Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: 18.07.2010.-Norveška  (Posjeta: 713 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

mita-sk

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip Extra
18.07.2010.-Norveška
« : Srpanj 15, 2010, 11:09:16 prijepodne »
18:00 VikingSt(pk)-Honefoss BK (pol/kraj) TIP:1/1 Kvota:1.75 6/10 SuperSport 

Viking se nalazi na petom mjestu na tablici te zaostaje samo 5 bodova kako bi upao u kvalifikacije za europsku ligu i sada trebaju stisnuti i ići svim snagam na to treće mjesto, dok s druge strane Honefossu prijeti ispadanje u drugu ligu zato jer je u 16 odigranih utakmica sakupio samo 13 bodova sa skorom od 3-4-9. Viking nema loš skor 7-5-4 i smatram da sa takvim skorom u ovakvoj ligi se može konkurirati za neko od europskih natjecanja. Viking igra savrošeno kod kuće te su do sada izgubili samo jedan put na svoe terenu dok Honefoss je u gostima od 8 utakmica zabilježio čak 6 poraza, tek jednu pobjedu i jedan remi (katastrofa!!!). Do sada ove dvije ekipe su se susrele samo jedanput i tada je Viking slavio sa minimalnih 1-0, ali tada su igrali u gostima, Sada ugraju kod kuće i to je sasvim druga priča.

Međusobni susret:

17/04/2010 Tippeligaen Honefoss vs. Vik. Stavanger 0:1

Gooty

• SuperTip legenda
Odg: 18.07.2010.-Norveška
« Odgovori #1 : Srpanj 18, 2010, 09:43:20 prijepodne »
23:30 Cruzeiro-Goias tip:1 kvota:1.55 bwin 10/10

Mec osmog kola Brazilskog prvenstva odigrace Cruzeiro i Goias.. Cruzeiro se nalazi na sestom mjestu sa 12 bodova sest manje od lidera Corinthians, dok Goias na 12 mjestu tabele sa osvojenih 11 bodova.
Cruzeiro je od ovih osam kola dobio tri utakmice Atletico-PR   Cruzeiro   0:2,Cruzeiro-Botafogo 1:0,Internacional   Cruzeiro   1:2 dok je isto tri odigrao nerijeseno sa Santosom,Guarani,Avai dok su naravno ostale izgubili tj. izgubio je dvije utakmice....Goias je dobio isto tri utakmice i to zaredom protiv Flamengo,Sao Paulo,Atletico GO ove utakmice koje je dobio na svaku je primio minimalno jedan gol sto znaci da se ovdje moze odigrati i GG kao i over 2.5 ali mislim da je ovo najrealnija opcija tj. pobjeda Cruzeira.Goias je odigrao samo dvije nerijesene utakmice i obe sa istim rezultatom 0:0, tako da mislim ako ne dodje kec onda nece ni over 2.5...
Ova dva tima su se puno puta sastajali zadnju put je dobio Cruzeiro sa 3:0 a prije toga je Goias ostvario dvije pobjede zaredom protiv Cruzeira sa 3:0 i 1:0.. Ovo mozda malo lici na 3 za 3 pa se moze probaci jedinica i tacan rezultat 1:0 mozda...
U medju sobnim susretima Goias je slavio 9 puta a Cruzeiro 8 dok je nerijeseno bilo samo 3..
Kad se malo bolje pogleda lici na 3:3 jer prosle dvije utakmice Goias je dobio sa 3:0 i 1:0 sledecu je dobio Cruzeiro sa 3:0 mozda sada ide pobjeda od 1:0? a o tri za tri govori i da je Goias dobio 9 utakmica a Cruzeiro 8 tako da je red da Cruzeiro triunfuje. Ne tipujem ovo zbog 3 za 3 vec zato sto mislim i da se ne igra 3 za 3 Cruzeiro ovo dobiti... Veliki Pozdrav i srecno!
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.

Gooty

• SuperTip legenda
Odg: 18.07.2010.-Norveška
« Odgovori #2 : Srpanj 18, 2010, 14:32:21 poslijepodne »
21:00 Sporting Lisabon - Olympique Lyonnais tip:Dupla sansa X ili 2 kvota:1.40 Bet-at-home 8/10 

Prijateljski susret odigrace dobri Portugalski tim i odlicni Lion.Iskreno receno iznenadila me ovakva kvota na lion, odigrao sam da nece izgubiti sto sam ujedno i presiguran znaci Lyon x2 ulog:kuca,plac,auto,stan ... Znaci rijec je o Sportingu iz Lisabona i svi znamo ko je lion i kakav je on tim, jeste da je prijateljska utakmica da oba tima nemaju sta izgubiti ali mislim da lion nece izgubiti.Lion je na tabeli zavrsio na cetvrtom mjestu sto nije tako dobro ali ipak ide u L.S. dok je Sporting zavrsio isto na cetvrtom mjestu...
Da je neutralni teren odigrao bih cistu dvojku na Lyon ali ovako mislim da su male sanse da ce u Portugalu dobiti utakmicu ali i tako mislim da Sporting nije toliko kvalitetan da se protivi i pobjedi mocni Lyon.Sta reci o ovom susreti prijateljski mec nema niko nista izgubiti igrace se opusteno mislim ipak da ce biti under golova....
Lyon je prosle godine ja mislim nesjecam se dobro mozete provjeriti ispao u polufinalu od Bayerna .
Mne-bet.com prvi i jedini kladionicarski sajt i forum u Crnoj Gori.