Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: NBA  (Posjeta: 4180 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
Odg: NBA
« Odgovori #45 : Ožujak 21, 2012, 21:48:36 poslijepodne »
Wednesday, March 21, 2012
Prudential Center (Newark, N.J.)

00:30, New Jersey Nets-Washington Wizards(ukupno poena 204.5-u regularnom toku meča), tip Manje, @1.85, Mozzart, 8/10
    ?pogoda.k?

Večeras se u New Jerseyu igra meč između domaćih Netsa i gostujućih Wizardsa....
Oba tima iza sebe imaju lošu sezonu domaći Netsi imaju 15-32 nalaze se tek na 13 mestu Istočne Konferencije dok je gostujući Was. u još gorem položaju i oni imaju 10-34 i zauzimaju 14 mesto u Ist. Konferenciji. Iako su Netsi favoriti bar po kladionicama ja se nebi puno bavio mogućim pobednikom ovog susreta već se meni mnogo više sviđa granica na broj postignutih koševa na meču granica je po meni prilično visoka 204.5 i mislim da bi trebalo da ide ispod te margine iz više razloga.
Ni jedan ni drugi tim nisu poznati kao Overaške ekipe i na njihovim mečevima pada daleko manje poena.
Na mečevima Netsa u proseku pada 190 poena dok na mečevima Wizardsa prosečno pada 195 poena mnogo manje od postavljene margine.
Uz to na zadnjem trejdu iz Was. su otišli solidni ofanzivci prvenstveno Young koji je prosečno postizao 17 poena dok je i McGee koji je postizao 11 poena u proseku a doveli su Nenea koji igra odlično u odbrani i tu su mnogo više dobili u defanzivi sa druge strane i Netsi su isto sa dovođenjem G. Wallaca dobili mnogo na defanzivi jel se radi o odličnom defanzivnom igraču.
Pored toga i njihova ovogodišnja dva meča su završila daleko ispod te granice -

12/26/11 WAS 84 - NJ 90
03/20/11 WAS 98 - NJ 92

Mislim da je Under izgledan na ovom meču sve ukazuje da bi trebalo da ide ispod te granice
Uzimam Under 204.5 na meču..  8)
« Zadnja izmjena: Ožujak 22, 2012, 08:53:00 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #46 : Ožujak 23, 2012, 14:58:55 poslijepodne »
Friday, March 23, 2012
Wells Fargo Center (Philadelphia, Pa.)

01:05, Philadelphia 76ers(-5.5)- Boston Celtics(Handicap), tip 1,@1.794, Pinnacle,6/10    ?pogoda.k?

Večeras se u Phila. u derbi meču Atlantic Division igra meč između domaćih 76ersa i gostujući Celticsa....
Phil. je sjajno počela sezonu igrali su stvarno fantastično ali u zadnjih mesec dana su pali u formi na zadnjih 10 mečeva imaju 4-6 ali i dalje su prvi tim u Diviziji sa skorom od 26-21 njihova se prednost istopila i sada im upravo Boston je na samo ½ pobede dok Knicksima beže 3 pobede i večerašnji im je meč svakako veoma bitan jel bi sa porazom ih Celticsi obišli.
Iako nemaju super zvezda u timu veoma su uigrani i brzi sa odličnom odbranom tu su A. Iguodala ,. J. Holiday ,E. Brand,T. Young ,. L. Williams ..
Sa druge strane Celticsi koji igraju u serijama pobede porazi nikako da usklade formu trenutno su 7 tim na Istoku u zadnjih 10 mečeva imaju 6-4 .
Ono što je veliki problem kod njih je jako kratka klupa gde igraju bukvalno sa 9-10 igrača a to za njihovu prilično staru ekipu je u ovakom tempu prilično teško.
Tu su nosioci P. Pierce , R. Rondo ,R. Allen ,1. K. Garnett dok je klupa prilično tanka.
Ove sezone su igrali jedanput i to isto u Philad. gde je domaćin naneo jedan od najtežih poraza Bostonu u Istoriji Fila je pobedila sa čak 32 razlike-

03/07/12 PHI 103 - BOS 71 i taj meč su igrali početkom meseca.

Jednostavno mislim što se ti i dokazalo da Fila nikako ne leži Bostonu jel sa veoma čvrstom odbranom gde će na Pirsu biti jedan od najboljih opdbrambenih igrača u ligi Iguodala pored kojeg će se teško naigrati isto i za Ronda na kome će biti Holiday dok ni garnet neće biti dominantan u reketu posebno što je umoran a klupa je Bostona ktratka.
Boston je sinoć igrao meč gde je pobedio Mivokija ali su sigurno i umorni i teško će večeras uspeti da prate brz prenos lopte Filinih igrača.
Jednostavno mislim da je Fila večeras mnogo bliža pobedi i uzimam pobedu 76ersa u hendikepu.... 8)
« Zadnja izmjena: Ožujak 24, 2012, 09:47:12 prijepodne Čika Crni »

Almiric

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #47 : Siječanj 30, 2013, 20:46:28 poslijepodne »
02:05, Brooklyn Nets - Miami Heat, tip Miami Heat sa 1-5, @ 4.60, Bwin, 8/10

ovo je tip da ce Miami dobiti sa razlikom koseva u rasponu od 1 do 5...

Netsi su nakon smjene trenera Johnsona zaigrali kao na pocetku sezone, a PJ Carlesimo se nametnuo kao odlicno rjesenje, jer je igra Netsa postala mnogo tecnija, a i rezultati su bili fenomenalni. U zadnje tri meca doduse dva su izgubili ali opet su dobri..Sada se nalazena cetvrtom mjestu Istocne konferencije sa omjerom 27 -18 i play of pozicija trenutno nije ugrozena..Williams i Johnson sjajno funkcionisu zajedno i postizu ukupno preko 34 poena po mecu. Centar Lopez je i dalje najbolji strijelac sa 18,6 poena, Netsi su ove sezone veoma dobri u odbrani, peti su tim lige u tome, ali im nedostaje nesto bolji napad i vise asistencija. Bit ce ovo nezgodna ekipa za Miami...
Miami se nalazi na prvom mjestu Istocne konferencije sa omjerom 28 -13.   U gostima su ostvarili po 10 pobjeda i poraza, no treba naglasiti da su u zadnjih deset meceva ove sezone ostvarili tek 6 pobjeda. Dakle, nije bas sve idilicno kod njih... Miami je najlosija ekipa lige po broju skokova, dok su u postignutim poenima na visokom petom mjestu. Odbrana im je prosjecna, pa primaju 97 poena (oko sest manje nego sto postizu).
Ocekujem neizvjesnu pobjedu Miamija i zato sam stavio pobjedu u rasponu od 1- 5 poena za Miami...