16:00 Arsenal (-2.5)-Fulham tip:1 kvota:3.20 10/10 bet365
Evo malo da pocnem i sa velikim kvotama, malo sam razgledao ponudi i jedan od meceva koji mi se svidio je ovaj mec izmedju domaceg engleskog giganta Arsenala i ekipe Fulhama kojoj preti ispadanje iz lige.
Moj tip na ovaj mec je da ce Arsenal dobiti tri ili vise golova razlike sto mislim da je veoma moguce a narocito zbog odlicne forme Arsenala i odlicnih mladih igraca i ako jos dodamo da se Fulham nalazi u teskoj situaciji mislim da je ovaj tip veoma izvjestan.
Arsenal ima dobar tim koji samo puni mreze protivnika a o tome svjedoci njihov broj postignutih golova i po tom pitanju zauzimaju drugo mjesto posle Mancestera koji je postigao samo tri gola vise, ovdje je izvjestan i over jer u zadnjih deset prvenstvenih utakmica Arsenala u sest je bilo over 2.5 gola.
Fulam od pocetka sezone ima samo jednu pobjedu i to protiv Wigana i pet remija , sve ostalo porazi ocekujum da ce se to nastaviti i u ovom mecu.
Da dodam da je poslednji mec koji je Fulham igrao protiv ''petorke'' (ukljucujuci M.C.) igrao protiv mancester City i izgubio taj mec 1-4 i ako su bili domacini ocekujem nesto slicno i sjutra-danas.
Ono sto je jos dobro je to sto zadnji medjusobni susret ide u korist Arsenalu i to je bila fantasticna pobjeda od 4-0 ....