20:45, Partizan - Tromso, tip 1 @ 1.83, William Hill, 5/10Dakle revans mec kvalifikacija za ligu Evrope i kome se na stadionu Partizana sastaju Partizan i Norveski Tromso.
Sta reci a biti pametan, pred prvi mec sam izneo sve negativnosti u klubu za koji navijam otkad znam za sebe, ne svidja mi se kako radi uprava,sportski direktor Tumbakovic i nazovi trener Vermezovic koga vec svi na forumima zovu bezvezovic jer upravo to mu najbolje pristaje.
U prvom mecu smo imali priliku da vidimo da iako je taktika bila losa da Tromso nije bas toliko jak ali opet su pobedili zahvaljujuci izvanrednoj igri u prekidima i skok igri jer tako su dali sva tri gola sto je posledica uzasno odradjenoh prelaznog roka jer iako se znalo da treba kupiti iskusnog stopera to nije uradjeno, na srecu mladi Mitrovic je golom za
3-2 ostavio nadu da se moze proci dalje ako se pobedi u Beogradu.
Iskusan i pametan trener bi spremio svoju ekipu da se brani od prekida i da spusti loptu ne zemlju ali... no coment
Dakle to je jedino resenje da se spusti lopta na zemlju i da se nametne igra koja nama odgovara, medjutim i tu ima mana a to je sto je Vukic oteran sa treninga i van ekipe je a najbolji je organizator u ekipi dok je Babovic koji je iako ga deo navijaca ne voli slican tip igraca koji zna da asistira ali mu je velika mana sto previse drzi loptu, medjutim on je u Ponedeljak potpisao za Saragosu iz Spanije i sad ce se videti i njegovi kvaliteti ali i koliko ce nedostajati Partizanu,on nece igrati danas.
Aksentijevic mladi i veoma talentovani igrac potpisao je ugovor za Viteseom, filijalom Celsea ali ce odigrati jos ovaj mec, Ostojic se oporavio i verovatno ce igrati a Zabija je vracem u konkurenciju za tim posto se pokajao zbog nediscipline
Po najavama ocekuje se da Partizan igra strpljivo i ne srlja medjutim tesko ce to ici jer publika je nestrpljiva i zeli da gleda mocni Partizan koji napada i igra a ne ekipu kao sto je igrala protiv AELA ( I dalje sam ubedjen da bi sa Stanojevicem i bolje odradjenim prelaznim rokom prosli dalje )dakle ako Partizan postigne gol u prvih 20 minuta i ako ponesen publikom krene bar da igra kako se ocekuje imace krila od navijaca ali ako krene suprotno, bojim se da ce biti svasta a upravu i trenera ionako cekaju povici napolje pa iako prodju, inace za Partizan je potpisao stoper Olimpije iz Ljubljane Sreten Sretenovic koji je poreklom iz Cacka a igrao je za vise klubova i kazu da je solidan igrac ali nema pravo igranja.
Sto se tice Tromsoa oni ce imati prilican problem sa Golmanom posto su im prva dva golmana povredjena branice neiskusni golman Stefan Andreasen koji je zadnji mec branio pre dve godine, tada je igrao za Tromsdalen.
Protiv ekipa Songdal i Foljo, primio je ukupno devet golova.
Dakle Tromso je jaci u skoku i duel igri a Partizan na zemlji i mnogo zavisi ko nametne svoju igru, Partizan sigurno ima veci kvalitet ali mnogo zavisi kako krene mec.
Ako Tromso pak uspe da nametne svoju igru i postigne neki gol iz kontree ili prekida e onda je vec pitanje sta ce biti.
Realno trebalo bi ipak da Partizan pobedi