Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: 19.07.2010.  (Posjeta: 609 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

mita-sk

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip Extra
19.07.2010.
« : Srpanj 16, 2010, 12:53:33 poslijepodne »
20:45 Fingal-DroghedaTIP:1 Kvota:1.56 8/10 Pinnacle 

Ova utakmica za domaćine je jako važna zato jer se nalaze na 3. odnosno posljednjem mjestu koje vodi u kvalifikacije za europsku ligu, a ima 33 boda isto kao i četvrtoplasirani Bohemians koji ima i utakmicu manje. Tako da ako ne dobiju ovu utakmicu mogu se pozdraviti od europske lige. Ali ovu utakmicu ne igraju protiv jakog protivnika. Njihov protivnik je iz sezone u sezonu sve gori i trenutno se nalazi na predposljednjem mjestu i više nema nada za njih pošto će po svemu gledajući ispasti u nižu ligu. Dakle ovo je za domaćine prilika koja se ne propušta i mislim da je jasno tko će od prve minute krenuti svom snagom zato jer imaju motivaciju i priliku uću u elitno europsko društvo. Kada se još malo bolje pogleda tablica može se i vidjeti da bi domaćini se mogli i doćepati prvog mjesta zato jer prvi Shamrok ima 38 bodova, ali i utakmicu više. Tako da uz više truda i dobivanja laganih utakmica poput ove može se ostvariti za njih i sezona iz snova.  Zaboravio sam spomenuti da Drogheda u utakmicama u gostima od njih 10 ima 6 izgubljenih te tek 1 pobjedu. Dakle pobjeda domaćina je po meni neupitna.

mita-sk

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip Extra
Odg: 19.07.2010.
« Odgovori #1 : Srpanj 16, 2010, 12:53:53 poslijepodne »
18:00 Samara - CSKA Moscow TIP:2 Kvota:1.55 8/10 BWIN 

Meni ovdje stvarno nije jasno zašto je kvota na CSKA ovako velika stoga ću je ja iskoristiti i naravno odigrati na njih. CSKA se nalazi na 2. mjestu ruske lige zaostajući za vodećim Zenitom 6 bodova iako CSKA i do sada su izgubili samo 2 utakmice te ima skor 7-3-2. Samara ne igra lijep nogomet te se nalazi na predposljednjem mjestu sa 8 bodova koje su skupili u 12 utakmica (stvarno žalosno). Sviđa mi se u ovom tipu to što CSKA bolje igra utakmice u gostima nego one koje igra doma. Igrajući u gostima od 5 utakmica dobili su njih 4 a izgubili samo jednu. Samara se dobro drži doma te su većinu osvojenih bodova osvojili kod kuće i tamo imaju skor 2-1-3. Po meni je ovdje CSKA ogroman favorit zato jer imaju punooooo kvalitetnije igrače i igraju lijep nogomet te imaju iskustva čak i u europskim kupovima i u tim utakmicama smo prošle sezone mogli uživati. Išao bi sa čitavim ulogom na ovaj tip, ali me malo plaši zašto su kladionice dale ovako veliki koeficjent na goste. Možda je namještaljka ili je ipak poklon od kladionice.

Najsvježiji međusobni dvoboji:

12/09/2009 Wischaja Liga CSKA Moskva vs. Kriliya Sovietov 3:0
03/05/2009 Wischaja Liga Kriliya Sovietov vs. CSKA Moskva 1:3