Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: analize 23.7.2010  (Posjeta: 624 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gooty

• SuperTip legenda
analize 23.7.2010
« : Srpanj 23, 2010, 13:27:44 poslijepodne »
18:00 Ajax-Celzi tip:2 kvota:2.10 bet365 10/10

Celzi ulazi u fazu priprema kada se podize takticka igra i naravno forma igraca. Za razliku od njih Ajax je vec odavno u punom trenaznom ciklusu jer njima vec za 6 dana pocinje takmicenje i to u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Tako da je ovo definitivno i generalka pred taj duel sa PAOK-om. Ajax je u ovom prelaznom roku vise izgubio nego sto je dobio, par veoma iskusnih igraca otislo je u druge Evropske klubove poput Romedala, Gabria, Kennedya a i Pantelicu je dat free transfer jer politika direktora Ajaxa je da igracima preko 29-30 godina bude ponudjeno samo ugovor na 1 godinu sto naravno niko od njih nije prihvatio. Sto se tice dolazaka na tom polju su veoma slabi,uglavnom su se vratili neki igraci sa pozajmica ali to su uglavnom mladi igraci koji sumnjam da ce se izboriti za mjesto u prvih 11.
Za razliku od njih Celzi u novu sezonu ide bez 3 igraca koja su iznijela teret prosle sezone, prvenstveno mislim na Balaka koji je otisao u Leverkuzen ali i Joe Cole i Beleti su igrali zapazenu rolu u prosloj sezoni i oni su takodje napustili klub. U klub su dosli Benayoun,odlican Izraelac koji je stigao iz Liverpula i dva mlada igraca koja su placena pozamasnom cifrom za njihove godine, u pitanju su golman Delac i Ceh Kalash, defanzivac,koji je dosao iz Sigme i sigurno ce dobiti sansu danas.
Sve u svemu mislim da Celzi ovaj mec dobija,jer Ajax prvenstveno zeli da odmori i sacuva od povreda vazne igrace pred PAOK ,i tako mislim da oni najbolji nece igrati punih 90min . Celzi je obicno razigran u prijateljskim mecevima i rezultat mu je itekako vazan i mislim da ce sve uciniti da pobijedi danas.
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.

Gooty

• SuperTip legenda
Odg: analize 23.7.2010
« Odgovori #1 : Srpanj 23, 2010, 13:28:06 poslijepodne »
20:30 Forfar-Everton tip:2 kvota:1.80 Pinnacle 10/10

Everton nastavlja svoje pripreme,i danas po meni ima jedan value na ovu kvotu jer Forfar uopste nije neki tim koji bi takticki i po kvalitetu mogao da parira Evertonu,ipak posto je ovo prijateljski mec uzecu ovo sa dozom opreza mada i dalje ostaje da je Everton veliki favorit u ovom mecu.
Forfar je tim iz Druge Skotske lige i definitvno nemaju kvaliteta da se suprastave Evertonu jer gledajuci samo budzete ova dva tima razlika je enormna .Da ne pominjem jacinu Premier lige i Skotske second division . Everton je u ovom prelaznom roku (koji jos traje) doveo par igraca a mislim da je najbolje prosao na golmanskoj poziciji gdje je dosao Slovacki reprezentativni golman Jan Mucha i on ce 99 posto braniti danas. Svoj prvi mec u Premier ligu igraju protiv Blekburna 14 avgusta sto je fudbalski gledano itekako blizu. Definitvno ovaj mec bi mogao da posluzi Evertonu za neki laksi trening i sigurno da cu na nekom drugom tiketu pokusati sa H2 jer mislim da Everon ovo dobija u hendikepu. U citavoj Skotskoj samo Rendzers i Seltik vrijede,ostalo cak i iz prve lige se muci u kvalifikacijama za Evropa ligu i ispadaju od anonimusa sto se desava redovno kada dodje ljeto i kvalifikacije. Za drugu ligu da ne pricam.Everton pobjedjue,to je moj fix dana.
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.