Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: analize utakmica za 12/2011  (Posjeta: 3880 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

rockytomas

• SuperTip legenda
analize utakmica za 12/2011
« : Prosinac 04, 2011, 09:02:49 prijepodne »
Brazilsko prvenstvo zadnje kolo

posto sam u dva gornja posta odnosno u takmicenju  napisao analizu za dva meca koja sam izdvojio kao najsigurnija da kazem jos nesto
prvih 5 ide u Copa libertadores stim da prva tri idu direktno a 4-ti i 5-ti idu u kvalifikacije to je zato jer se Vasco kvalifikovao kao pobednik kupa a Santos je jos ranije obezbedio ucesce kao pobednik tog takmicenja dakle za direktan plasman se bore
Fluminense 62 (20 Pobeda)
Flamengo 60 (15 Pobeda)a za preostalo mesto se bore
Coritiba 57 (16 pobeda)
Internacional 57(15 Pobeda gol razlika +13)
Figuirense 57 (15Pobeda gol razlika +1)
Sao Paolo 56 (15Pobeda gol razlika +8)
prvo se gleda broj pobeda a tek zatim gol razlika
preostali klubovi sve do 14 gde je Atletiko Mineiro 45 idu u Copa Sudamerikana
15 Bahija je bezbedna za opstanak
16 Cruzeiro 40 (10 Pobeda)
17 Ceara 39 (10 Pobeda)
18.Atl. Paranense 38 ( 9 Pobeda )

za prvo mesto bore se Corinians 70 (21 Pobeda )
Vasco 38 ( 19 Pobeda)
par koji sam mislio staviti u takmicenje
20:00 Korintijans - Palmeiras tip 1 kvota 1.8 Unibet ali sam odustao jer kvota online skace sa 1,55 na 1,8 jer je Corintiansu dovoljan i bod da osvoji titulu a pitanje je dali ce i Vasco pobediti teskog protivnika koji se bori za direktno uvesce u C.L
20:00 Vasko da Gama - Flamengo
za Flamengo znamo da igra Ronaldinjo i ako ga krene sve je moguce a Vasco je premoren sa Copa Sudamerikana takmicenjem
za opstanak cuveni Cruzeiro strepi jer mora pobediti lokalnog rivala Mineiro
20:00 Kruzeiro - Atletiko Mineiro 1 oko 2 a umesto da pada kvota kako se ocakivalo ona raste naime oko
20:00 Baija - Seara je nastala frka jer koliko sam razumeo na konferenciji za statpu igraci ili uprava su izrazili sumnju da ce pustiti Ceari za opstanak i navodno iz Baije su odgovorili da ce igrati posteno i pobediti , mec ce sigurno biti pod lupom i ako Baija pobedi onda je Cruzeiro bezbedan ako Paranense ne pobedi Coritibu koja se bori za CL
interesantan mec je i
20:00 Botafogo - Fluminense 2 je oko 2,1 kao npr u Bwinu vec sam pisao Botafogo je u strasno losoj seriji mec im nista ne znaci jedino je nezgodno sto je Fluminenseu dovoljan i Bod
20:00 Avai - Figueirense ovde bi mogla 2 kvota 1,85 jer Avai je odavno ispao gost jos ima teoretske sanse da se domogne CL i u osim zadnja dva meca gde je izgubio od Corintiansa i Fluminensea i remija sa Flasmengom dakle sve ekipe viz vrha Napravio seriju od 5 pobeda
 nadam se da sam bar malo pomogao nekome ako se zeli kladiti na brazilce a kao i u svim ligama moze se ocekivati dosta golova na vecini meceva i mozda je to sigurnija varijanta od fikseva a mozda negde i preokret jos kad bi znao gde ce biti gde bi mi bio kraj
« Zadnja izmjena: Prosinac 04, 2011, 09:05:06 prijepodne rockytomas »

rockytomas

• SuperTip legenda
Odg: analize utakmica za 12/2011
« Odgovori #1 : Prosinac 05, 2011, 08:52:18 prijepodne »
18:30, Zaglebje Lubin - Legija Varšava , tip 2, @1.95,Unibet , 8/10

Mec 16-tog kola Poljskog prvenstva izmedju domaceg Zaglebja koji se nalazi na zadnjem mestu tabele sa 13 bodova sa odnosom 3.4.8 i gol razlikom 13-25
i gosta Legije iz Warshave koja se nalazi na drugom mestu sa 29 bodova odnos 9.2.4 gol razlika 25-10 a prvi Slask ima 34 , Zaglebije osim pobede nad Polonijom koja se trenutno dobro kotira od jacih ekipa gubi ubedljivo kao od Slaska na svom terenu sa 1-5 od zadnjih 10 meceva imaju 7 poraza i 3 pobede
Legija koja igra u Ligi Evrope je u dobroj formi a pogotovo nekadasnji kapitan Partizana Miroslav Radovic koji je postigao nekoliko bitnih golova , doduse u proslom kolu su izgubili od Korone sa 1-0 ali su mislima bili u mecu protiv Psv koji su nazalost izgubili iako i on nije bio toliko bitan jer su se vec plasirali za dalje takmicenje u L.E.
nedavno 23.11. su igrali u Varsavi i Legija je lagano pobedila sa 3-0 a strelci su bili Macei ,Radovic i Ljuboja jos 1 bisvi reprezentativac Srbije . po recima Filipa Podolskog novinara iz Poljske Legija je ovde veliki favorit i ocekuje pobedu Legije
verujem da ce ekipa Legije koja je u evropi zavrsila posao sad vise da se posveti prvenstvu u zelji da se probije na prvo mesto a ovo im je odlicna prilika jer po onim igrama sto sam video na Tv u Evropskim utakmicama maltene vise im odgovara da igraju na strani gde imaju priliku da brzim i tacnim kontranapadima daju gol a sigurno imaju kvalitetnije igrace od domacina
« Zadnja izmjena: Prosinac 08, 2011, 06:59:13 prijepodne rockytomas »

spkutano

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #2 : Prosinac 05, 2011, 12:48:41 poslijepodne »
05.12.

Makedonska Liga

13:00. Ohrid - Shkendija  tip: 1X @ 2.00 BET365

Shkendija putuje u Ohrid bez 4 važna igrača. Stoper Beriša je povređen, a Miškovski je suspendiran. Još dva startera su van stroja - Muhamed Useini i Ersen Sali. Smatram da Ohrid može da ostane neporažen.

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Prosinac 07, 2011, 09:02:30 prijepodne »
20:45, Dinamo Zagreb- Lion, tip 2, @1.9,Interwetten , 8/10

Mec zadnjeg sestog kola lige sampiona grupa ,,D,, izmedju domacina Dinama iz Zagreba koji je u 5 meceva doziveo svih 5 poraza sto je uglavnom i bilo ocekivano jer je slicno prosao prosle sezone i Partizan i ocito klubovima sa ovih prostora nedostaje jace takmicenje u kom bi ti igraci stekli rutinu i iskustvo za borbu sa evropskim velikanima . prvo poraz od Reala na svom terenu 0-1 dao im je nadu da mogu izvuci neki bod ali zatim poraz u Lionu od danasnjeg protivnika 0-2 pa zatim opet poraz kuci od Ajaxa dali su do znanja da je evropa ipak daleko i na kraju dva visoka poraza demoralisanog Dinama 0-4 od Ajaxa i Reala 2-6 gde su pred sam kraj sa dva gola ublazili i onako katasrofu
Dinamo u danasnji susret ulazi izuzetno oslabljen, bez Tonela, Šimunića, Cufrea, zaboravljenog Bišćana dakle odbrana koja ce danas igrati ce biti neuigrana
Lion u danasnji susret ulazi sa zeljom da pretekne Ajax koji je na drugom mestu sa 8 bodova i boljom gol razlikom 6-3 ali igra sa Realom (koji doduse nece izaci u punom sastavu ali kad se pogleda da su rezerve Kaka, Iguain ... jasno je da ce zeleti da se pokazu i da izbore vecu minutazi i mozda mesto u derbiju sa Barselonom )
dok Lion ima 5 bodova i gol razliku 2-6 treba im pobeda a da Ajax izgubi od Reala i da nadoknade gol razliku jer su u oba medjusobna meca igrali 0-0 sto je prvi parametar kod istog broja bodova a drugi je gol razlika (od Reala su izgubili oba meca 0-4 i 0-2 )Trener Liona Gardeu je izjavio da veruje u cudo i da nece pratiti rezultat Ajaxa vec ce se truditi da naprave sto bolji rezultat
,,"Čudo se može dogoditi, nije nemoguće da prođemo. Dinamo se nalazi u problematičnoj situaciji, realna je mogućnost da zabijemo koliko nam bude trebalo. Ishod druge utakmice provjerit ćemo tek na poluvremenu",
Lion je u dosadasnjem toku L.S. bio izuzetno neefikasan a mozda je razlog tome i povreda Lisandra koji se oporavio
Dakle problemi Dinama sa sastavom i izuzetno motivisani gost koji se jos nada nastavku u L.S a ne L.E. i bez ovih izostanaka kod Dinama, Lion bi bio veliki favorit a ovako bi trebalo samo da mu je olaksan posao ,
Dvoumio sam se izmedju 2 i golova jer mislim da ce ih biti bar 3 ako ne i vise , Dinamo ce pred svojom publikom morati napasti ako nista drugo bar da postigne gol pred svojom publikom a time ce Lion imati vise prostora za svoje akcije, jos ako brzo padne gol sve je moguce cak i ono sto prizeljkuje trener da ostvare pobedu sa kojom ce imati bolju razliku od Ajaxa ali za to ce im trebati i pomoc Reala , Ovde tipujem 2 a igracu i over 2,5 golova
« Zadnja izmjena: Prosinac 08, 2011, 06:59:38 prijepodne rockytomas »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Prosinac 09, 2011, 00:07:24 prijepodne »
23:30,Once Caldas   -America De Cali, tip 1, @1.75,Astra SportBets , 8/10

Mec Kolumbijskog Play offa Cetvrtfinale
ovo je revans mec a u prvom mecu je bilo 0-0
u prvom mecu Once Caldas je na samom pocetku dobio crveni karton vec u 6-tom minutu i ceo mec prakticno igrao sa igracem manje naravno posto pratim takve stvari a timovi su pre meca imali slicne kvote zbog domaceg terena, poceo sam negde pred kraj prvog poluvremena da gledam stream u zelji da vidim dali se isplati igrati 1 na domace igrao sam 1 ali sam se prevario jer iako su imali igraca vise tad domacini Amerika iz Calija nije postigla gol iako su imali inicijativu zbog viska igraca medjutim sve je to bilo jalovo , a ONce Caldas je iz kontri takodje imao sanse
gledajuci taj a i znajuci Once Caldas iz Copa sudamerikana mogu da tvrdim da su kvalitetniji tim i da ce na svom terenu sa 11 nasuprot 11 biti bolji , inace Once Caldas je jedan od napoznatijih i najvecih klubova u kolumbiji sa uspesima i u juznoamerickim takmicenjima , trenutno su u bojljoj formi od gostiju , na 10 zadnjih meceva imaju 6 pobeda 2 neresena i 2 poraza medju njima je i pobeda protiv danasnjeg protivnika u prvenstvu odigrane 12.11. sa ubedljivih 4-0 , u medjusobnim susretima na domacem terenu takodje je Once Caldas mnogo bolji od zadnjih 5 susreta 4 su dobili i 1 nereseno a od zadnjih 15 imaju 12 pobeda
amerika u zadnjim mecevima ima 3 pobede 3 neresena i 4 poraza dsakle nisu u nekoj posebnoj formi
Dakle sve govori u prilog pobede Once Caldasa
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2011, 05:24:31 prijepodne rockytomas »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Prosinac 09, 2011, 00:23:12 prijepodne »
01:15,LDU quito-Univerzidad Cile, Tip X2 , @1.67,Bwin , 8/10 ili under 2,5 gola kvota 1,6 Bwin
Posto ovo nije za takmicenje bicu kraci , mozda je kasno ali nisam imao vremena , Finale Copa Sudamerikana prvi mec
igra se u Ekvadoru na nadmorskoj visini preko 3.000 metara sto gostima predstavlja problem zbog retkog vazduha , medjutim ekipa iz Cilea je otputovala par dana ranije da se prilagodi na uslove
Domacin ima problema sa sastavom i moguce da ce 5 do 7 igraca koji su upitni mec gledati sa tribina ili klupe tako da im prednost domaceg terena vec i nije toliko velika , glavna zvezda je Ernan Barkos koji je dosad postigao 6 golova koliko i Vargas iz Cilea i oni ce se boriti za titulu najboljeg strelca u ova dva meca
posto sam gledao skoro sve meceve mogu reci da su Cileanci kvalitetniji tim sa mnogo lepsom i atraktivnijom igom , LDU kuci igra ofanzivno ali uglavnom je to stihijski dok Cileanci igraju bas lep, atraktivan i brz fudbal i ovde ocekujem da ce biti opasni iz kontri i da nece izgubiti a mozda cak i pobede kvota je 3,6
a za golove iako ce igrati dva najbolja strelca mislim da ih nece biti puno jer je ovo ipak finale i da nece nijedna ekipa previse ici rizicno
0-1 FT sve proslo  ?yahoo;
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2011, 05:25:10 prijepodne rockytomas »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #6 : Prosinac 10, 2011, 13:21:22 poslijepodne »
Emirates Stadium — London
Attendance: 60014‎

16:00, Arsenal - Everton-,  tip: 1,  @1.60,  Mozzart,  8/10

Danas se u Londonu sastaju domaći Arsenal i gostujući Everton svakako da je veliki favorit domaćin iako je Everton dosta nepredvidiv tim ...
Arsenal iza sebe ima fantastičan mesec gde je uspeo da se posle užasnog starta sezone potpuno vrati u vrh Premier lige trenutno su 5 uspeli su da se kvalifikuju i za drugi deo Lige Šampiona i sad svakako da se mogu fokusirati na domaće prvenstvo...
Verovatni sastav Arsenala danas
Szczesny; Sagna, Djourou, Koscielny Clichy; Walcott, Song, Wilshere; Arshavin, Fabregas, Van Persie.
Sa drugr strane Everton neigra sjajno igra toplo hladno zauzimaju 10 mesto u Premier Ligi.u Londonu nisu nikad sjajno prolazili...
Verovatni sastav Evertona danas
Howard; Neville, Jagielka, Distin, Baines; Coleman, Arteta, Fellaini, Osman; Beckford, Saha.
Arsenal je u zadnje vreme prilično dobro prolazio sa gostima iz Liverpula posebno u Londonu gde je Everton pobedio još davne 1996 sa 1-2 od tada su uglavnom pobede domaćina u zadnjih sedam mečeva u Londonu
01/02-11 Premier League Arsenal vs. Everton 2:1
09/01-10 Premier League Arsenal vs. Everton 2:2
18/10-08 Premier League Arsenal vs. Everton 3:1
04/05-08 Premier League Arsenal vs. Everton 1:0
28/10-06 Premier League Arsenal vs. Everton 1:1
19/09-05 Premier League Arsenal vs. Everton 2:0
11/05-05 Premier League Arsenal vs. Everton 7:0
Ja sam se odlučio da igram na pobedu Arsenala kvota je dobra...... 8)

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #7 : Prosinac 12, 2011, 09:47:53 prijepodne »
17:00, Sivasspor-Vestel Manisaspor , tip 1 , @ 2,40, expekt , 4/10

Danasnjim mecevima se zatvara 15 kolo turskog prvenstva u kom se sastaju domaci Sivasspor koji se nalazi na 12-tom mestu sa 19 bodova iz 14 meceva ima 5 pobeda 4 neresena i 5 poraza dok na svom terenu imaju 3.3.1.
i gosta Vestel Manisaspor koji se nalazi na sedmom mestu sa 23 boda sa 6 pobeda 5 neresenih i 3 poraza na strani 2.4.1.
Sivasspor je svoje zvezdane trenutke doziveo u sezoni 2008/2009 kad se celo prvenstvo borio za titulu i tek pred kraj poklekao i Besiktas je osvojio titulu ,otad se uglavnom bore za opstanak i nikako da se vrate u vrh ili bar blizu , pred ovu sezonu su postavili cilj da budu medju osam koji ce se boriti za vize za Evropu
igre na domacem terenu im daju zapravo medjutim u gostima retko uzimaju bodove i zato su tako lose plasirani ali ukoliko danas pobede ukljucuju se u gornji deo tabele oko 8-9-tog mesta posebno upada u oci pobeda nad jakim Fenerbahceom sa 2-0
Sto se tice gosta oni su vec spomenute sezone 2008-2009 igrali u drugoj ligi jer su pre toga ispali i nakom povratka su se takodje borili za opstanak realno ove sezone imaju bolje rezultate nego sto su se nadali ali uglavnom su na domacem terenu osvajali bodove a na strani su imali povoljan raspored i uglavnom igrali sa slabijim rivalima i osvojili dosta bodova posle loseg starta zaredjali su sa cak 9 meceva bez poraza koji su prekinuli u proslom mecu porazom od Besiktasa na svom terenu
ono zbog cega ovde igram 1 je nerealan polozaj na tabeli gosta ali i tradicija na svom terenu koja je ubedljivo na strani Sivasspora kad se radi u mecevima na njihovom terenu jer od 2005 igrali su 5 meceva i svih 5 je dobio domacin dok su u gostima od 5 izgubili 4 i jednom nereseno, da nije tog remija moglo bi se razmisljati i o saradnji odnosno da dele bodove medjutim obe ekipe su poznate kao ekipe koje bolje igraju na svom terenu tako da se nadam da ce i danas biti tako, manji ulog jer ipak je to Turska liga gde se zna desiti svasta

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Prosinac 14, 2011, 09:53:26 prijepodne »
Ukratko za meceve Lige Evrope gde ima nekih bitnih infoa

Macabi-Schalke 1 kvota oko 2 (gosti igraju uglavnom sa rezervistima nista im ne znaci mec dok domacinu treba za prolaz u zadnjih 6 meceva u evropi sve su dobili )

AZ Alkmar-Metalist 1 kvota oko 1,5 (ista situacija domacinu treba pobeda a gosti bez 5 igraca iz juzne amerike koji su vec otisli na odmor imaju samo jednog spica na raspolaganju )

Austrija Bec - Malme 1 kvota oko 1,5 (Malme isto dosta oslabljen a odavno nemaju prvenstvene meceve )

Hanover-Vorskla 1 kvota oko1.4 (igrac Vorskle Jovan Markovski sam kaze da nemaju srta da traze i da idu da otaljaju posao

Slovan- Salcburg 2 kvota oko 1.8 (igraci Slovana dosta oslabljeni milinkovic, Bagayoko ...nemaju nikakav motiv)

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #9 : Prosinac 16, 2011, 12:52:18 poslijepodne »
20:00 Clermont - Boulogne tip : X2 @ 2.00 bwin 4/10

Ovde cu ici na iznenadjenje iz ranije pomenutih razloga, domacin ima sezonu kakvu je samo mogao da sanja, drzi prvu poziciju na tabeli, dobio je nedavno drugplasiranog Reimsa sa 1:0, posle toga vezao jos jednu pobedu i to na teskom gostovanju Angersu i sada je sve na njihovoj strani, od forme do preko rezultata do pozicije na tabeli.Sa druge strane Boulogne ove godine prosecna ekipa barem tako tabela pokazuje, veoma nestabilni, sa dosta remija i itekako nepredvidiva ekipa, nalaze se u donjem delu tabele i jedino sto se dobro moze izvuci iz poslednjih 10 meceva jeste velika pobeda u gostima nad Sedanom sto svakako nije mala stvar pogotovo kada se pogleda rezultat koji je na kraju iznosio 1:4.Posle toga su gubili i od slabijih ekipa i to je ono sto sam pricao, zaista je tesko prognozirati ishode meceva ove ekipe jer su pokazali da mogu da pariraju i jacim ekipa pa da ih i dobiju ubedljivo a sa druge strane gubili su i od slabijih.Kvota na pobedu domacina je realno postavljena jer sta se moze ocekivati kad iza sebe imaju takvu formu i takve rezultate ali mislim da vredi ovde probati konacno neko iznenadjenje u vidu uzimanja bodova gostiju.Kvota na takvu igru je prilicno velika i ja je moram uzeti jer dobri rezultati prve tri ekipe na tabeli nisu sigurno vecni i ja cu njihov kakav takav prekid traziti u ovom kolu, dakle uzimam X2 @ 2.00 za neki srednji ulog a za hrabrije moze da se proba i pobeda gostiju @ 5.75.

Clermont : Farnolle, Moulin - Esor, Fomen, Perrinelle, Saiss, Salze, Alessandrini, Bayod, Ekobo, Moullec, Namli, Sylla, Dembélé, Djabour, Rivière, Sauvadet.

Boulogne : Gurtner, Bague - Lecointe, Gace, Colin, Cianci, Fabien, Touré, Soumaré, Capoue, Ducatel, Reale, Karuru, Bru, Allart, Salibur.

Almiric

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #10 : Prosinac 20, 2011, 11:16:21 prijepodne »
20.12.11

20:00, AS Monaco - Clermont Foot, tip X2, @ 1.50, BWIN, 10/10 

Clermont je vodeca ekipa na tabeli, sa 33 boda, dok je Monaco upravo posljednja ekipana tabeli sa skromnih 12 bodova. U zadnih pet meceva, Monaco ima tri poraza i dva remija a Clermont tri pobjede, poraz i remi. Clermont je naravno i efikasnija ekipa, a ipak dodatak dvoznak na ovom tipu se cini realan za pogoditi, Clermontu dva tima pusu za vrat, a Monaco se grcevito bori za opstanak. Clermont u gostima igra odlicno, ima sest pobjeda dva remija i samo jedan poraz, dok s druge strane Monaco kuci ima samo jednu pobjedu, 5 remija i tri poraza, ukupno gledano, Clermont ima 10 pobjeda, tri remija i 4 poraza, a Monaco katastrofalno samo jednu pobjedu, 9 remija i 7 poraza. Clermont je postigao 22 gola a primio 12, a Monaco dao 15 a primio 28 sto ce reci da su najvise golova primili u ovoj ligi. Zbog velikog broja remija, stavio sam dvoznak ovdje, no moja sigurnost je 100 %.

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #11 : Prosinac 20, 2011, 11:32:03 prijepodne »
20:00     Arles - Istres tip : 1 @ 2.50 Expekt 3/10

Opet jedan tezak mec sa manje vise ravnopravno postavljenim kvotama, Arles ispao iz prve lige prosle godine i sada se nalazi u veoma teskoj poziciji, na samom dnu tabele sa svega 3 pobede do sada.Sa druge strane ekipa Istresa koja je vec moze se reci vecni stanovnik druge lige i koja se svake godine bori da zadrzi taj status i izgleda da im to ide od ruke iako su bili u vise navrata nadomak propadanja u nizi rang.Arles u veoma losoj seriji, u gostima ne mogu da urade bukvalno nista, na domacem terene se drze jos uvek kako tako ali to mora daleko ubedljivije jer u gostima zaista imaju previse poraza.U proslom kolu napravili su odlican rezultat jer su Sedanu uzeli jedan bod na njihovom terenu.Istres krajnje nepredvidiv ali mogu reci da nisu za potcenjivanje jer su znali da naprave iznenadjenja i ove sezone a da ne pricam o prethodnoj.Razlog zasto sam se odlucio za ovaj mec jeste opet kvota koja je ogromna na pobedu domacina koji upravo ovakve meceve na svom terenu prosto mora resavati u svoju korist jer bi svaki drugi ishod sem pobede ovde bio los po Arles.Kvota je 2.50 i u porastu je pa se moze naci i na odlicnih 2.70 tako da je to prosto meni vredno uzimanja za neki nizi ulog cisto da se prati i ne zali ukoliko dobiju Istresa koji ne blista bas u gostima ali sa druge strane nije uopste naivan pa je kvota sa razlogom dosta manja na goste ali opet po meni i premala sto znatno potcenjuje domacina i zato cu probati na njih za manji ulog.

Arles-Avignon : Butelle, Yattara - Germany, Abdelhamid, Soro, O. N'Diaye, Elie, Aït Ben Idir, Ayasse, Rocchi, Deruda, Rodriguez, Najih, Landrin, Pieroni, Draman, Savanier.

Istres : Petric, Menetrier - Kehiha, Chelle, Barillon, Flegeau, Dielna, Melliti, Agouazi, Ba, Fettouhi, Nouri, Palmieri, Akrour, De Préville, Yahia-Chrif.

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #12 : Prosinac 20, 2011, 11:42:55 prijepodne »
20:20     Monaco - Clermont tip : 1 @ 2.65 bwin 3/10

I tako opet nastavljam da se bavim mecevima teskim za prognozu a ovaj svakako to jeste iako je za neke idealan mec jer igraju prvoplasirana ekipa protiv poslednje na tabeli.O Clermontu sam pisao u vise navrata i u proslom kolu se desilo ono sto sam i ocekivao a to je da su izgubili konacno jos tri boda i to na svom terenu jer prosto verujem da nece jos dugo uspeti da se zadrze na vrhu tabele jer nemaju toliki kvalitet.Sa druge strane imamo najvece razocaranje u ovoj sezoni, veliki Monaco koji je sada pao i to mnogo u ocima ljudi jer zaista ima ocajne rezutlate ove godine iako se od njih ocekivalo da se brzo vrate u prvu ligu.Zakucani su na poslednjem mestu sa svega jednom pobedom sto je i vise nego ocajan podatak a jedino sto ih za sada drzi jesu remiji kojh imaju mnogo, cak 9.U proslom kolu bili su blizu pobede u gostima nad Le Havreom ali je domacin uspeo da se vrati u mec i izjednaci na 2:2 tako da je Monaco opet po ko zna koji put izvisio.Kvota na domacina sa razlogom velika ali ono sto me je iznenadilo jeste da kladionice i dalje stavljaju manje kvote na Monaco od ocekivanih i onih shodnih trenutnoj formi i poziciji na tabeli.Naime iz tog ugla kvota na Monaco u ovom mecu je zaista mala jer su favorit protiv prvoplasirane ekipe sto malo nema smisla ali drago mi je sto je tako jer je jasno da se kvalitet Clermonta ipak dovodi u pitanje i to je ono o cemu sam pricao da nece jos dugo uspeti da odrze kontinuitet u rezultatima.Naravno ovde je besmisleno govoriti o nekoj sigurnoj pobedi Monaco ali posto su mi na pocetku sezone odneli pare kada sam ih forsirao, zelim da jos ovaj jedan put pokusam sa njima, kvota je i dalje velika i ja cu je uzeti za manji ulog.

Monaco : Carrasso, Sourzac - Adriano, Hansson, Dingome, Marester, Pinteaux, Assana, Koussalouka, Malonga, Yatabaré, Giuly, Eysseric, Germain, Makengo, Salli, Vahirua.

Clermont : Farnolle, Moulin - Avinel, Bockhorni, Fomen, Perrinelle, Saiss, Salze, Alessandrini, Bayod, Ekobo, Moreira, Sauvadet, Sylla, Dembélé, Djabour, Rivière.

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #13 : Prosinac 21, 2011, 13:13:34 poslijepodne »
21:00 Everton - Swansea tip : 1 @ 1.60 Expekt 3/10 

Everton je ove sezone blago receno ocajan, nalaze se na tek 14. poziciji sto je ocajno za njih s obzirom da mogu vise i da je sada pravo vreme da krenu da se penju na tabeli.Protivnik je Swansea koji je ove sezone stigao iz druge lige i za sada se dobro snasao zahvaljuci igri na svom terenu dok su u gostima daleko slabiji sto se vidi i po ucinku.Ovo je idealna prilika za domacina da konacno dodje do pobede na svom terenu posle niza losih rezultata.Swansea je jos uvek bez pobede u gostima i imaju svega 3 boda iz 8 meceva tako da verujem da ce i ubuduce imati problema sa igrom van svog terena.Everton kao sto rekoh uopste ne blista,na proslom mecu su takodje propustili odlicnu priliku da osvoje sva tri boda na svom terenu protiv prosecnog Norwicha medjutim taj mec su mogli veoma lako da izgube jer su do izjednacenja tek stigli pred zavrsetak meca iako je kako mnogi kazu Everton tu bio daleko bolji protivnik i da je trebao da izadje iz tog meca kao pobednik.Sada posle kratkog perioda opet dobijaju jos jednu priliku da isprave taj kiks i gubitak bodova, ne mogu reci da ce lako dobiti ovaj mec jer za sada nisu nikog ubedili rezultatski ali jedno je sigurno a to je da svakako mogu vise od ove trenutne pozicije i da je sto se mene tice samo pitanje vremena kada ce krenuti malo bolji rezultati.Dakle uzimam pobedu Evertona @ 1.60 ali za manji ulog jer mi je kvota premala a domacin neubedljiv da bi se zaletao.

ayite

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #14 : Prosinac 21, 2011, 13:30:02 poslijepodne »
20:45     Aston Villa - Arsenal tip : 1X @ 2.10 Expekt 3/10

Ovde bi probao iznenadjenje u vidu uzimanja bodova domacina pa makar i jednog jer se dobro placa a mislim da mogu da pruze veci otpor Arsenalu koji ove sezone igra dosta promenljivo.Naime gosti ce imati nekih problema sto se tice sklapanja sastava, imaju neke povrede tako da ce biti zamena u vidu nastupanja nekih mladih igraca, kao sto bi trebao biti slucaj kod zamene Djourua koji je povredjen.Sa druge strane Aston Villa moze da racuna na Agbolanhora dok je pod znakom pitanja Bent.Ove sezone Arsenal je gubio i od slabijih ekipa kao sto je recimo Blackburn koji ih je dobio sa 4:3 tako da mislim da ukoliko bi Aston Villa ovde uzela barem jedan bod to i ne bi bilo neko preterano iznenadjenje jer je to ekipa koja je u proteklih par godina uspevala da nekad parira i jacim ekipama a konkretno protiv Arsenala u prosle tri sezone imaju izjednacen ucinak iz 6 meceva, po dve pobede i dva remija.Kvota za dvoznak na domacina je prilicno dobro i po meni vredna rizika jer mislim da je domacin malo i potcenjen sa ovom kvotom na Arsenal jer je trenutno u losoj formi ali sve u svemu ja cu ovde probati 'iznenadjenje' sa 1X @ 2.10 na domacina.