20:45 Fingal-DroghedaTIP:1 Kvota:1.56 8/10 Pinnacle
Ova utakmica za domaćine je jako važna zato jer se nalaze na 3. odnosno posljednjem mjestu koje vodi u kvalifikacije za europsku ligu, a ima 33 boda isto kao i četvrtoplasirani Bohemians koji ima i utakmicu manje. Tako da ako ne dobiju ovu utakmicu mogu se pozdraviti od europske lige. Ali ovu utakmicu ne igraju protiv jakog protivnika. Njihov protivnik je iz sezone u sezonu sve gori i trenutno se nalazi na predposljednjem mjestu i više nema nada za njih pošto će po svemu gledajući ispasti u nižu ligu. Dakle ovo je za domaćine prilika koja se ne propušta i mislim da je jasno tko će od prve minute krenuti svom snagom zato jer imaju motivaciju i priliku uću u elitno europsko društvo. Kada se još malo bolje pogleda tablica može se i vidjeti da bi domaćini se mogli i doćepati prvog mjesta zato jer prvi Shamrok ima 38 bodova, ali i utakmicu više. Tako da uz više truda i dobivanja laganih utakmica poput ove može se ostvariti za njih i sezona iz snova. Zaboravio sam spomenuti da Drogheda u utakmicama u gostima od njih 10 ima 6 izgubljenih te tek 1 pobjedu. Dakle pobjeda domaćina je po meni neupitna.