Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Analize utakmica za 12.2012.  (Posjeta: 1908 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
Odg: Analize utakmica za 12.2012.
« Odgovori #30 : Prosinac 10, 2012, 18:29:56 poslijepodne »
19:15 Academica - Braga manje od 2.5 golova @1.75, Bwin, 8/10

Nakon losih rezultata u LP, Braga se vraca u domace prvenstvo da pokusa da popravi svoju zaista losu formu u koja se nalazi u zadnje vreme. 5 porazi u poslednih 7 duela ukupno, 2 od poslednih 2 u ligi. To je zaista previse za jedan tim koj ima ambicije da bude na top pozicija na tabelu sa sanse za borbu za jedan od prvih mesta koji im garantuje mesto u Evropi, cak i vise, da bude jedan dostojan protivnik u borbu za titule. Protiv Academica, mozda je zaista posteno ocekivati pobedu. Domacini su jedna od najgorih ekipa u ligi, megutim sve dok domacini traze prvu pobedu kod kuci, jos svega su usli u jako losa forma pa traze resenije za izlazak od ova losa situacija, ja cu rado preskociti prognozu za pobednik u ovog duela i cu predloziti under, kao bolja opcija i po meni, bolji value u ovog duela. Iako Academica ima zaista ljepa gol razlika kod kuci od 3.00 golovi po meci, ne vidim prevelike sanse za golove u ovog duela. Svi znamo da Braga igra zaista odlican defanzivan fudbal kad je u ulozi favorita i u slucaevi kada imaju velike sanse za pobedu. To se pokazalo vise puta do sad. Takodje, njihov H2H potrvrduje ovo. Svaki put kad je Academica domacin, njihove duele su zavrsavale sa mali broj golova. Jos kad dodam da je vreme zaista lose u ovog perioda, veoma je hladno sto dodatno oteznava uslove za igre, samo mogu potvrditi svoju konstataciju da je under najbolje opcija po meni u ovog duela, sto ocekujem lagano da prodje veceras.
Sretno!
MG PREMIUM PICKS ONLY FOR:

http://mgpicks.com/wp/

Come and check our quality !!!

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #31 : Prosinac 10, 2012, 18:30:59 poslijepodne »
20:45 Clermont - Nantes manje od 1.5 golova @2.62, William Hill

Ne tako odlican domacin protiv ne tako solidan gostin. Clermont igra mnogo bolje kao gostin, dok Nant je tipicna domaca ekipa. Gosti pokusavaju da drze korak blize do lider tabele ekipi Monaka i dolaze u ovog duela sa namera da uzme sva tri boda ali uglavno, da prodje neporazeni. Veoma dobra forma u zadnje vreme, sve je krenulo nakon pobedu protiv Monaco. Nakon ona pobeda, Nant prikazuje neverovatno defanzivne perfomansi. Samo jedan primeni gol uz nekoliko dadenih. Njihov glavni cilj je da ne prime gol a to je njihova glavna taktika koja se bazira na zaista jaku defanzivu. Sa druge strane, Clermont igra u stilu toplo-hladno, velika nekonstatnost u njihove igre. Ekipa trazi izlaz sa losih rezultata megutim, sve dok igraju u ovom stilu, ne ocekujem bolje od njima. Za vecerasni duel imaju par izostatka, fudbaleri koji svakako moze da uticu na ishod ovog duela. Gosti takodje dolaze sa par bithih izostatka, mozda njihov najveci je odsustvo njihov nabolji napadac. Zaista ne zelim da preuzmem bilo kakvog rizika oko pobednika ovog duela, kvote raste u oba smera sto je po meni krajno nelogicno megutim uzecu under u ovaj duel kao jedini, po meni najbolji izbor ovog duela. Domacini u krizu, Nant zaista strong u defanzivu a bez najboljeg napadacu imaju manje opasan napad veceras. Takodje, Nant je odigrao vise under-a nego over-a u ovoj sezoni, imaju najbolju odbranu lige i zahvalujuci njihove odlicne defanzivne osobine, ocekujem tezok mec izmedju oba tima sa manji gol golova.
Sretno!

Snoop

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #32 : Prosinac 11, 2012, 16:16:32 poslijepodne »
19:00 Valenciennes-PSG 2-2&3+ 5,00 Mozzart

Valenciennes trenutno 5. momcad francuskog prvenstva docekuje drugoplasiranog PSG-a. Bodovna razlika izmedju ova dva tima je samo 3 boda , ali mislim da je PSG favorit u ovom mecu , jer znamo da je najbogatiji klub lige i definitivno po igrackom kadru druga dimenzija za Valenciennses. Ali PSG ove sezone bas nije odusevio svojom igrom , i zato sada moraju da popravljaju dojam, jer Ancelotti bi mogao platiti glavom ako PSG ove sezone ne osvoje naslov , a mozda i prije ako bude zanizao lose rezultate. PSG je favorit i mislim da ce od pocetka krenuti agresivno , da ce voditi i pobijediti na kraju , a uz to mislim da bi moglo biti 3 ili vise pogodka.
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2012, 17:49:06 poslijepodne Konj Koji Sjedi »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #33 : Prosinac 11, 2012, 23:03:33 poslijepodne »
11:30, Al Ahly - Corinthians tip 2 @ 1.45 mozzart
00:50, Sao Paulo - Tigre Tip 1 @ 1.35, Mozzart
ukupno 1.96 Mozzart, 4/10

Dubl gde u prvom mecu u  FIFA Club World Cup u jutarnjim satima po nasem vremenu Al Ahly iz Kaira igra sa Brazilskim Corintiansom u polufinalu .
Al Ahly je igrao 09.12 sa Japanskom Hirosimom i pobedio sa 2-1  sto je bilo prilicno iznenadjenje jer se ipak ocekivalo da ce Japanci pobediti medjutim umor ce sigurno uciniti svoje jer je jako malo vremena izmedju dva meca a Brazilci su na ovo takmicenje otisli sa velikim ambicijama i ocekuju finale sa Evropskim sampionom Celzijem a oni nisu igrali mec i bice odmorni a sigurno imaju mnogo bolje pojedince i tim od Egipcana.

Sto se tice drugog para radi se o revansu copa sudamericana u kome Sao Paulo u Brazilu ocekuje Tigre u revansu finala.
U prvom mecu je bilo 0-0 a Sao Paulo je bio bolji iako je i Tigre imao svojih sansi medjutim sad je sasvim druga stvar , na svom terenu Brazilci ce igrati mnogo ofanzivnije i noseni podrskom publike ocekujem sigurnu pobedu jer imaju mnogo kvalitetnije pojedince predvodjenje iskusnim liscem Rogerio Cenom na golu koji je ujedno i izvrstan golgeter kada nu se ukaze prilika iz penala ili slodobodnih udaraca.
Oba tima ce biti oslabljeni jer u prvom mecu su iskljuceni Luis Fabiano za Sao Paulo i Donnati za Tigre ali mislim da to nece uticati na Sao Paulo jer je tim sastavljen od mnogo igraca koji sami mogu resiti mec poput Lucasa Moure, Gansa, Wellingtona, Denilsona Jadsona...

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #34 : Prosinac 12, 2012, 15:42:03 poslijepodne »
17:00, Hajduk - Zelina, tip: oba tima ne daju gol, @1.70, 4/10, Mozzart

Hajduk danas igra pa vjerovatno najvažniju utakmicu polusezone, a posljednju u ovoj godini. Na Poljudu  će snage sa Hajdukom odmjeriti drugoligaš Zelina, a u prvom meču rezultat je bio neriješen 1:1. Hajduk ima veliku priliku da dođe do trofeja nakon 3 godine, naročito jer je Dinamo ispao iz Kupa. Ekipa Miše Krstičevića će danas dati sve od sebe da dođe do pobjede iako im i nerješen rezultat odgovara. Uvijek je neugodno igrati na takav rezultat, a naročito kad je u pitanju Hajduk. Krstičević ima malih problema sa igračkim kadrom jer na desnoj strani neće biti Ormuša i Vršajevića tako da će morati improvizirati najvjerovatnije sa Limom na krilu, a već je sličnu ulogu igrao na desnom protiv u prvoj utakmici ovih ekipa. Bez obzira na to ko istrči na Poljud, igrači Hajduka će dati sve od sebe i mišljenja sam da neće ništa prepustiti slučaju, da će odbrana igrati na najvišem nivou te da čak neće dozvoliti gostima ni da postignu jedan pogodak. Zelina nazivaju "Varteks u malom" jer kod njih igraju bivši igrači ove ekipe a to su Kristić, Gluhak, Šimek, Grgec, Trojak, Melnjak i Brlečić. Ipak, Hajduk je prvoligaš, znatno kvalitetnija ekipa, smatram da ne bi trebalo biti iznenađenja te da će slaviti uz netaknutu mrežu. Tip oba tima ne daju gol.
« Zadnja izmjena: Prosinac 13, 2012, 01:27:14 prijepodne Hare88 »

Snoop

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #35 : Prosinac 12, 2012, 17:41:21 poslijepodne »
17:00 Hajduk (-2,5) -Zelina H2 @ 1,68 Bet365

Vec je kraj polusezone i obje momcadi su vec mislima na godisnjem odmoru , ostala je jos jedna utakmica da se odradi to je ona u kupu koja je za obje momcadi vazna , narocito za Hajduk kojem je to jedina nada da nakon puno godina osvoji neki trofej.Ali i Zelina koja je izvukla solidan rezultat od 1:1 na domacem terenu nece se lako predati. Hajduk ne igra bas idealno u zadnje vrijeme i vjerojatno misle da je ova utakmica samo formalnost , ali igraci Zeline ce biti nabrijani za ovu utakmicu i vjerojatno ce postaviti bunker koji ce Hajdukov slabasni napad tesko probiti. Mislim da ce Zelina odigrati momcaku utakmicu , i mislim da nece izgubiti sa 3 gola razlike , mislim da ce ili odigrati nerijeseno ili upisati minimalni poraz , ali nece biti deklasirani u ovoj utakmici.
« Zadnja izmjena: Prosinac 15, 2012, 20:32:34 poslijepodne Konj Koji Sjedi »

Snoop

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #36 : Prosinac 12, 2012, 17:41:58 poslijepodne »
21:00 Bastia-Marseille X2 @ 1,31 GermaniaSport

Bastia
Bonnefoi, G. Angoula, Choplin, Harek, Palmieri, Sable, Yatabare, Rothen, Maoulida, Khazri, Modeste

Marseille
Mandanda, Abdallah, Mendes, N'Koulou, Morel, Barton, Cheyrou, Amalfitano, Valbuena, A. Ayew, J. Ayew

Bastia trenutacno 13. momcad prvenstva sa 19 bodova docekuje treceplasiranog Marseilla koji je dosada osvojio 29 bodova . Marseille je na prvi pogled veliki favorit u mecu , i ja se slazem s tim , ali ipak sam uzeo sigurniju varijantu X2 jer Marseille nije pobijedio Bastiu u gostima od 1998. godine.Marseille puno kvalitetnija momcad kao sto prikazuje i stanje na tabeli , i mislim da ce danas upisati laganu pobjedu , a ako nista valjda ce biti barem nerijeseno.
« Zadnja izmjena: Prosinac 15, 2012, 20:32:54 poslijepodne Konj Koji Sjedi »

Snoop

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #37 : Prosinac 12, 2012, 17:42:26 poslijepodne »
21:00 Juventus-Caligari 1 ( 1. poluvrijeme ) @ 1,67 GermaniaSport

Juventus
Buffon, Caceres, Marrone, Bonucci, Isla, Padoin, Pogba, Giaccherini, De Ceglie, Giovinco, Bendtner

Caligari
Avramov, Pisano, Rossettini, Perico, Murru, Casarini, Dessena, Ekdal, Thiago Ribeiro, Ibarbo, Pinilla

Stadion u Torinu ce danas biti pun , svi navijaci zele doci na stadion i dati podrsku Conteu.Nemam sta puno pisati o Juventusu , u dosadasnjim analizama sam sve rekao , jednostavno druga dimenzija za pojedine ekipe Serie A , tako je i danas Caligari ionako nisu na najboljoj poziciji i jos im ne moze igrati 9 igraca sto je dodatni hendikep:Astori, Ariaudo, Pisano, Avelar, Conti, Nainggolan, Cossu, Sau, Nene. Caligari u vatrenoj atmosferi Juventus Arene nema sto traziti , ocekujem potpunu dominaciju od samoga pocetka , znaci Juve pobjedjuje u prvom poluvremenu.
« Zadnja izmjena: Prosinac 15, 2012, 20:34:06 poslijepodne Konj Koji Sjedi »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #38 : Prosinac 13, 2012, 01:03:50 prijepodne »
01:00, Ind. Medellin - Millonarios tip X2 @ 1.44, Bet365 , 8/10

Finale prvenstva kolumbije u kome se u prvom mecu sastaju domaci Independiente iz Medellina i gost Millonarios
vec sam par puta pisao da je Millonarios najkvalitetniji tim u Kolumbiji ali da zbog ucesca u copa sudamericana gde su dospeli do polufinala malo su zapostavili prvenstvo i play off ali na kraju ipak iako su cestyo igrali sa drugim timom uspeli su da osvoje prvo mesto u A grupi a zadnji mec sa Junioron na svom terenu gde su igrali 0-0 sto im je bilo dovoljno da budu prvi sam gledao i moram recu da su imali jako puno sansi ali daq nisu imali srece da postignu gol , cak su i precku pogodili i nekoliko puta je bilo teze promasiti nego dati gol ali nazalost nisu imali srece da postignu gol za pobedu medjutim i to im je bilo dovoljno da osvoje prvo mesto a gledajuci mec pre toga kada su pobedili sa 2-1 Deportes Tolimu dosao sam do zakljucka da im je lakse da igraju u gostima jer imaju brze igrace koji iz kontre mogu lakse da daju gol nego kad se rival brani i kad je gust raspored igraca pred golom i treba probiti bunker.
Sto se tice Independientea njih nisam gledao u zadnje vreme ali se uzdam u Millonarios i da nece izgubiti ovaj mec jer su najkvalitetniji tim u Kolumbiji a Independiente je u 6 meceva  play offa izgubio samo 1 mec od La Equidad sa 3-0 u gostima
u medjusobnim mecevima u zadnjih 5 meceva po 1 pobeda za svaku ekipu i 3 remija sto mi je nekako i najrealnije ali za svaki slucaj ipak necu sa toliko rizika vec cu pokusati sa X2

micha

• SuperTip Extra
« Odgovori #39 : Prosinac 14, 2012, 14:31:48 poslijepodne »
Katar

14:00 Qatar SC - Al Gharafa @ 2 @ 2.00 Bwin

Utakmica 11. kola Katarske lige  izmedju 5. plasiranog Katara i 8. Al Garafa.  Katar je osvojio dosad 14 bodova od toga kao domacini 6 , a Al garafa imaju 12 bodova, a u gostima su osvojili samo 1 od 4 odigrane utakmice, ali su dva zadnja poraza kao gosti doziveli od timova sa vrha tabele.

Trenutno stanje na tabeli , ne ide u prilog mom danasnjem tipu, ali Domacini ce danas biti dosta oslabljeni. Kao prvo na golu ne da nece biti 1. ni 2. golman , vec ni 3.  Tj branice rezerva od rezerve rezerva.  Osim tog hendikepa, za eEkipu Katar nece nastupati 3 prvotimca  medju nijma je vodja ovog tima , igrac sredine terena - Marokanski reprezentativac Jusef Safri , kao i medju njima najpoznatiji Bakari Kone .

Gosti ce imati dobru priliku da ostvare prvu pobedu u ovoj sezoni kao gosti . 

FT 0:1  ?yahoo;
« Zadnja izmjena: Prosinac 14, 2012, 21:43:23 poslijepodne micha »

Snoop

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #40 : Prosinac 14, 2012, 17:11:36 poslijepodne »
20:45 Livorno(-1,5)-Ternana  H1 @ 2,80 SuperSport

Livorno trenutno na odlicnom 2. mjestu koje vodi u prvu talijansk ligu i danas docekuju Ternanu koja je oslabljena ne igranjem nekih vaznih igraca:Meccariello, Pisaane, Lauro, Botta, Carcuro, Di Deo
i tako dolaze na koljena ekipi koji ima najefikasniji napad.Ternana je trenutno na 12. mjestu Serie B i nemaju bas sanse za ulazak medju najjace , a Livorno svakako mora pobijedivati i mislim da ce danas lagano dobiti oslabljenu Ternanu.

Livorno
Fiorillo, Bernardini, Emerson, Lambrughi, Salviato, Luci, Gentsoglou, Gemiti, Belingheri, Siligardi, Paulinho

Ternana
Brignoli, Ferraro, Brosco, Ciofani, Dianda, Ragusa, Nole, Miglietta, Vitale, Alfageme, Maniero
« Zadnja izmjena: Prosinac 15, 2012, 20:33:21 poslijepodne Konj Koji Sjedi »

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #41 : Prosinac 14, 2012, 18:17:51 poslijepodne »
21:00 Lugo - Real Madrid B vise od 3.5 golova @2.75 - William Hill

Ekipa koja je odigrala najvise meceva u overu u ovoj sezoni spanskoj secunda division je odigrala dva vezanih undera kao gosti. Oba duela su zavrseni sa result od 0-0 megutim, smatram da je doslo vreme da vidimo opet onaj stari napadacki stil igre Real B. Svih uslovi pricaju na tome. Lugo je ekipa koja voli da igra agresivan fudbal kod kuci, do sad su napravili veoma ljepih rezultata kao domacini, vecinom bazirani na utakmice gol za gol. Sa druge strane, Real jos uvek drzi svoj rekord za overa kod kuci. Nakon onih famoznih 0-0, Castilla je jos jednom pokazao da imaju golgeterski potencijal pobedujuci Santander sa 4-0. Ova pobeda je dovela njihovo nivo samopouzdanja na visoki stepen a to ujedno je glavni razlog mog predloga . Stil igre koj voli Lugo kao domacin sa sigurnos dovesce otvorena igra sa njihove strane a to obecava veliki broj sanse na obe strane.To moze biti zaista dovolno u ovom duelu za obe strane a to bice ujednom sansa za Real da jos jednom pokaze da su onih dva undera samo losa sreca. Obe ekipe su imali zaista interesatni dueli u proslosti gde su golovi bili neizbezni. 5 od poslednih 6 meceva su zavrseni sa 3+, 4 od poslednih 6 su zavrseni sa 4+, 3 od poslednih 3 duela kad je Lugo bio domacin su zavrseni sa 4+. Ocekujem ova njihova ludo istorija da produzi.
Sretno!

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
« Odgovori #42 : Prosinac 14, 2012, 18:18:59 poslijepodne »
20:30 Bayern Munchen - B.M'gladbach 2H(+2.5) @1.70 - SBOBet

Mozda nekome izgleda veoma ludaci ovaj moj predlog tip megutim, ja licno vidim veliki value u ove koeficiente. Ok, Bayern Munchen je ocigledno najbolji tim u Bundesligu i najverojatno, jedan od top 3 najboljih kluba u svetu megutim, ni Bayern ni bilo koji drugi tim sveta nije u stanje da pobeduje svoje protivnike sa vise golova razlika, cak i da ne pobeduje svaki mec. Tradicionalno, Bayern uvek ima tezak zadatak protiv M’gladbach-a. Samo da napomenim da je Bayern dva puta bio porazen u lanskoj sezoni. Takodje, od 2005 godine, Bayern nije uspeo da dodje do visoka pobeda na Alianz Arenu protiv Gladbach-a, najveca je 2 gola razlike. Svih ostali dueli, uklucujeci i gostinske su prosli jako tesko. Sve dok obe strane su u solidna forma, ja cu ipak uzeti ovu sjajnu kvotu i ocekujem jedan zaista briliantan mec sa obe strane. U ovoj sezoni, G’ladbach je bio samo dva puta porazen kao gostin sa vise od 2 gola razlike protiv Dortmunda i Werder-a. Megutim, nakon poraza od Stuttgart-a kod kuci, ekipa je uspela da pronadje resenije za svojih problema sto je dovelo da ekipa pocne da igra sa samopouzdanje koj im donosi zaista lepe rezultate. Momci konstatno zabiju golove u ovih duela protiv Bayerna, od 2005 pa do sad nije prosao ni jedan jedini da ne postignu bar jedan. To ocekujem i veceras, sa obzir na stil igre Bayerna, Borussia imace veliki broj sanse veceras da pogodak u mrezi Noyer-a. Sanse za pobedu postoje i na obe strane megutim, svesan sam da ce ovo biti teska borba u koja zadnje reci imace pojedine greske. Sve u svemu, ocekujem zaista tezak mec.
Sretno!

micha

• SuperTip Extra
« Odgovori #43 : Prosinac 14, 2012, 21:47:06 poslijepodne »
Izbrišite ovaj post. Greška. Umesto Uredi kliknuo na Citat

7.12.
Oman

13:30
Al Oruba Sur (OMA) - Al-See @1 @ 1,40 Unibet

Gosti (  Al-See) posle 6 kola ne da nisu ni jednu pobedili, nego nisu ni gol dali. Gol razlika 0:12 .  Domaćini (Al Oruba Sur)  , po rezultatima bolje partije pružaju u gostima, nego kod kuće.   Na svom terenu su osvojili samo 1 bod ( znači nemaju pobedu na svom terenu) , dok su na strani od mogućih 9 osvojili 7 i  nemaju poraz.  . Današnji protivnik je taman po meri da ekipa Al Oruba  u 7 . kolu  ostvari svoju prvu pobedu pred svojim navijačima.
FT 0:0  :(
« Zadnja izmjena: Prosinac 14, 2012, 21:55:25 poslijepodne micha »

Snoop

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #44 : Prosinac 15, 2012, 13:07:50 poslijepodne »
18:00 Mallorca-Athletic Bilbao 2 @ 2,80 Bet365

Mallorca trenutno 17. momcad prvenstva sa 13 bodova docekuje Bilbao koji je trenutno 14. na tabeli sa 18 bodova. Mallorcin golman je u zadnje dvije utakmice bio na streljani i primio je 9 golova u ta dva susreta , u tako losem raspolozenju docekuju Bilbao koji se polako dize u formi i ima dvije uzastopne pobjede u prvenstvu. Bilbao prosle sezone bio sjajan , ali ove sezone nije sve tako bajno , ali mislim da sada imaju mjesta samo za napredak , to je kvalitetna ekipa i mislim da ce danas lagano pobijediti momcad Mallorce koja nije u dobroj formi , nesigurna obrana i neefikasan napad sjajna prilika za Bilbao da upise trecu pobjedu u nizu.
« Zadnja izmjena: Prosinac 16, 2012, 18:28:39 poslijepodne Konj Koji Sjedi »