21:00 , FC Sevilla- RCD Mallorca, tip 1, @1.90 ,Supersport,8/10
Mec Spanske primere u kome se sastaju domaca Sevilla koja se nalazi na devetom mestu sa 39 bodova i ucinkom od 10 pobeda 9 remija i 10 poraza a kuci imaju 6 pobeda , 3 remija i 5 poraza , realno malo za ekipu njihovog kvaliteta vec sam pre prosla dva meca pisao da takav tim mora proraditi jer ima kvalitet za prvih 6 sto se pokazalo tacno jer su u oba meca pobedili sa po 3-0 uz odlicnu igru u gostima i mislim da ce danas imati motiv da takvu igru pruze i pred svojom publikom
Sevilla je u prosloj godini imala dosta problema sa povredama zbog kojih je izgubila neke meceve gde se ocekivalo da pobede ali sad su se konacno kockice slozile i tim igra odlicno i hvata prikljucak za mesta koje vode u Evropska takmicenja mada su jos uvek povredjeni Spahic i Perotti to se u zadnja dva meca nije osetilo jer tim ima dosta rezervi koje uspesno igraju umesto njih , Manu je u zadnja dva meca pucacki raspolozen i na oba meca je postizao po dva gola a ako se pogleda klupa na kojoj sede jedan Rakitic ili Kanoute onda je jasno koliko je kvalitetan tim , mislim da zasluzuju mnogo bolji plasman i bolje rezultate
sto se tice gosta Mallorce njihov jedini cilj je opstanak u ligi , trenutno su 13 sa 36 bodova , cak osam vise od zone ispadanja i mislim da oni nece strepati za opstanak , u gostima imaju 3 pobede 5 remija i 6 poraza i moram reci dosta su cudna ekipa , realno nemaju previse kvalitente igrace ali znaju ponekad da iznenade kao protiv Valcije kad su igrali 2-2 u gostima , ali mora se reci da je Valencia u padu forme , posle toga su pobedili zadnji Gijon ali pre toga imaju seriju od3 poraza u gostima , u sledecem kolu cekaju kuci Granadu i mislim daim je to vazniji mec , danas ce biti kompletni
u medjusobnom susretima u Sevilli skor je 11.6.5
motiv i kvalitet je na strani Seville uz podrsku publike mislim da mogu da zabeleze jos jednu pobedu kojom bi se priblizili na bod Osasuni koja je sesta
ocekivani sastavi Sevilla
Palop ,Coke, Fazio, Escude, An.Luna ,Medel, Trochowski ,Jesus Navas, Reyes, Manu,Negredo.
Mallorca
Aouate,Cendros.Nunes, Ramis, P.Caceres,Pereira, Tissone, Chori Castro, Nsue ,Victor, Alfaro.