|
|
 |
« Odgovor #15 na: Ožujak 30, 2010, 21:32:52 » |
|
Pomjerite sat, ljetno računanje vremena je počelo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #16 na: Ožujak 31, 2010, 21:38:13 » |
|
da stvarno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #17 na: Ožujak 31, 2010, 21:46:41 » |
|
sada bi sve trebalo biti u redu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 28, 2010, 18:55:02 » |
|
Mogli bi ste otvoriti novu temu nesto za S.P. mislim da ono to zasluzuje.  npr. otvorite to, pa unutar toga stavimo ,grupa A,grupa B... S.P. vijesti, S.P. anketu ko pobjedjuje , SP analize i tako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
6.2010 SuperTiper natjecanje 2.Gooty 25e 6.2010 TopTiper natjecanje 2.Gooty 10e to be continue...
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 29, 2010, 12:02:47 » |
|
tema stiže, svaka čast care 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #20 na: Lipanj 30, 2010, 15:49:55 » |
|
tOma posto vidim odlican je sajt i sve pohvale ... Imao bi jedan predlog ali bi od tebe bi se zahtevalo malo vise vremena da uradis sajt tako. Mislim da bi bilo super da ti napravis formu u kojoj ce tipsteri postovati analize. I da te analize izlaze i na glanu stranicu portala. Da vide linkove kako doci do analiza... koje ce se nalaziti na forumu. Ti se odluci da li ces me poslusati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #21 na: Srpanj 01, 2010, 00:08:59 » |
|
htio bi, ali za sada možemo, recimo da vodećeg u natjecanju prenosim u supertip pick ili, dobitnika zadnjeg mjeseca ... sviđa mi se ideja, samo ju treba realizirati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #22 na: Srpanj 01, 2010, 00:27:33 » |
|
moj je predlog da se zatvore mnoge teme, ustvari ujedine teme bla bla, komentirajmo zajedno, druzenje i pivica, sta se upravo radi, bla blaonica, live blaonica, trenutno slusam, kako se osecate,,, jer su to sve slicne teme pa cak i komentari vezani za natjecanja, znaci sve to povezati u jedan caffe ili tako nesto jer je ovako dosta rastrkano i nepregledno i treba pola dana da se sve obidje. pa bi sve bilo na jednom mestu i samo da se teme otvaraju dan za dan eto toliko 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
iduce godine u ovo vreme bicemo milioneri
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #23 na: Srpanj 01, 2010, 07:46:34 » |
|
htio bi, ali za sada možemo, recimo da vodećeg u natjecanju prenosim u supertip pick ili, dobitnika zadnjeg mjeseca ... sviđa mi se ideja, samo ju treba realizirati  Znam da je tesko izvesti jer moras dosta toga promeniti i u formatu pocetne stranice ... Ali mislim da bi mnogo vise ljudi ucestvovalo u takmicenju ... I da se vidi eviencija tipstera ko ima najvecu zaradu... I npr da mogu odabrate clanovi da dobiju mail kada se postavi opklada... Mislim da bi doprinelo sa vise clanova koji ce dolaziti zbog dobrih ideja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #24 na: Srpanj 01, 2010, 13:34:35 » |
|
Da se posle Svetskog organizuje jos neka igrica pod pokroviteljstvom SuperTipa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #25 na: Srpanj 01, 2010, 13:39:53 » |
|
Da se posle Svetskog organizuje jos neka igrica pod pokroviteljstvom SuperTipa  i konacno te majice da budu nagrade
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #26 na: Srpanj 09, 2010, 06:27:36 » |
|
Da se posle Svetskog organizuje jos neka igrica pod pokroviteljstvom SuperTipa  može, za 7 mjesec bi nastavio sa top tiperom uz nagrade podjeljenje na prvu trojicu, 1. 10 eura + majca supertip 2. 5 eura + majca supertip 3. majca supertip isto natjecanje, sa min 15 tipova do kraja mjeseca, s tim da se pogađaju dva tipa po izboru moderatora svaki dan ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #27 na: Srpanj 09, 2010, 14:44:06 » |
|
Da se posle Svetskog organizuje jos neka igrica pod pokroviteljstvom SuperTipa  može, za 7 mjesec bi nastavio sa top tiperom uz nagrade podjeljenje na prvu trojicu, 1. 10 eura + majca supertip 2. 5 eura + majca supertip 3. majca supertip isto natjecanje, sa min 15 tipova do kraja mjeseca, s tim da se pogađaju dva tipa po izboru moderatora svaki dan ... slazem se, a moglo bi jos jedno da nadjete sponzora neku kladionicu i natjecanje bude pogadjanje tacnih rezultata utakmica koje ponudu moderator. (mogli bi ste pitati bwin,bet-at-home da bude sponzor.... ili mozda expekta da poveca nagradni fond jer ima foruma gdje fond i po 250e,200e ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
6.2010 SuperTiper natjecanje 2.Gooty 25e 6.2010 TopTiper natjecanje 2.Gooty 10e to be continue...
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #28 na: Srpanj 09, 2010, 17:35:39 » |
|
Da se posle Svetskog organizuje jos neka igrica pod pokroviteljstvom SuperTipa  može, za 7 mjesec bi nastavio sa top tiperom uz nagrade podjeljenje na prvu trojicu, 1. 10 eura + majca supertip 2. 5 eura + majca supertip 3. majca supertip isto natjecanje, sa min 15 tipova do kraja mjeseca, s tim da se pogađaju dva tipa po izboru moderatora svaki dan ... usvojeno  cim zavrsi mundijal. 11-tog podelimo nagrade i od 12-tog do kraja meseca pocinje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #29 na: Srpanj 09, 2010, 18:53:26 » |
|
bez brige, probat ćemo osigurati još neko natjecanje, a do tada nam je novi top tiper 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|