Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Analize utakmica za 09.2012.  (Posjeta: 1257 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

HaRe

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
Odg: Analize utakmica za 09.2012.
« Odgovori #15 : Rujan 16, 2012, 16:03:49 poslijepodne »
17:05, Reading - Tottenham, tip: oba tima daju gol, @1.80, 4/10, bet365

I pored dobre odbrane, barem na papiru, Tottenham je u svakoj utakmici ove sezone, a bilo ih je 3 (Newcastle, WBA, Norwich) primao pogodak. Doduše i davao je, ali to nije urodilo plodom nijednom u potpunosti, jer još nemaju pobjedu, nisu uspjeli dati više golova od protivnika. Idu na jedno poteško gostovanje kod Readinga koji nema poraza na svom terenu u zadnjih pet mečeva u svim takmičenjima. Tottenham igra tako da skoro u svakom meču zabije gol, ali i primi, pa isti scenario očekujem i danas. Najveća prijetnja će im biti Pogrebnyak, ali ni ostali igrači nisu nimalo bezazleni. Ofanzivni dio Tottenhama ne sumnjam da će zabiti barem jedan gol, pa s toga uzimam tip da oba tima daju barem jedan pogodak.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2012, 19:45:47 poslijepodne Hare88 »

satelit

• SuperTip legenda
    • MSN Messenger - berry_down@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #16 : Rujan 17, 2012, 22:04:28 poslijepodne »
20:45 Real Madrid - Manchester City, Zbroj bodova kartona, tip: više od 47.5 @ 1.80, Expekt, 8/10   

Večeras nam počinje Liga Prvaka u nogometu, a u grupi D imamo četiri prvaka svojih zemlja i po mnogima to je najjača grupa u Ligi Prvaka. Tu imamo Real Madrid, Ajax, Man City i Dortmund. U prvom kolu na Santiago Bernabeu ćemo gledati prvake dvije najjače lige, Španije i Engleske. Real je dosta lošije otvorio sezonu i trenutno ima samo 4 boda iz 4 meča i Barcelona im bježi već 8 bodova. Jedina svjetla tačka na početku sezone je pobjeda u SuperKupu Španije nad rivalom Barcelonom, dok City je sasvim solidno krenuo u odbranu naslova prvaka Engleske sa dvije pobjede 3-2 Southampton i 3-1 QPR, te je remizirao protiv Stoke 1-1 i Liverpoola 2-2. Sa druge strane i oni su već uzeli jedan trofej jer su u finalu Community Shielda (SuperKupa) savladali Chelsea sa 3-2. Moj odabir na ovom meču je da će biti više od 48 bodova kartona a to se sabira što se za svaki žuti karton dobije 10 bodova a svaki crveni karton je 25 bodova.

U Madridu očekujem dosta vatre i borbe na terenu, dosta duela i mislim da će slovenski sudija Skomina da ima puno posla. Ako pogledamo zadnjih 5 utakmica Rela imamo: Sevilla 0-1 (6 žutih), Granada 3-0 (1 crveni, 4 žuta), Barcelona 2-1 (1 crveni, 6 žutih), Getafe 1-2 (1 crveni, 4 žuta), Barcelona 2-3 (4 žuta). Sa druge strane znamo kako je "mirna" i fair play u Engleskoj ligi ali sjetimo se samo mentaliteta Kompany-a, Balotelli-a, SAvića i njihoce utakmice sa Chelsea-om i 1 crvenog i 8 žutih kartona. Grupa je jako teška i svaki osvojeni bod je zlata vrijedan, a Real ima pritisak da dobro otvori sezonu u Ligi Prvaka nakon kikseva u svom prvenstvu i mislim da ćemo gledati dosta prekršaja i golova večeras.

Što se tiče sudije Skomine djelio je pravdu na Aluminij - Maribor i pokazao 5 žutih kartona iako je rezultatski sve bilo veoma lako rješeno sa 1-5, te prije toga je djelio pravdu u drugoj ligi Slovenije na meču Dob - Radomlje i podjelio 1 crveni i 4 žuta. U zadnjih 11 mečeva koje je sudio u Sloveniji, UEFA Super Cup-u i međunarodnim takmičenjima podjelio je ukupno 33 žuta kartona i 3 crvena kartona.

satelit

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #17 : Rujan 17, 2012, 22:04:49 poslijepodne »
20:45 Borussia Dortmund - Ajax, tip: više od 3.5 gola @ 2.75, William Hill, 8/10   

U drugom meču koji ću analizirati sastaju se Dortmund i Ajax. Jako me iznenadila jako mala kvota na Dortmund koja se kreće oko 1.40 jer ipak mislim da prvak Holandije zaslužuje mnogo bolji tretman i da razlika u kvaliteti nije toliko očigledna. Vjerujem da Ajax može barem do jednog gola pred prepunim Westfallen stadionom jer je ipak za njih ovo najlakše gostovanje jer će još ići na noge mnogo jačem Real Madridu i City-u. Dortmund je u svom prvenstvu odigrao tri meča i ima sedam bodova jer je savladao Werder sa 2-1 i Leverkusen sa 3-0 dok je remizirao kod Nurnberga sa 1-1. Sa druge strane Ajax je ranije započeo sezonu i nakon pet mečeva ima 11 bodova i pobjedio je Waalwijk 2-0, NEC 6-1 i 5-0 NAC Bredu dok je sa 2-2 remizirao sa Heerenveenom i AZ Alkmaarom. Ajax je znači u svakom meču dao najmanje dva gola u svom prvenstvu dok je ukupno dao 17 golova iz 5 mečeva ili daje po 3,4 gola po meču što dovoljno govori da takav napad može barem jednom zabiti Dortmundu. Vjerujem u iznenađenje na ovom meču pa ću lično na svoj tiket da igram 3+, 4+, tip 2 i Ajax daje gol (1.70 u Unibetu). Dortmund u prosjeku daje 2,00 gola po meču i vjerujem da će i on da da barem jedan gol večeras. Obje ekipe će u ovoj grupi biti u sjeni nadmoćnijih City-a i Real Madrida pa mi je sasvim logično da će večeras da grizu za svaki napad i za svaki gol.

Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Hummels, Subotić, Schmelzer – Kehl, Gundogan – Blaszczykowski, Perišić, Reus – Lewandowski.
Ajax: Vermeer – van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind – Poulsen – Babel, Sana, Eriksen, de Jong – Sulejmani.

satelit

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #18 : Rujan 17, 2012, 23:31:02 poslijepodne »
20:45, Málaga - Zenit St Petersburg, Tip: manje od 2.5 gola @ 1.67, bwin, 8/10

U 1. kolu grupe C imamo duel Malage i Zenita. Kvote na obje ekipe su podjednake i moj tip za ovaj eč je da će biti manje od 3 gola na susretu jer mi Malaga djeluje kao ekipa koja teško može da savlada Zenita, dok bi Zenit bio prezadovoljan sa 0-0. Malaga je u novom prvenstvu odigrala 4 meča i ima gol razliku od 6-2 i od ta 4 meča 3 su bile sa under 2.5. Sa druge strane Zenit dolazi iz Rusije koaj je klasična liga sa manje golova i mislim da je ovdje under više nego izgledan. Zenit ima odličnu odbranu koja je iz 8 mečeva u novom prvenstvu primila samo 6 golova.

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #19 : Rujan 18, 2012, 15:17:52 poslijepodne »
20:45, Borussia Dortmund - Ajax, tip X, @5.05, 3/10, Pinnacle

Borussia je veliki favorit u ovom meču, ali nisam baš siguran zašto je to tako. Oni jesu prvaci Njemačke, ali trebat će njima još evropskog iskustva da ovakve utakmice riješavaju lagano u svoju korist. Ajax uopšte nije bezazlena ekipa, ali nije ni neki bauk. Obje ekipe su upale u tešku grupu zajedno sa Real Madridom i Manchester Cityiem i mišljenja sam da nemaju šta tražiti u borbi za orve dvije pozicije, već da će obje ekipe tražiti tu treću poziciju koja vodi u Evropa ligu. Sigurno je da će i Ajaks dati sve od sebe u ovoj utakmici, jer će dvomeč ovih ekipa najvjerovatnije odlučiti ko će prezimiti u Evropi. S toga sam mišljenja da će ova utakmica završiti neriješeno i bez obzira što Borussia hara u domaćem prvenstvu, ovo takmičenje je nešto sasvim drugo.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2012, 19:45:30 poslijepodne Hare88 »

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #20 : Rujan 18, 2012, 15:18:23 poslijepodne »
20:45, Montpellier - Arsenal , tip X, @3.29, 3/10, Pinnacle

Arsenal jeste dobro krenuo u domaćem prvenstvu, ali neće zadugo te se vrlo brzo može očekivati pad, jer ipak dosta kvalitetnih igrača prodaju da bi uspjeli nešto ozbiljno uraditi ove sezone. Mogu biit sretni, jer su dobili relativno laganu grupu, pa bi trebali proći, ali s obzirom na Arsenalove varijacije forme, ne bih se začudio ni da ispadnu. Večeras gostuju ekipi koja je na veliko iznenađenje svih prošle godine u Francuskoj osvojila titulu ispred moćnog PSG-a. Treba im zaista odati veliko priznanje, ali sumnjam da mogu nešto ozbiljno uraditi u Ligi prvaka, a naročito što su prodali svog najboljeg igrača Girouda i to upravo Arsenu Wengeru. On bi večeras trebao nastupati i sigurno je da će to njemu biti veoma težak nastup. Arsenal je večeras bez Szczesnya, Sagne, Rosyckog i Wilshere te se u napadu očekuje Oxlade-Chamberlain i Podolski uz Girouda i standardni vezni red ove sezone Arteta, Diaby, Cazorla. Vjerujem da će domaći dati sve od sebe da ostanu neporažni u otvaranju grupe od glavnog favorita, a da su mislima već odavno u ovoj utakmici pokazuje poraz u francuskom prvenstvu od novog prvoligaša Reimsa sa 3:1. Dakle, tip neriješeno.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2012, 19:45:19 poslijepodne Hare88 »

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #21 : Rujan 18, 2012, 15:18:53 poslijepodne »
20:45, Málaga - Zenit St.Petersburg , tip X, @3.35, 3/10, Pinnacle

Grupa u kojoj obje ekipe teže ka drugom krugu, a to se posebno odnosi na goste iz St. Petersburga koji su prije samo nekoliko dana potrošili 80 miliona Eura dovevši dva pojačanja iz Portugala, Hulka (Porto) i Witsela (Benfica). Nikad nisu potrošili ovoliko para i sami ovi transferi pokazuju njihove želje u Ligi prvaka. Mislim da uz povoljan žrijeb priželjkuju i četvrtfinale eventualno polufinale, ali to treba pokazati na zelenom terenu. Da ce biti tesko pokazao im je Terek iz Groznog koji ih je dobio 2:0 na njihovom terenu. Nista nisu pokazali na tom meču, a Hulk i Witsel takoder nista nisu odigrali, ali ipak su nastupili samo u drugom poluvremenu. Malaga je prosla Panathinaikosa u Play-offu Lige prvaka, ali nije to ona Malaga koja je dosta obecavala prosle sezone sa dosta potrošenog novca. Šeikova pipa je zatajila ove godine i nisu nista trosili osim sto su prodavali i to Cazorlu Arsenalu. Mislim da ce njima biti veoma tesko u ovoj grupi pored Milana i Zenita, te da ce sa sa Anderlechtom boriti za trecu poziciju sto po meni ne bi bio los rezultat. Bez obzira, oni se nece tako lahko predati, veceras ce dati sve od sebe da ne otvore sezonu Lige prvaka porazom tako da ocekujem nerijeseni rezultata jer bi i drugi poraz Zenita u svim takmicenjima bio previse.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2012, 19:45:09 poslijepodne Hare88 »

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #22 : Rujan 18, 2012, 15:19:38 poslijepodne »
20:45, Olympiacos - Schalke 04, tip X, @3.33, 3/10, Pinnacle

Ovo je ona grupa sa Arsenalom i francuskim Montpellierom, po meni najizjednacenija u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Postala je malo fraza, ali gostovanje svake ekipe na Karaiskakisu bit ce veoma tesko, ne samo zbog paklene atmosfere vec i zbog veoma solidne ekipe Olympiacosa koja dobro igra pred svojim navijacima. Njemci također imaju kvalitet, ali i psihološku spremnost da se nose sa ovakvim utakmicama, medjutim Olympiacos je i prethodnih godina dokazao da moze igrati sa svim ekipama, pa cak i sa onim iz Liga petice. Nekako mi ovaj duel mirise da ce biti nerijesecno,a li ni taj remi nece biti kraj svijeta za Oly, jer ima jos pet meceva za odigrati.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2012, 19:44:56 poslijepodne Hare88 »

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #23 : Rujan 18, 2012, 15:20:10 poslijepodne »
20:45, Dinamo - Porto, tip X, @3.46, 3/10, Pinnacle

Masovno se trpa na Porto, a to u vecini slucajeva ne znaci dobro. OK, kladionicari su prosle sezone dosta para uzeli igrajuci kontra Dinama, ali da li ce tako biti i ove godine?! Mislim da nece u toj mjeri jer bi dinamo i mogao notkinuti koji bod nekim od ovih zaista jakih evropskih ekipa. Prva na redu je Porto koji dolazi u Zagreb bez Hulka kojeg su prodali Zenitu. Koliko ce im nedostajati ostaje nam da vidimo, ali u ovim pocetnim utakmicama nece ici bas lahko, po mom misljenju. Da se izuzme jos koji igrac Porta, pa i Moutinho, oni bi bili kvalitetniji od Dinama, ali ne pobjeduju uvijek kvalitetniji. Dinamo ce odigrati veceras dosta motivirano, igram i na tu kartu da bi sa velikom borbenoscu mogli nadomjestiti nedostatak kvaliteta. S toga, uzet cu nerijeseno sto bi moglo biti jedno od vecerasnjih iznenadjenja koje bi moglo odgovarati kladionicama, ali i meni koji su ispratiti tip bez pobjednika.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2012, 19:44:47 poslijepodne Hare88 »

Snoop

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #24 : Rujan 18, 2012, 15:30:38 poslijepodne »
Hare danas sve  nerijeseno kod tebe ..... nekti prode bar ovaj zadnju  ?molim;

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #25 : Rujan 19, 2012, 00:40:35 prijepodne »
Probao i ovo, više neću. :)

Barem da prvi prođe...

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #26 : Rujan 20, 2012, 01:40:02 prijepodne »
04:00, CD Aguila (+1.5) -Santos Laguna , tip: H2 @ 2.79 ,Pinnacle, 8/10

Mec iz Concacaf zone lige sampiona koje je jedno od mojih omiljenih takmicenja, nedavno kad su se igrala prva dva kola u nekim grupama imao sam puno uspeha sa ovim takmicenjem kao i prosle godine jer u ovoj pocetnoj fazi ima susreta gde je velika razlika u kvalitetu.
U ovom takmicenju prosle sezone su dominirali timovi iz Meksika i Amerike a posebno Meksikanci a Sanstos Laguna je bio finalista gde su izgubili od Meksickog Montereya u dve utakmice, u prvoj su izgubili sa 2-0 a na svom terenu su pobedili sa 2-1 sto nije bilo dovoljno da osvoje titulu.
Dakle jasno je da Santos Laguna i ove sezone ima velike ambicije da se u ovom takmicenju plasira sto dalje pa cak i da osvoji takmicenje a ove sezone je promenjem sistem takmicenja jer u prvoj grupnoj fazi ima samo po tri ekipe i samo prvoplasirana ide dalje.
u prvom kolu grupe 1 Toronto iz Kanade koji se takmici u Americkoj MLS ligi je pobedio danasnjeg domacina CD Aguila iz Salvadora sa 5-1 a Santos Laguna je prosle sezone u ovom takmicenju pobedio Toronto na svom terenu sa 6-2 a ove sezone u mecu drugog kola na terenu Toronta sa 3-1.
U prvom mecu ova dva tima kad sam prognozirao ubedljivu pobedu Santos Lagune bilo je 5-0 a Santos Laguna je u prvom poluvremenu dao 4 gola a posle toga u drugom poluvremenu su znatno smanjili gas iako su imali dosta sansi i da im je trebala ubedljivija pobeda sigurno bi je i ostvarili, medjutim trener je napravio i izmene verovatno u zelji da odmori igrace za prvenstvo.
Gledao sam taj mec i mogu reci da su ekipe iz Salvadora veoma lose jer i druga ekipa iz ove zemlje Fas je izgubila oba meca ubedljivo a jedino je Isidro Matapan pobedio 1 mec jos slabiji tim iz Portorika
Dakle posle dva odigrana meca Santos Laguna ima 6, Toronto 3 a Aguila 0 i pobedom bi Santos vec prakticno obezbedio prolaz dalje sto verujem da nece propustiti jer je razlika u kvalitetu velika i ocigledna verujem da ce ovog puta biti bar sa dva gola razlike iako je moguce da bude i sa vise razilke

02:00, Puerto Rico - Los Angeles, tip 2 @ 1.65 Will Hill ,8/10

Vec sam u gornjoj analizi objasnio kakva su pravila i odnosi snaga a u ovom mecu se sastaju Puerto Rico koji igra u Americkoj drugoj ligi a po kvalitetu su negde u rangu sa ekipama iz Salvadora ili Hondurasa i Los Angeles koji je u vrhu Americke MLS lige
U grupi 5 se osim ova dva tima nalazi i Isidro Matapan iz Salvadora koji je pobedio tim Puerto rica sa 3-1 a u drugom mecu L.A. ih je pobedio sa 5-2 iako je igrao prilicno lezerno u odbrani u napadu su postizali golve maltene kad su hteli
u prvom mecu ove dve ekipe igrane u Los Angelesu pobedili su Amerikanci sa 4-0 iako su igrali uglavnom sa rezervistima i videla se velika razlika u kvalitetu ove dve ekipe jer L.A. igra u prilcno kvalitetnoj i jakoj ligi dok je konkurencija gde igraPuerto Rico mnogo slabija Puerto Rico u tom drugoj ligi posle sedam meceva bez pobede je konacno u proslom mecu pobedio sa 2-0 Minesotu koja je prilicno slaba jer se bori za opstanak
L.A. igra u odlicnoj formi u 10 meceva ima 8 pobeda i po jedan remi i poraz a nalaze se u seriji od 5 pobeda
kao i u prvom mecu i danas ce odmarati Beckam i Kean i Golmasn Saunders ali ce igrati Donovaqn najbolji strelac koji se vraca posle povrede i pojacanja Svedski reprezentativac Wilhelmson
dakle prvi mec je pokazao veliku razliku u kvaliteti i verujem da L.A. moze pobediti bar sa jedan razlike kad je kuci pobedio sa 4 a tada je m,ogao i sa vise razlike da pobedi
« Zadnja izmjena: Rujan 21, 2012, 05:07:03 prijepodne rockytomas »

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #27 : Rujan 25, 2012, 20:08:22 poslijepodne »
20:45, Fiorentina - Juventus, tip: X, @3.30, 3/10, bwin

Večeras će se u Firenci odigrati prvi meč petog kola italijanske Serije A, a domaći će ugostiti torinski Juventus, aktuelnog prvaka Italije. Juve je i ovu sezonu otvorio veoma dobro, nalaze se na prvom mjestu sa 12 bodova, ubilježili su sve četiri pobjede na otvaranju nove sezone, dok su i u Ligi prvaka dobro počeli jer su sa aktuelnim prvakom Evrope odigrali neriješeno 2:2. Osim Udinesea, gdje su veći dio meča odigrali sa igračem manje, nisu imali ozbiljniji meč, zato će večeras u Firenzi biti veoma teško za njih, jer domaćini su ovu sezonu otvorili veoma dobro i imaju sedam bodova, za razliku od prošle koja je bila veoma loša. To nije slučajno, jer je za trenera postavljen Vicenzo Montella, bivši trener Catanie sa kojom je imao zapažene rezultate. Zbog toga se vodstvo Fiorentine odlučilo da angažuje ovog mladog stručnjaka, a večeras će mu biti prava prilika da dokaža svoju vrijednost. Ekipa je sasvim solidna i predvodi je Stevan Jovetić, igrač koji igra vjerovatno svoju posljednju sezonu u ovom klubu, jer se veliki timovi otimaju za njega a jedan od njih je i Juventus. Prošle godine je na ovom stadionu Artemio Franchi rezultat bio 5:0 za Juventus. Sigurno da to boli navijače Fiorentine, ali i igrače pa će vjerujem večeras dati sve od sebe da se iskupe za taj sramotan poraz. Mislim da domaći imaju snage da ovaj meč završe neporaženi, a i možda je vrijeme da gosti prekinu svoj niz pobjeda. Dakle, tip neriješen rezultat.
« Zadnja izmjena: Rujan 26, 2012, 20:05:09 poslijepodne Hare88 »

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #28 : Rujan 26, 2012, 20:03:23 poslijepodne »
21:00, Betis - Atl. Madrid, tip: oba tima daju gol, @1.75, 5/10, Supersport

Jednu zaostalu utakmicu španske Primere večeras će u Sevilli odigrati domaći Betis i gosti iz Madrida, tim Diega Simeonea Atletico. Spomenuti Simeone otkako je došao na klupu Atletica prošle sezone ima sjajne rezultate, uspio je osvojiti dva trofeja, Ligu Evrope i Superkup Evrope ove sezone kad su rasturili Chelseaja sa 4:1 iako je rezultat u jednom trenutku bio 4:0 a sve golove je postigao sjajni Falcao. Trenutno se nalaze na 5. mjestu sa 10 bodova, dok je njihov večerašnji domaćin Betis na poziciji niže sa bodom manje. Očekujem jednu veoma dobru utakmciu sa golovima, a ja sam se odlučio za tip da ba tima postižu barem jedan. Betis je poznat po tome što ama baš svakoj ekipi u španskoj Primeri može zabiti gol, a zašto to e bi bio slučaj sa Atleticom. Simeone je poznat po tome da je u ekipu uveo posebnu disciplinu u odbranu i nema više tako lahko primljenih golova, ali ja sam ipak mišljenja da im Betis može zabiti barem jedan. S druge strane, šta reći kad u ekipi imate Falcaoa, nego da u svakoj utakmici očekujete da on zabije barem jedan. Večeras, ne mora biti to on, jer Atletico ima puno rješenja prema naprijed, ali kako god, očekujem da gosti iz Madrida također postignu barem jedan pogodak. Dakle, tip da oba tima djau po jedan gol.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2012, 19:44:30 poslijepodne Hare88 »

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #29 : Rujan 27, 2012, 19:44:19 poslijepodne »
20:45, Siena - Bologna, tip: manje od 2.5 gola, @1.70, 5/10, Mozzart

Večeras će se u Sieni odigrati posljednja utakmica petog kola italijanske Serije A, a sastat će se domaća Siena i gostujuća Bologna. Odlučio sam se za utakmica sa manje od 2.5 gola, jer sam mišljenja da će se igrati čvrsto, dosta čvršće nego što su to ove ekipe igrale u nekim drugim utakmicama. Siena se analazi na posljednjem mjestu i sigurno je da je ovo za njih jedna veoma bitna utakmica poslije trijumfa u Milanu nad Interom. Oni su osvojili pet bodova, ali se na tabeli vode kao da imaju -1, jer im je Italijanska fudbalska asocijacija oduzela šest bodova prije početka prvenstva. To znači da i u slučaju večerašnje pobjede neće pobjeći iz zone za opstanak. S druge strane, Bologna ima 4 boda i nalazi se na 15. mjestu sa gol razlikom 5:8. Van svog stadiona su odigrali dvije utakmice gdje su ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz. Pobjeda je sotvarena u Rimu velikim preokretom nad Romom sa 3:2. I Siena je prošlo kolo na domaćem terenu odigrala jednu veoma atraktivnu i efikasnu utakmicu sa četiri postignuta gola sa Udineseom. Mislim da ćemo večeras gledati sasvim drugačiju utakmicu, nešto slično kao što je Siena odigrala u prvom kolu protiv Torina. Ekipe su možda podjednake po kvaliteti, te s toga očekujem jednu izjednačenu utakmicu sa malo prilika, ali i golova. Dakle, manje od 2.5 gola.
« Zadnja izmjena: Rujan 28, 2012, 14:16:33 poslijepodne Hare88 »