Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: analize utakmica za 06.2012  (Posjeta: 1657 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

rockytomas

• SuperTip legenda
analize utakmica za 06.2012
« : Lipanj 02, 2012, 00:09:56 prijepodne »
02:00,Goias - CRB, tip over 2.5 golova  @ 1.70 ,Unibet, 8/10

iako je tek pocetak Brazilske druge lige ipak cu pokusati da tipujem nesto na golove , iako se tip vise odnosi na Goias kojeg od ranije znam kao ekipu koja igra cesto za gol vise , dakle i daje i prima golove oni ni ove sezone u prvim mecevima nisu izneverili jer su u
dva meca igrali meceve sa puno golova , Goias je odigrao samo dva meca u prvenstvu u prvom mecu izgubio je u gostima od Amerike Natal sa 2-5 a sa Cearom je igrala 2-2 dok su u kupu sa Sao Paolom igrali 2-2 na svom terenu a izgubili u gostima 2-0 a pre toga u kupu na svom terenu 2-0,4-3,i 3-0 dok su u gostima igrali 1-2,0-0 i 3-2 dakle vecina meceva je bila sa dosta golova , pogotovo na svom terenu , posto jos nemaju pobedu danasnji gost koji je dosao iz trece lige idealan protivnik i za prvu pobedu ali i jos jednu goleadu, CRB je odigrao 3 meca i u prvom je izgubio na svom terenu sa 0-2 od Bragantina a u gostima od Amerike iz Belo Horizontea sa 0-4 dok su na svom terenu pobedili Guaratinguetu pobedili sa 3-1 dakle ekipa koja prima dosta golova ali ume i da postigne golove , vec sam ranije pisao da su Brazicli iz druge lige idealni za igru over samo ih treba pogoditi kad nece zatajiti , jer se igra ofanzivan fudbal bez mnogo obracanja paznje na odbranu a cesto se desavaju i iskljucenja temperamentnih igraca pa je drugoj ekipi olaksan posao da im napuni mrezu , od vecerasnja 3 meca ovaj mec i Guaratingueta - Amerika Natal imaju sve predispozicije da bude dosta golova , nadam se da sam potrefio pravi par

rockytomas

• SuperTip legenda
Odg: analize utakmica za 06.2012
« Odgovori #1 : Lipanj 02, 2012, 00:10:13 prijepodne »
Sport:Fudbal
Liga:Brazil 2
Vreme:02:00
Događaj:Guaratingueta - America RN
Tip:over 2,5 golova
Kvota:1.83
Kladionica:Paddy power

u gornjoj analizi sam [puno toga rekao i u vezi ovog meca ,Guaratingueta je i u Brazilskoj Pauliosti igrali jako efikasno i ceto su isli u pover ali je inttersantno da su jakim ekipama davali golove i redak je bio mec koji nije zavrsen GG , od zadnjih 10 meceva samo 3 nisu bila over a u tri meca druge lige su sve bile 3+
 Amerika Natakl je u dva dosadasnja meca u drugoj ligi a inace su takodje dosli iz trece , pobedioli Goias sa 5-2 i Avai sa 1-0 dakle ocekujewm pre svega od domacih da igraju jako otvoreno i nastave sa goleadama a i gost je protiv Goiasa pokazao da zna da daje golove ali i da ih prima

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Lipanj 05, 2012, 15:03:18 poslijepodne »
20:00, Faroe Islands U21 - Serbia U21,Tip:Under 3,5 golova @ 1.75, Expekt, 8/10

Mec kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra na Farskim Ostrvima u kome domaca Farska Ostrva docekuju mladu reprezentacija Srbije , mec se igra na vestackoj travi a posto smo cesto igrali sa njima u kvalifikacijama poznato je da tamo duva i vetar i da je nezgodna klima koja uz teren bas i ne odgovara nasem timu , uz to Farska Ostrva nisu vise ekipa za punjenje kao ranije a narocito ne na svom stadionu , oni su odoleli Severnoj Irskoj i igrali 0-0 a pre par dana i Makedoncima kad su igrali 1-1 i imaju dva boda u grupi iz 6 meceva iako u gostima jos gube visokim rezultatima na svom terenu su znatno bolji a i u proslim kvalifikacijama su iznenadili kad su pobedili Rusiju sa 1-0 iako je Rusima trebala pobeda za prolaz dalje
sto se tice Srbije iako se nalaze na prvom mestu sa 11 bodova iz 5 meceva a Makedonija ima 9 iz 5 i Danska 8 iz 4 meceva , Srbija je samo Farska ostrva pobedila kuci sa 5-1 kad nakon 0-1 na brzinu dali 3 gola a zatim i cetvrti da bi u nastavku postigli i peti ali tad je igrao mnogo jaci sastav a iz tog sastava skoro nijedan igrac nece igrati sto zbog povreda sto zbog igranja za A tim nece igrati golmani Aleksic i Kirovski , Nastasic, Miljkovic
,Scepovic,Markovic,Mladenovic, Mijailovic ,Lazovic,Djuricic,Ignjovski,... po recima naseg selektora Jankovica koji je nezadovoljan jer ga selektor A tima nije uopste konsultovao i uzeo mu nekoliko igraca za bezvezne prijateljske meceve, da ce ovaj sastav uglavnom biti sastavljen od rezervista i debitanata a s obzirom da i Farani igraju jako defanzivno ovde mislim da nece biti puno golova jer ce se Farani braniti i pokusavati nesto iz kontre a nasi ako daju gol nece se zaletati jer znaju da je Faranima kontra najjace oruzje sto su uvideli i u prvom mecu kad su Farani dali gol a osim tog meca u svim ostalim je Srbija igrala 0-2 golova , u gostima imaju pobede nad Izraelom sa 1-0, Severnom Irskom 2-0a sa Makedonijom 1-1

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Lipanj 07, 2012, 01:16:46 prijepodne »
02:50, Santos - Fluminense, Tip Under 2.5 golova @ 1.80, DOXXbet , 8/10

Mec Brazilske lige u kome se u trecem kolu sastaju domaci Santos i gost Fluminense oba tima koja igraju u copa libertadores i cesto sam imao priliku da ih gledam , iako Santos vazi za jako napadacku ekipu i ekipu za over golove u zadnje vrene nije tako , razlog je upravo copa libertadores ali i reprezentacija za koju igra nekoliko glavnoih igraca a uz to i povrede nekoh igraca , u prva dva kola oba puta 0-0 sa Bahiom i Sport Recifeom a u medjuvremenu i mec sa Velezom 1-0 u copa libertadores dakle ocito umor je stigao igrace Santosa danas ce igrati bezNeymara i Gansa glavog kreatora igre i Arouce takodje bitnog u veznom redu
Santos jos  bez:Rafael(golman),,Galhardo,Chrystian,Braz,Fucile,Bernando
Fluminense je promenljiva ekipa ali u zadnjih 4 meceva u gostima sve su bile 0-1 golova , dakle igraju znatno defanzivnije nego na svom terenu a u napadu se uzdaju u stare majstore  Freda, Deca i u spicu Sobisa , medjutim oni danas nece biti u sastavu tako da prosto ne vidim ko bi mogao dati gol , u prvom kolu su pobedili Corintians sa 1-0 a kuci su igrali sa Figurienseom 2-2 ali razlika je kad igraju na svom terenu i u gostima
dakle Fluminense danas bez Wallace,Euzebio,Neves,Valencia,Diguinho,Deco,Wellington, Sobis, Fred  ,Moura
dakle sve u svemu oba tima jako oslabljena, bez glavih veznjaka i napadaca i tesko je ocekivati da rezerve mogu dati puno golova , vise ocekujem neku igru na sigurno gde se nece niko previse zaletati i pobedu od 1-0 nekog tima ili 1-1

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Lipanj 07, 2012, 05:31:40 prijepodne »
17:30, Mornar Bar- Berane, Tip 1 @ 1.85, Mozzart, 5/10

Jos jedan dan i konacno pocinje EP u fudbalu pa ce biti bar meceva u ponudi za koje svi znamo sve ali pitanje je koliko cemo biti uspesni u pogadjanju e dok ne pocne EP da probam sa ovim mecom , radi se o revansu Crnogorskog play offa baraza za prvu ligu , u prvom mecu Mornar je pobedio u gostima sa 2-1 , tada sam od prijatelja iz Crne Gore ali kasno dobio informaciju da Berane nemaju ambicija ili para da ostanu u prvoj ligi, . medjutim to su tad vise bila nagadjanja i pretpostavke koje su se ipak pokazale tacne , Mornar je pobedio sa 2-1 i pokazao da je bolji tim i u odlicnoj formi , oni su u drugoj ligi bili drugi sa 64 bodova a ispred njih je bio samo Celik iz Niksica koji je bio ubedljivo prvi , racunajuci i taj prvi mec sada se nalaze u seriji od 9 pobeda i ocito je da su u odlicnoj formi a u ligi su na svom terenu imali ucinak od 13 pobeda, 3 remija i samo 1 poraz a zadnje pobedesu sve bile rezultatski ubedljive
Za razliku od njih Berane su bili predzadnji u prvoj ligi sa samo 28 osvojenih bodova , ucinak u gostima im je 4 pobede ,1 remi i 12 poraza , ukljucujuci i ovaj poraz u sedam zadnjih meceva imaju samo jedan remi sa Grbljem na svom terenu a ostalo sve porazi.
Pretprosle godine u prvoj ligi medjusobno su odigrali dva meca i u oba je pobedio Mornar a prosle godine su igrali u barazu i tad su oba zavrsena nereseno dakle od 5 meceva 3 je dobio Mornar po svemu rekao bih da ce domacin biti motivisam da pobedom pred svojom publikom proslavi ulazak u prvu ligu iako im je dovoljan i neresen rezultat a Berane su mislim demoralisani pre svega losim igrama u prvoj ligi i losom materijalnom situacijom a svesni da im treba pobeda od dva razlike sto je prakticno nemoguce

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Lipanj 08, 2012, 23:20:31 poslijepodne »
02:00, Meksiko(-3.5) - Guyana, Tip:H1 @ 1.75, Bet365, 8/10

Mec koji se igra u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u severnoamerickoj zoni u kome se sastaju Meksiko i Guyana
totalno ista pricao kao i za prvi mec stim da je Meksiko i jaci od Amerike i u boljoj formi , oni su takodje igrali prijateljske meceve i ostvarili tri pobedee , nad Welsom 2-0, BIH 2-1 i ono se sto posebno izdvaja Brazil sa
2-0 , prosle godine su igrali sa Srbijom i pobedili sa 2-0 , dakle radi se o jednoj jako ozbiljnoj reprezetaciji koja ce uz SAd sigurno izboriti plasman na SP a ovakvi mecevi im sluze da napadaci nasteluju nisanske sprave
Guyana je takodje igrala kvalifikacije u drugoj fazi, dve pobede nad Barnadosom po 2-0, sa Bermudima 2-1 i 1-1 a sa Trinidad i Tobago pobeda 2-1 i poraz 0-2 ne mogu pokazti neki realam kvalitet a u prijateljskim mecevima izgubili su od Gvvatemale sa 2-0 i Jamajke sa 1-0
dakle razlika u kvalitetu je ocita jedino od Meksika zavisi koliko ce ozbiljno uci u mec i koliko ce zeleti da napune mrezu gosta

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #6 : Lipanj 08, 2012, 23:21:10 poslijepodne »
01:00 Sjedinjene Američke Države(-3.5) - Antigua & Barbuda, tip: H1 @ 1.975, Bet365, 8/10

Mec koji se igra u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u severnoamerickoj zoni u kome se u Tampi sastaju americka selekcija predvodjena trenerom, cuvenim Klinsmanom i igracima poput Donovana, Jonesa , oni su se tek sad ukljucili jer su oni stalni uvesnici svetskih prvenstava uz Meksiko i uglavnom Kostariku pa su igrali prijateljske meceve , Skutsku su prosto demolirali sa 5-1 u odlicnoj igri dok su od Brazila izgubili sa 4-1 ali se nisu obrukali a sa Canadom su igrali 0-0 iako sam ocekivao pobedu Amerikanaca oni su u taj mec usli dosta rezervisano mozda i zbog ovih kvalifikacionih meceva koji ih ocekuju , radi se o ozboljnoj selekciji koja ovakve meceve shvata ozbiljno jer se secam i u proslim kvalifikacijama da su oni i Meksiko stalno pobedjivali ubedljivo
sto se tice Antigua & Barbuda oni su se do ove faze probili osvojivsi prvo mesto u kvalifikacionoj grupi sa Haitijem (1-0 1-2), Curacaom (5-2 i 1-0) i US Virgin Islands (10-0 8-1) medjutim sve su to reprezentacije sa veoma niskim rejtingom i kvalitetom sa uglavnom amaterima dok se kod Amerikanaca puno ulaze u fudbal i veoma ozbiljno se radi dakle po svemu ocekujem jednu sigurnu i ubedljivu pobedu Amerikanaca od bar 4 gola razlike

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #7 : Lipanj 10, 2012, 14:13:24 poslijepodne »
15:00, Lesotho (+1,5)-Sudan, tip H2, @ 2.65., Mozzart, 8/10

Mec Africkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo grupe ,,D,, u kome se u drugom kolu sastaju domaci Lesotho i gost Sudan , razlog zasto igram ovaj par ja najvise jer ga preporucuju Milutin Sredojevic selektor Ruande i Aleksandar Rogic koji je bio pomocnik u Gani, 0ni u casopisu ,,Tip,, redovno daju svoja misljenja o mecevima u Africkim kvalifikacijama i odlicni su poznavaoci pa su i u prvom kolu dosta pogodili a ovaj mec su oba trenera oznacili kao najsiguriji fix
Lesotho je po recima Rogica najslabijaa selekcija koja je naknadno administrativnom odlukom ubacena u ovo grupu a u prvom kolu su izgubili u gostima od Gane sa cak 7-0 ali i inace kad se pogledaju njihovi rezultati od ranije cesto imaju ubedljive poraze a jedinu pobedu imaju nad isto tako slabim Burundijem. , ove godine su igrali i prijateljski mec i izgubili od Bocvane sa 3-0.
Za razliku od njih Sudan se bio plasirao na Kup Afrike gde je prosle godine prosao grupnu fazu u jakoj grupi sa Angolom , Obalom Slonovace i i Burkinom Faso ali ih je zaustao u daljem pohodu Zambija koja je kasnije postala prvak Afrike , upravo Zambija je bila protivnik u prvom mecu i Sudan je pobedio na svom terenu sa 2-0 , dakle pobeda nad zvanicnim prvakom Afrike im je dala krila i verujem da im slabasni Lesotho koji je izgubio mec sa visokim rezultatom 0-7 i koji je demoralisan u prvom mecu nece biti prepreka jer su im potrebne visoke pobede ako zele da zauzmu jedno od prva dva mesta i verujem da mogu da pobede sa bar dva gola razlike

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Lipanj 11, 2012, 21:41:29 poslijepodne »
02:00, Univerzidad De Chile (-1.5) - Cobreloa Tip: H2 @ 1.925, Bet365, 8/10

Revans mec cetvrfinala Cileanskog play offa koji po Univerzidad dolazi u najgorem momentu jer ih u cetvrtak ocekuje jako znacajan prvi mec polufinala u copa libertadores u Argentini protiv Boce Juniors a kome Cileanci imaju velike ambicije , a njihovi glavni igraci su igrali za reprezentaciju u petak u Venecueli i ucestvovali u pobedi sa 2-0 koliko sam video u reprezentaciji su igrali stoperi Rojas i Gonzales, veznjaci Mena, Aranguiz i Diaz i napadac Fernandes iako njihov trener na zvanicnom sajtu nije najavio sastav vec je samo rekao da su im oba meca vazna sigurno da ce zbog rezultata iz prvog meca koji je igran 27.05. gde su pobedili sa 2-0 da odmori sve ove glavne igrace za vazan mec u Argentini , naime oni mogu danas i da izgube sa jednim golom razlike i da prodju dalje i zato me i cudi ovoliko mala kvota na pobedu domacina pa sam nasao jako dobar tip a to je da gosti nece izgubiti sa vise od jednog gola razlike jer Univerzidad iako pobedi neverujem da ce to biti ubedljivo iako po tradiciji uglavnom pobedjuje sa po 2 ili 3 razlike a kao sto kazu tradicije postoje da bi se rusili , Univerzidad je pred kraj prvenstva kad se radilo o prvom mestu a posle meceva u copa libertadores igrao dvaput sa rezervistima i oba puta je izgubio , od Univerzidad Conception sa 2-1 i Univerzidad Catolica sa 2-0 tako da je ocito da su rezervisti za nijansu slabiji od prvotimaca iako je Univerzidad i prvak u proslom prvenstvu i pobednik copa sudamarikana i sigurno je kvalitetniji od Cobreola sa prvom postavom sto su i pokazali u prvom mecu ali veceras im je glavni cilj prolazak dalje sa sto manje napora i cuvanje tima za copa libertadores.
Sto se tice Cobreloe oni su prvenstvo zavrsili kao osmi a u proslom prvenstvu su igrali finale play offa sa danasnjim protivnikom gde su u prvom mecu igrali 0-0 a i revansu izgubili sa 3-0 , u zadnja 3 meca u prvenstvu u gostima sva 3 su pobedili i radi se o solidnom timu koji ce danas pokusati da iskoristi to sto ce domacini biti oslabljeni i pokusati da ako nista drugo da se casno oprosti od play offa i cak mislim da mogu i da ostanu neporazeni ali i ako izgube da to nece biti sa vise od 1 razlike

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #9 : Lipanj 12, 2012, 23:25:54 poslijepodne »
04:00, Guatemala -SAD , Tip: Under 2,5 golova @ 1.80, Unibet, 8/10

Drugo kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u severnoamerickoj zoni gde se u grupi 1 u Guatemali sastaju domacini Guatemala i Amerikanci , u prvom kolu pre par dana Amerikanci su na svom terenu pobedili Antigua and Barbuda sa 3-1 , tad sam prognozirao ubedljivu pobedu Amerikanaca koja je izostala , gledao sam taj mec na streamu i moram reci da su me Amerikanci razocarali , posle ranog vodjstva pred sam kraj poluvremena iz penala su postigli drugi za 2-0 a u drugom poluvremenu su totalno stali cak su iz maltene jedinog suta primili gol i tek pred kraj dali jos 1 za 3-1 iako se ocekivalo da pobede sa 5,6 razlike dali su se cuvali za ovaj danasnji mec neznam ali po reakcijama selektora Klinsmana nekako mi je izgledalo da se bas i ne nervira previse , vise sam se ja nervirao , Guatemala je igrala prvo kolo u gostima kod Rege Boysa u Jamajki i izgubili sa 2-1, realno kvalitet je na strani Amerikanaca i to mi je prva opcija za ovaj par ali kad sam malo bolje razmislio under golovi su takodje jako realni , iako su zadnji medjusobni mec igrali 2008 svi njihovi mecevi su bili under a od7 meceva cak 4 su bili 0-1 gol , u zadnja dva meca na svom terenu Guatemala je izgubila od Pragvaja sa 1-0 i pobe3dila Kostaricu sa 1-0 a mecevi u drugom krugu gde su igrali protiv slabasnih reprezentacija i nisu neko merilo sto su pobedili sa 3-0 i 3-1 a sto se tice Amerikanaca od zadnjih 10 meceva cak 6 su bile 0-1 gol a od toga u gostima samo prijateljski mec sa Slovenijom je zavrsen sa 3-2
dakle sve u svemu mislim da ce domacini vise da pokusaju da odbrane svoj gol a protiv slabasnih protivnika u zadnjem mecu video sam da Amerikanci i nisu bas previse efikasni i mislim ako povedu da ce opet gnjaviti kao i u proslom mecu kad su vise isli u sirinu i unazad umesto u napad i da nece pasti vise od 2 gola na mecu

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #10 : Lipanj 13, 2012, 09:37:29 prijepodne »

kopirano

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #11 : Lipanj 13, 2012, 09:38:37 prijepodne »
kopirano

querky

• SuperTip Extra
« Odgovori #12 : Lipanj 15, 2012, 22:04:38 poslijepodne »
ajmo 2. pol..eksplodiraaaaj   ?yahoo;

20:45, Grčka-Rusija, pol. sa vise golova, 2. pol @ 2.15, HL , 6/10

Trece posljednje kolo u skupini A europskog prvenstva. U ovom susretu nekako mi se svida opcija da ce biti vise golova u drugom poluvremenu. Zasad Rusija ima 4 boda i ovdje joj je dosta remi za prolazak dalje. Znamo kako grci inace igraju, zatvoreno i sa malo golova po utakmici. Uglavnom, mislim da smo u prve dvije utakmice mogli vidjeti kako su rusi dobro raspolozeni i najjaci su u ovoj skupini. Mogli bi se raspucati u drugom pol. kao protiv Ceske. Takoder, i Grci su nadam se izvukli dobru pouku iz utakmice sa cesima kada su naivno primili cak dva gola u prvih par minuta utakmice. Moraju pripazit da im se to ne ponovi tako da ocekujem da se vrlo dobro zatvore na pocetku - prizeljkujem najrealnijih 0:0 na poluvremenu. A onda ce morati krenuti na sva tri boda i nadati se cudu, pa ce se otvorit i sa jedne i sa druge strane sto bi moralo rezultirati sa dosta golova. Sto se tice h2h susreta - tu je rusija u prednosti, uglavnom su ih pobjedivali. Prosle godine su odigrali miroljubljivih 1:1 u prijateljskom susretu. Prije toga 2008 na euru su takoder bili skupa u skupini - slavili su rusi sa 0:1. Zanimljivo i na euru 2004 su bili u istoj skupini - i tu su slavili rusi sa 2:1. Uglavnom, kao sto sam rekao, Grci se moraju pripazit da im se ne dogodi ono kao u prosloj utakmici, a onda je  drugom poluvrmenu sve otvoreno !

dragda

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #13 : Lipanj 16, 2012, 08:11:36 prijepodne »
nikada mi ove analize nisu isle !!!!

Viktorr

• tek došao ....
  • *
« Odgovori #14 : Lipanj 19, 2012, 10:48:33 prijepodne »
Ipak imaju za sve strucna lica tako i za analiziranje tekmi....