01:00, Colorado Rapids - Los Angeles Galaxy, tip: oba tima daju gol, @1.65, 4/10, Expekt
Polahko se bliži kraj regularnog dijela MLS-a, a večeras će Los Angeles Galaxy gostovati kod Colorada i tražit će pobjedu kako bi završili među tri ekipe na Zapadu koje donose direktan plasman u Play-off. Oni će svakako večeras htjeti ubilježiti pobjedu, jer je njihov direktan rival Seattle Soundersi imaju isto bodova kao i oni, kao i utakmicu manje. Za Galaxy bi večeras trebao nastupati David Beckham koji se vraća u tim nakon povrede, dok bi Šveđanin Wilhelmson trebao preskočiti večerašnji duel zbog povrede. Robbie Keane je tu i sigurno će tražiti koji svoj petnaesti pogodak sezone. London Donovan bi mu trebao praviti društvo u napadu, a kada vidite ovakva imena u nekoj MLS ekipi sigurno da se radi o velikom kvalitetu. Da li će to večeras pokazati, vidjet ćemo, ali ja sam miščljenja da ćemo u ovoj utakmici vidjeti dosta golova, jer Rapidsi igraju veoma dobro na svom terenu, jer su od ukupno 30 bodova, čak 23 osvojili kući, a zabili 25 golova. Mislim da će postići večeras pogodak favorizovanom gostu, ali isto tako da će i primiti, jer Beckham, Donovan i Keane ulijevaju nadu da će također postići jedan gol.