22:00 Hafnarfjordur-Haukar tip:1 kvota:1.30 10/10 expekt
.
Sjutra, tj. ako citate sjutra znaci danas xD , odigrace mec Hafnafgjordur i Haukan.Hafnarfjordur je trece plasirani tim posle 12 kola ima sedam bodova manje od lidera koji dijeli mjesto Breidablik i Vestmannaeyar koji imaju 26 bodova, dok se Haukar nalazi u veoma,veoma losoj formi tacnije u ovih 12 kola tj. od pocetka lige nisu ostvarili pobjedu,naravno nalaze se zadnji na tabeli sa 7 bodova uz gol razliku 15:25,a Hafnarfjordurova gol razlika izgleda ovako 21:18 daju moze se reci solidno golova dok primaju previse! , mislim da ce mozda cak Haukar i postici gol ali da ce Hafn. triunfovati sa mozda 2:1,3:1.
Zadnje cetiri utakmice Haukar je odigrao nerijeseno, znaci bez poraza sto ce se prekinuti mislim u ovom mecu, Hafnarfjordur je ukupno dobio pet utakmica ,tri izgubio i ostalo igrao nerijeseno sto ga je dovelo do trecem mjesta.
Gol razlika tima na koji se kladim je losa,previse primaju golova a o tome svedoci to da su u zadnje cetiri utakmice primili gol , tacnije na tri primili jedan i na jednu primili tri , ovo govori o mogucnosti GG (oba daju gol) ali postavljam pitanje da li je zadnje plasirana ekipa koja je dala u 12 kola 15 golova sposobna dati gol?
Znaci odlucio sam se za po meni i po kladionicama najrealniju opciju a to je kec.!