Dobro dosli na SuperTip Forum SuperTip.Net povratak na SuperTip.Net

Str: 1 [2] 3
Autor Tema: prijedlozi kako poboljšati forum...  (Posjeta: 4000 puta)
Hare88
Sr. Member

« Odgovor #15 na: Ožujak 30, 2010, 21:32:52 »

Pomjerite sat, ljetno računanje vremena je počelo. Smiley
Evidentirano

hrva
Full Member

« Odgovor #16 na: Ožujak 31, 2010, 21:38:13 »

da stvarno Wink
Evidentirano

t0mA
Administrator
Hero Member

Profil WWW Email
« Odgovor #17 na: Ožujak 31, 2010, 21:46:41 »

sada bi sve trebalo biti u redu Wink
Evidentirano

Gooty
Sr. Member

« Odgovor #18 na: Svibanj 28, 2010, 18:55:02 »

Mogli bi ste otvoriti novu temu   nesto za S.P. mislim da ono to zasluzuje.   npr. otvorite to, pa unutar toga stavimo ,grupa A,grupa B... S.P. vijesti, S.P. anketu ko pobjedjuje  , SP analize  i tako   Grin
Evidentirano

6.2010  SuperTiper natjecanje    2.Gooty  25e
6.2010  TopTiper  natjecanje   2.Gooty   10e
to be continue...

t0mA
Administrator
Hero Member

Profil WWW Email
« Odgovor #19 na: Svibanj 29, 2010, 12:02:47 »

tema stiže, svaka čast care  Grin
Evidentirano

Juventude
SuperTiper Junior
**

Profil Email
« Odgovor #20 na: Lipanj 30, 2010, 15:49:55 »

tOma posto vidim odlican je sajt i sve pohvale ... Imao bi jedan predlog ali bi od tebe bi se zahtevalo malo vise vremena da uradis sajt tako. Mislim da bi bilo super da ti napravis formu u kojoj ce tipsteri postovati analize. I da te analize izlaze i na glanu stranicu portala. Da vide linkove kako doci do analiza... koje ce se nalaziti na forumu. Ti se odluci da li ces me poslusati.
Evidentirano

t0mA
Administrator
Hero Member

Profil WWW Email
« Odgovor #21 na: Srpanj 01, 2010, 00:08:59 »

htio bi, ali za sada možemo, recimo da vodećeg u natjecanju prenosim u supertip pick ili, dobitnika zadnjeg mjeseca ... sviđa mi se ideja, samo ju treba realizirati  Wink
Evidentirano

delboj
Hero Member

« Odgovor #22 na: Srpanj 01, 2010, 00:27:33 »

moj je predlog da se zatvore mnoge teme, ustvari ujedine teme bla bla, komentirajmo zajedno, druzenje i pivica, sta se upravo radi, bla blaonica, live blaonica, trenutno slusam, kako se osecate,,, jer su to sve slicne teme pa cak i komentari vezani za natjecanja,
znaci sve to povezati u jedan caffe ili tako nesto jer je ovako dosta rastrkano i nepregledno i treba pola dana da se sve obidje. pa bi sve bilo na jednom mestu i samo da se teme otvaraju dan za dan
eto toliko  Cheesy
Evidentirano

iduce godine u ovo vreme bicemo milioneri

Juventude
SuperTiper Junior
**

Profil Email
« Odgovor #23 na: Srpanj 01, 2010, 07:46:34 »

htio bi, ali za sada možemo, recimo da vodećeg u natjecanju prenosim u supertip pick ili, dobitnika zadnjeg mjeseca ... sviđa mi se ideja, samo ju treba realizirati  Wink

Znam da je tesko izvesti jer moras dosta toga promeniti i u formatu pocetne stranice ... Ali mislim da bi mnogo vise ljudi ucestvovalo u takmicenju ... I da se vidi eviencija tipstera ko ima najvecu zaradu...
I npr da mogu odabrate clanovi da dobiju mail kada se postavi opklada... Mislim da bi doprinelo sa vise clanova koji ce dolaziti zbog dobrih ideja
Evidentirano

ToTo
Full Member

« Odgovor #24 na: Srpanj 01, 2010, 13:34:35 »

Da se posle Svetskog organizuje jos neka igrica pod pokroviteljstvom SuperTipa Smiley
Evidentirano

Prijavite se za takmicenje na http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx156054 i udjite u moj tim Montenegroooo

delboj
Hero Member

« Odgovor #25 na: Srpanj 01, 2010, 13:39:53 »

Da se posle Svetskog organizuje jos neka igrica pod pokroviteljstvom SuperTipa Smiley

i konacno te majice da budu nagrade
Evidentirano

t0mA
Administrator
Hero Member

Profil WWW Email
« Odgovor #26 na: Srpanj 09, 2010, 06:27:36 »

može, za 7 mjesec bi nastavio sa top tiperom uz nagrade podjeljenje na prvu trojicu,

1. 10 eura + majca supertip
2. 5 eura + majca supertip
3. majca supertip

isto natjecanje, sa min 15 tipova do kraja mjeseca, s tim da se pogađaju dva tipa po izboru moderatora svaki dan ...
Evidentirano

Gooty
Sr. Member

« Odgovor #27 na: Srpanj 09, 2010, 14:44:06 »

može, za 7 mjesec bi nastavio sa top tiperom uz nagrade podjeljenje na prvu trojicu,

3. majca supertip

isto natjecanje, sa min 15 tipova do kraja mjeseca, s tim da se pogađaju dva tipa po izboru moderatora svaki dan ...
slazem se, a moglo bi jos jedno da nadjete sponzora neku kladionicu i natjecanje bude pogadjanje tacnih rezultata utakmica koje ponudu moderator. (mogli bi ste pitati bwin,bet-at-home da bude sponzor.... ili mozda expekta da poveca nagradni fond jer ima foruma gdje fond i po 250e,200e ...  Roll Eyes
Evidentirano

6.2010  SuperTiper natjecanje    2.Gooty  25e
6.2010  TopTiper  natjecanje   2.Gooty   10e
to be continue...

delboj
Hero Member

« Odgovor #28 na: Srpanj 09, 2010, 17:35:39 »

3. majca supertip

usvojeno  Grin
cim zavrsi mundijal. 11-tog podelimo nagrade i od 12-tog do kraja meseca pocinje
Evidentirano

t0mA
Administrator
Hero Member

Profil WWW Email
« Odgovor #29 na: Srpanj 09, 2010, 18:53:26 »

bez brige, probat ćemo osigurati još neko natjecanje, a do tada nam je novi top tiper Wink
Evidentirano

Str: 1 [2] 3
Ispis

Skoči na: