20:00 Clermont - Boulogne tip : X2 @ 2.00 bwin 4/10
Ovde cu ici na iznenadjenje iz ranije pomenutih razloga, domacin ima sezonu kakvu je samo mogao da sanja, drzi prvu poziciju na tabeli, dobio je nedavno drugplasiranog Reimsa sa 1:0, posle toga vezao jos jednu pobedu i to na teskom gostovanju Angersu i sada je sve na njihovoj strani, od forme do preko rezultata do pozicije na tabeli.Sa druge strane Boulogne ove godine prosecna ekipa barem tako tabela pokazuje, veoma nestabilni, sa dosta remija i itekako nepredvidiva ekipa, nalaze se u donjem delu tabele i jedino sto se dobro moze izvuci iz poslednjih 10 meceva jeste velika pobeda u gostima nad Sedanom sto svakako nije mala stvar pogotovo kada se pogleda rezultat koji je na kraju iznosio 1:4.Posle toga su gubili i od slabijih ekipa i to je ono sto sam pricao, zaista je tesko prognozirati ishode meceva ove ekipe jer su pokazali da mogu da pariraju i jacim ekipa pa da ih i dobiju ubedljivo a sa druge strane gubili su i od slabijih.Kvota na pobedu domacina je realno postavljena jer sta se moze ocekivati kad iza sebe imaju takvu formu i takve rezultate ali mislim da vredi ovde probati konacno neko iznenadjenje u vidu uzimanja bodova gostiju.Kvota na takvu igru je prilicno velika i ja je moram uzeti jer dobri rezultati prve tri ekipe na tabeli nisu sigurno vecni i ja cu njihov kakav takav prekid traziti u ovom kolu, dakle uzimam X2 @ 2.00 za neki srednji ulog a za hrabrije moze da se proba i pobeda gostiju @ 5.75.
Clermont : Farnolle, Moulin - Esor, Fomen, Perrinelle, Saiss, Salze, Alessandrini, Bayod, Ekobo, Moullec, Namli, Sylla, Dembélé, Djabour, Rivière, Sauvadet.
Boulogne : Gurtner, Bague - Lecointe, Gace, Colin, Cianci, Fabien, Touré, Soumaré, Capoue, Ducatel, Reale, Karuru, Bru, Allart, Salibur.