Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: 21.7.2010  (Posjeta: 564 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gooty

• SuperTip legenda
21.7.2010
« : Srpanj 21, 2010, 10:17:03 prijepodne »
19:00    Sturm-Arsenal tip:2 kvota:1.55 Interwetten 8/10

Prijateljski mec u 19:00 odigrace Sturm i Arsenal.
 prijateljski mec izmedju Austriskog Sturma i svi znamo Engleskog Arsenala.Sturm je na tabeli zavrsio na cetvrtom mjestu velikih 18bodova manje od lidera Salzburga a ispred njega su bili jos i Austria i Rapid.Arsenal je zavrsio kao treci na tabeli manje od CHelsea i Mancester Junajteda .
Sta da kazem prijateljski mec, mislim da ce ovo Arsenal da dobije kao sto je dobio prije tri dana Barneta,njega je dobio sa 4:0 a prednost je napravio vec u prvom poluvremenu gdje su vodili sa 3:0, moglo bi se ovdje igrati i P2 sa odlicnop kvotom od 2.00 ali malo mi je to nesigurno mozda ce se Sturm dobro drzati a i necu da opkadu izgubim vec u prvih 45min.
Sturmu je ovo prva prijateljska utakmica ove sezone ja mislim jer zadnji mec je odigrao 3.4.2010 i igrao nerijeseno sa Kapfenberg u njihovoj Bundes ligi.
Igram na pobjedu Arsenala na odlicnih 1.55 iz Interwettena jer u ostalim kladinica su vec kvote pale maximalno na 1.40 a minimalno 1.50. Mislim da ce ovo Arsenal dobiti i uci u novi sezonu sa dobrom formom, i da ce Arsavin i drustvo zabiti vise od jednog gola na ovoj utakmici.
Lijep Pozdrav i srecno.
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.