Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Analize meceva za 07/2011  (Posjeta: 2808 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
Odg: Analize meceva za 07/2011
« Odgovori #30 : Kolovoz 06, 2011, 00:10:32 prijepodne »

Dinamo - HJK Helsinki TIP: 1 @1.50 SS 7/10 FT  1 : 0

Dinamo daje 4 i vise golova @4.95 HL 1/10
FT  1 : 0

b;1a

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #31 : Kolovoz 11, 2011, 10:11:41 prijepodne »
Evo posto me nema cijeli vikend sad sam se potrudio napisat koju recenicu...

Inter - Sibenik TIP: 1 @1.85 SS 7/10

Zaprešićki prvoligaš vjerojatno će i ove sezone zaraditi komplimente da ima jednu od trkački najboljih momčadi jer Ilija Lončarević ne da mira svojim izabranicima. Igraju stvarno odlicno,napadacki, i puno bolje ekipe od Sibenika ce imati s njima velikih problema. Osjetio je to i Dinamo kojeg su posteno namucili u Maksimiru,te Cibalia koju su nokautirali u sred Vinkovaca!

Sibencani su jedna ispodprosjecna ekipa kojoj predvidjam tesku borbu za ostanak,igraci takodjer redom odlaze iz kluba,ali tu se bar tu i tamo koja zakasnjela placa i isplati,ali nezadovoljstvo je ogromno i predvidjam jednu cistu pobjedu domacina!

Rijeka - Varazdin TIP: 1 @1.60 SS 7/10

Svi oni koji me prate znaju u kakvim se problemima nalaze Varazdinci. Igraci odlaze jedan za drugim,jer nema place vec preko godinu dana,prekjucer su otisli i Safaric i Aganovic koji su im prakticki pola ekipe,da bi atmosfera bila jos gora pobrinuli su se jucer kad su izgubili u Zelini od istoimenog treceligasa sa 3:1! Predsjednika kluba ocito ovakve stvari ne zamaraju,pa je otisao na more i nema ga vec neko vrijeme,glavni direktor je takodjer na godisnjem i stvari u Varazdinu ne mirisu na dobro i iskreno bojim se da bi se taj klub mogao i ugasiti...

S druge strane ih ceka napaljena Rijeka koja igra vrlo dobro i nadahnuto,doveli su sada dva pojacanja prema naprijed; veznjaka Fenana Salčinovića i napadača Heberta Alfereza.Armada ce sigurno napraviti veliku buku i gurat Rijeku prema naprijed i ocekujem jednu visoku pobjedu Rijecana,jer objektivno Varazdin je u jako ocajnom stanju!

CHEERS MY MADS ! ! !

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #32 : Kolovoz 15, 2011, 15:30:37 poslijepodne »

Inter - Sibenik TIP: 1 @1.85 SS 7/10    FT  2  :  0

Rijeka - Varazdin TIP: 1 @1.60 SS 7/10  FT  2  :  0

b;1a

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #33 : Kolovoz 18, 2011, 14:44:33 poslijepodne »
U prvih par kola sam vec proanalizirao gotovo sve ekipe u svojim analizama tako da se necu ponavljat i od sada ce mi analize biti kratke i jasne i nadam se dobitne :) Evo i analiza za ovaj vikend...

PETAK

20:00h Slaven Belupo - Inter TIP: 1 @1.75 HL 7/10

Slaven je kod kuce izuzetno jak,to je i inace jedno od najtezih gostovanja u ligi...Ove sezone je i njihov PR odlucio nesto napravit da se privuce ljude na stadion,te nude razno razne popratne sadrzaje prije i za vrijeme tekme ( tocene pive,nagradne igre,muzika,uglavnom festa :) ). Rezultati su vidljivi i sve vise i vise Koprivnicana dolazi na utakmice. Slaven je odlicno otvorio sezonu,pa slijedi poraz od Dinama,te gostovanje u Vinkovcima gdje su razbili Cibaliu sa 1:4 te se napunili strasnim samopouzdanjem,jer je Cibalia poznata kao izrazito domacinska ekipa! Nema Milardovica zbog kartona,ali vraca se kapetan Maras.
Inter je vrlo dobra ekipa i rijetko tko ce uzet bodove iz Zapresica,ali gostovanja su druga stvar. Proslo kolo su dobili doma Sibenika,ali iskreno puno teze nego sto sam to ocekivao i pokazali su odredene slabosti sto je i normalno s obzirom da se radi o prilicno mladoj ekipi. Sad imaju i neke ozljedice i iskreno mislim da ni oni sami ne ocekuju nista u ovoj tekmi.
Slaven je u uzlaznoj formi,imaju odlicnu ekipu,igraju doma i mislim da nece imat nikakvih problema sa Interom te ih uzimam za srednji/visoki ulog!

NEDJELJA

20:00h Hajduk - Zagreb TIP: 1 @1.90 SS 7/10

Zagreb je jedna od najlosijih ekipa u HNL-u i ako se ne pojacaju (posebno u napadu) do kraja prijelaznog roka,mogli bi se naci u jako velikim problemima.
Sto se tice Hajduka,ovo je jedan drugi Hajduk,za razliku od onog kakvog sam navikao gledat posljednjih sezona. Balakov je to odlicno poslozio i tocno se zna tko sta radi. U posljednjem kolu su dobili Istru u Puli sa 0:3 i trener Istre Igor Pamic je izjavio da se ne sjeca kad je zadnji put gledao tako dobar Hajduk! Atmosfera je odlicna i ako se brzo probije bunker ocekujem jedno klasicno nabijanje. Igrat cu cistu jedinicu na glavnom listicu u doubleu sa pobjedom Slaven Belupa,te singliram hendikep na Hajduk i cistu pobjedu Slavena!

CHEERS MY MADS ! ! !

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #34 : Kolovoz 22, 2011, 12:01:06 poslijepodne »

20:00h Slaven Belupo - Inter TIP: 1 @1.75 HL 7/10  FT  3 : 2

20:00h Hajduk - Zagreb TIP: 1 @1.90 SS 7/10 FT  4 : 0

b;1a

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #35 : Kolovoz 26, 2011, 13:03:41 poslijepodne »
Evo i analiza za ovaj vikend...

PETAK

Rijeka - Sibenik TIP: 1 @1.55 7/10 SS

Sibenik (kao i vecina Hrv. momcadi ) muku muci na gostovanjima ove sezone. Tri puta su gostovali ove sezone i uspijeli su zabiti samo jedan ( 1 ) pogotak ! 2 puta su gubili u Zagrebu po 2:0 od Intera i Lokomotive,te u Splitu protiv Hajduka 2:1... Proslo kolo su imali sansu da se malo poprave doma protiv Zadra,ali ni to nisu uspijeli (tekma je zavrsila 1:1) i moral im je sigurno vrlo nisko. Igračko nezadovoljstvo financijskim stanjem u klubu, odnosno nedobivanjem plaća i ugovornih rata sve je izraženije. Pitanje je koliko će još moći izdržati.
Rijeka je otvorila sezonu vrlo dobro,na domacem terenu su srusili Lucko i Varazdin s tim da jos nisu dobili gol na Kantridi. Igraju odlicno i noseni Armadom trebali bi zagospodariti terenom i preuzeti inicijativu kao u prve dvije domace tekme. Imaju nekih problema sa ozljedama,ali to su sve sitne ozljedice i ne vjerujem da ce ostavit traga na ekipi.Ima i jos jedna vazna stvar,a to je da Rijeka nije na Kantridi pobjedila Sibenik od sezone 06/07 i sigurno su silno motivirani prekinut tu losu tradiciju.Utakmicu je i najavio bivsi Sibenikov igrac,a sada vazni kotacic u momcadi Rijeke Kristijan Caval:
 "Čeka nas neugodna ekipa koja na gostovanjima igra jako dobro. Od početka utakmice moramo uzeti stvar u svoje ruke. Na Kantridi smo mi favoriti, ovo su nam vrlo bitna tri boda pošto dolazi pauza na kojoj ćemo se još bolje spremiti za nastavak prvenstva".
Sve u svemu Rijeka doma odlicna,atmosfera u klubu odlicna i ocekujem pobjedu protiv indisponiranog Sibenika!

SUBOTA

Slaven Belupo - Karlovac TIP:1 @1.50 8/10 SS

O Slavenu sam vec ove sezone pisao mnogo puta,za mene glavni kandidati za 3. mjesto koje vodi u Europu. Za subotnju tekmu im se vracaju dva bitna kotacica,kapetan Alen Maras i Josip Milardovic, te momcad puna samopouzdanja i s kompletnom ekipom docekuje rastimani Karlovac....
Karlovac u totalnom rasulu,na zadnja dva gostovanja su dobili 8 golova ( 5 od Dinama i 3 od Zagreba),u meduvremenu im je i Split zabio 3 komada usred Karlovca! Zadnje kolo su igrali protiv Cibalije na domacem terenu i imali priliku za popravak,bas kao i Sibenik,ali nisu uspijeli zadrzat vodstvo od 2:0 na poluvremenu,Cibalia je izjednacila u posljednjim trenutcima utakmice i dodatno sokirala domacine! Kao i u većini utakmica ove sezone Lušić će imati poteškoća sa slaganjem sastava. Zbog ozljede neće igrati Kovačević, a upitni su Novinić i Čejvanović. Prvi vratar momčadi Igor Lovrić suspendiran je zbog neprimjerenog ponašanja pa bi njegovo mjesto trebali zauzeti Sunara ili Beblek.
Sve u svemu Slaven je nabrijan,kompletan,iznimno kvalitetan,igra na domacem terenu i ne vidim nacin kako im Karlovac moze zaprijetiti uzimanjem boda! Gostima je atmosfera katastrofalna,obrana jako propusna,kvaliteta nikakva,cak je i direktor dao otkaz jucer i to bez objasnjenja! Apsolutni zicer vikenda!

CHEERS MY MADS ! ! !

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #36 : Kolovoz 28, 2011, 09:53:58 prijepodne »

PETAK

Rijeka - Sibenik TIP: 1 @1.55 7/10 SS FT  1 : 0

SUBOTA

Slaven Belupo - Karlovac TIP:1 @1.50 8/10 SS  FT  3 : 0

b;1a

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #37 : Rujan 10, 2011, 08:40:55 prijepodne »
Subota

20:00h Hajduk - Dinamo

Ljudi nemam bas puno vremena,idem u Split na tekmu,kombi me vec ceka stoga evo samo 2-3 recenice! Vec danima cekam ovaj par...Mislim da je jako izgledan. Ovo je utakmica visokog rizika,atmosfera se u medijima napumpava vec tjednima! Svakodnevne prepirke celnika klubova ( citaj Mamic-Males ) rezultiraju dodatnom nervozom,navijaci su nabrijani i stvarno ocekujem jedan tipicni splitski derbi! Jos kad sam vidio da ce utakmicu nakon 2,5 godine sudit Ivan Bebek ovaj tip je dobio jos vise na tezini...

Crveni karton DA @2.70 SS 3/10
Kazneni udarac DA @2.70 3/10
Zbroj zutih kartona - 5,5 + OVER @1.70 6/10

CHEERS MY MADS ! ! !

Ile Sampion

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #38 : Rujan 11, 2011, 13:12:28 poslijepodne »
Citat: Ile Sampion
Subota