Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: NBA  (Posjeta: 4200 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
Odg: NBA
« Odgovori #30 : Prosinac 27, 2011, 10:21:16 prijepodne »
01:00  New Jersey Nets(1-0)-Atlanta Hawks(0-0)  Tip: 2  @1.65  6/10  Hrvatska Lutrija

Večeras je otvaranje sezone u New Jerseyu gde se sastaju domaći Netsi i gostujući Hawksi...
Već sam pominjao za njih da su najavljivali strašan tim jel vlasnik hoće da napravi dobar tim čak se govorilo i o dolasku sjajnog kolosa Howarda ali zasad od toga nema ništa...
Sinoć su na otvaranju sezone za njih pobedili nas gostovanju Wasa. sa 90-84 iako su bili užasno otvorili meč i gubili početkom 2 čet. sa čak 20 razlike ali su uspeli da preokrenu meč ne zahvaljujući njihovoj sjajnoj partiji već uižasnom izdanju Was. u drugom poluvremenu...
Već sam pominjao da su ostali bez sjajnog Lopeza bar do Februara i to je veliki hendikep za ekipu sve je palo na D.Williamsa što se videlo i sinoć jel dok on nije proradio oni su bili u velikom zaostatku dobru rolu je imao . K. Humphries i on je uz D.Williamsa najzaslužniji za preokret tu su još . A. Morrow , S. Williams  dok će najteže biti da se nadomesti nedostatak Lopeza na centarskoj poziciji jel J. Petro i vremešni M. Okur  će teško to nadomestiti...
Sa druge strane nepredvidivi Hawksi kojima je ostala okosnica tima sa sjajnim J. Johnsonom uz njega tu je i J. Smith i sve bolji centar A. Horford  koji večeras u nedostatku lopeza može da ima odličnu rolu uz taj trio od koga dosta zavisi i ako imaju veče mogu do pobede perotiv bilo kog sastava tu su još M. Williams  i iskusni T. McGrady  koji će sigurno imati svoju minutažu i biti veoma bitan igrač najveća enigma je dali može mladi pley J. Teague  da igra na nivou sa kraja prošlogodišnjeg prvensta i čak i da napreduje jel ako on bude pružao dobre partije Hawksi će biti veoma tvrd orah svakom timu...
Jednostavno mislim da pored kvaliteta koji sigurno ide na račun gostiju i Netsi su sinoć igrali meč i nisu sigurno sveži neće čestito ni raspakovati stvari moraće na megdan Hawksima...
Uzimam pobedu Atlante.....  8)
FT:70-106   Win
« Zadnja izmjena: Prosinac 28, 2011, 09:55:56 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #31 : Prosinac 30, 2011, 00:04:50 prijepodne »
Thursday, December 29, 2011 02:00
Oklahoma City Arena

Oklahoma City Thunder((3-0)-Dallas Mavericks(0-2)  Tip: Dallas Mavericks +8.5  @1.55  5/10  bet365

Večeras se sastaju u Oklahomi jedan od najvećih favorita zapada Thunderi i prošlogodišnji šampion Dallas Mevericks...
Okl. prema očekivanju startovala sjajno sve tri pobede Orl. kući i u dve neizvesne utakmice na gostovanju Min. i sinoć Mem...
Sa druge strane Šampioni krenuli užasno sa dva poraza i oba na domaćem parketu na kojima su totzalno podbacili na otvaranju sezone su totalno pocepani od Miamia iako se meč završio sa 94-105 u jednom trenutku su gubili i sa 28razlike dok su protiv Denv. poraženi sa ubedljivih 93-115...
I pored svega nemogu a da neprobam večeras na Meverickse u hendikepu imali su dva dana odmora pred veoma bitan meč iako je sam početak skraćene sezone ali na psihološkom planu je više nego bitan posebno mislim da nesmeju da dožive još jednu blamažu...
Dok iako Okl. izgleda dosta moćno pak se prilično muče i ovaj nenormalni sistem prenatrpanog kalendara je da Thunderi u 5 dana igraju četvrtu utakmicu stvarno nenormalno i sigurno je da su daleko od odmorne ekipe i to bi se moglo odraziti na večerašnjoj utakmici...
Sa jedne strane za domaćina Durant,Westbruk,Harden,Perkins dok za Šampione Nowitzki,Marion,Terry,Kidd i pojačanje iz L.A. Odom jeste da je Okl. mlad sastav ali Dallas ima ipak dužu klupu koja bi mogla u večerašnjem meču da im donese možda i prevagu no videćemo......
Uzimam Meverickse u Hendikepu jel iako Okla. dobije meč nadam se da neće biti sa velikom razlikom....... 8)
FT: 104-102   Win
« Zadnja izmjena: Prosinac 30, 2011, 09:20:14 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #32 : Prosinac 31, 2011, 23:05:25 poslijepodne »
Saturday, December 31, 2011 02:00
Power Balance Pavilion

Sacramento Kings(1-2)-New York Knicks(1-2)

Anthony C(-26,5+)-Sac-NY  Tip: Više  @1.85  8/10  Super Sport

Večeras se u Sacramentu sastaju domaći Kingsi  i gostujući Knicksi...
Ono što me na večerašnjem mewču privuklo nije igra na pobedu nego na broj poena igrača...
Da je u sastavu A.Stoudemire gotovo bi sigurno igrao na Knickse a upravo njegov nedostatak večeras je jedan od mojih glavnih razloga ovoga beta...
Odlučio sam se na Over Carmela Entoniya 26.5 granica koja je dostižna za njega posebno večeras...
Prošle sezone je beležio 25.6 poena prosečno dok je ove 37,13,27 jedino je podbacio protiv Golden Steyta kao i cela ekipa...
Svakako je da će večeras trošiti mnogo više lopti zbog izostanka A.Sto.
A ni odbrana Sacramenta nije sjajna i na svakoj utakmici su dopuštali protivnicima više od 100 poena po meču i igraju bez previše zadataka u odbrani već su ekipa koja pokušava da igra za koš više...
Uzimam Over na Carmela za viši ulog... 8)
FT: 23 Poena   Lost
« Zadnja izmjena: Siječanj 01, 2012, 09:41:48 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #33 : Siječanj 02, 2012, 23:50:34 poslijepodne »
Monday, January 2, 2012
(The Palace of Auburn Hills)

01:35 Detroit Pistons(1-3)-Orlando Magic(4-1)-Handicap  Tip: Orlando Magic-3.5  @1.820  6/10  Pinnacle

Večeras se u Motor Sitiyu sastaju domaći Pistonsi i gostujući Magic...
Domaćin je loše krenuo sezonu imaju 1-3 jedina im je pobeda protiv Ind. kući dok su izgubili od Ind. na gostovanju i Bos. dok su i od prilično lošeg Cle. izgubili kući prilično ubedljivo 89-105...!!!!
Ali Pistonsi teško nešto mogu da očekuju ove sezone mislim da su slabiji nego ikad otišao im je najbolji igrač Hamilton dok tim sa kojim raspolažu će verovatno uz Cle. biti na samom dnu divizije...Ipak sastav B. Gordon,R. Stuckey ,T. Prince,G. Monroe,C. Villanueva(pod znakom pitanja za večeras) nije koji bi mogao pružiti neku zapaženiju ulogu tako se nadam i večeras da neće odigrati Iznad prosečan meč...
Sa druge strane Orlando je počeo sezonu odlično imaju 4-1 samo su izgubili na premijernom meču i to u Okl. protiv odličnih Thundera 97-89 i pružili su im odličan otpor dok su posle tog meča zabeležili četiri vezane pobede protiv Hou.,NJ.,Cha., i Tor.
Igraju dosta brzo i gotovo su svi igrači u odličnoj formi uz Supermena D. Howarda od koga očekujem dominaciju pod obručem i njegovih dvadesetak skokova pored njega Magični imaju sjajne igrače koji su odlično uigrani nije bilo velikih promena u ekipi i to sigurno može biti njihov plus ove sezone bilo je govora da će Howa. da napusti ekipu ali je ostao i sa njim je Orl. veoma ozbiljan sastav...
Poseduju uz Howa. odlične igrače na svim pozicijama tu su J. Nelson,J. Richardson,J. Redick,. R. Anderson,H. Turkoglu uz pojačanje iz Bos. G. Davisa sasvim dobra ekipa koja bi ako ne podbaci večeras trebala da pobedi prilično loše Pistonse...
Uzimam pobedu Orlanda u Hendikepu.....  8)
« Zadnja izmjena: Veljača 02, 2012, 08:50:38 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #34 : Veljača 02, 2012, 00:43:23 prijepodne »
Wednesday, February 1, 2012    ?pogoda.k?
Wells Fargo Center (Philadelphia, Pa.)

01:05 Philadelphia 76ers vs Chicago Bulls-Additional Point Spread Tip: Philadelphia 76ers +2.5 @1.83 bet365 8/10

Večeras se u Filadelfiji igra derbi Istočne konferencije između domaćih 76ersa i gostujućih Bullsa...
Oba tima su sjajno počeli sezonu Fil. ima 15-6 i u zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 posebno je impresivna igra na domaćem terenu gde imaju 11 - 2.
Sa druge strane Chi. je takođe prema očekivanjima sjajno startovao imaju 18-5 dok u zadnjih 10 mečeva imaju takođe 7-3 dok na gostovanjima imaju 9-4.
Duel dva odlična tima koji se baziraju na odličnim odbranama i svakako će večeras biti veoma težak meč.
Fila u svojim redovima ima A. Iguodala ,J. Holiday,E. Brand ,L. Williams,J. Meeks dok su povređeni(Nikola Vucevic,Spencer Hawes) mada već duže vreme i pokazali su da mogu bez njih.
Sa druge strane za Chi. D. Rose ,C. Boozer ,J. Noah ,K. Korver povređena dva veoma bitna igrača Luol Deng i veliko pojačanje iz Pistonsa R. Hamilton .
Jednostavno po Fila deluje fantastično bez izrazitih zvezda ali kao tim su sjajan kolektiv dok naravno Bullsi sa sjajnom ekipom ali i sa dva veoma bitna igrača u autu...
Igram na 76erse u hendikepu.....  8)
« Zadnja izmjena: Veljača 02, 2012, 08:51:09 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #35 : Veljača 02, 2012, 23:53:37 poslijepodne »
Thursday, February 2, 2012   ?pogoda.k?
Madison Square Garden (New York, N.Y.)

02:00 New York Knicks vs Chicago Bulls-Handicap  Tip:New York Knicks +4.5 @1.80  4/10  Pinnacle

Večeras se u čuvenom Medison Sqver Gardenu igra meč između domaćih Knicksa i gostujućih Bullsa...
Kao i sinoć i večeras ću igrati protiv Bullsa gledao sam sinoć ceo meč sa Filom i bili su stvarno očajni i nemogu a da neprobam večeras na Knickse ali u Hendikepu.
Od New Yorka su godinama velika očekivanja tako su i ove se nadali da će konačno biti tim koji će igrati bitniju ulogu na Istoku ali od toga bar zasad ništa imaju loš start 8-13 posebno su loši u zadnjih 10 mečeva gde imaju 2-8 ali su na prošlom meču konačno nekog razbili makar to bili i loši Pistonsi  sa 113-86 večeras im na noge dolazi odlični Bullsi ali i umorni sino su igrali protiv Fille i doživeli najteži poraz u sezoni 82-98 to bi domaćin mogao da iskoristi i da večeras dođe do pobede posebno što im sledi čak tri meča u tri dana sutra idu Bos. u sub. dočekuju N.J. pa bi im sigurno večerašnja eventualna pobeda ulila samopouzdanje jel je krajnje vreme da pokažu da tim ipak vredi ako hoće da vide Pley of.
U svojim redovima Knicksi imaju odlične igrače  dve velike zvezde C. Anthony,A. Stoudemire i T. Chandler ,L. Fields ,T. Douglas  tim koji svakako zaslužuje bolji skor ali jednostavno su nestabilni mogu da pobede svakog u ligi ali isto i da izgube od svakog.
Sa druge strane Bullsi koji su sjajno otvorili sezonu i svakako su jedni od najvećih favorita za veliko finale ali povrede prvo Luol Denga a nedavno i Richard Hamiltona su ih dosta poremetili to se odlično videlo sinoć posebno u napadu totalno bezidejno sve se svodilo na soliranje Rosea i Boozera i donekle Kovera koji je imao par otvorenih šuteva dok su ostali bili dosta loši posebno je Noa bio totalno ocečen neverujem ni večeras da će se naigrati uz sve gomila izgubljenih lopti i sem katastrofe nisu mogli bolje da prođu u Filad.
Sigurno je da je i težak poraz i umor dosta uticao na tim i mislim da bi to domaćin mo0rao da iskoristi ali ću biti umereniji i probati sa Hendikepom na Knickse a nebi me ni iznenadila njihova pobeda...
Uzimam New York u Hendikepu jel i ako dobiju Bullsi sumnjam da će biti sa velikom razlikom...  8)
« Zadnja izmjena: Veljača 03, 2012, 09:02:45 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #36 : Veljača 04, 2012, 00:43:05 prijepodne »
Friday, February 3, 2012     ;proma?s
Pepsi Center (Denver, Colo.)

04:35 Denver Nuggets-Los Angeles Lakers-Money Line  Tip: Denver Nuggets  @1.60  6/10  William Hill

Večeras se u Koloradu u Pepsi Centru igra meč između domaćih Nuggetsa i gostujućih Lakersa...
Denver je odlično otvorio sezonu ima 15-7 dok je kući ima 7-3 sa druge strane Lakersi imaju 13-9 i njihov veliki problem ove sezone su gostovanja gde imaju užasnih 2-7.
Iako je Denver sinoć imao meč upravo u L.A. ali protiv Clipersa koji su ove sezone odlični Den. je više nego ubedljivo savladao L.A.C. sa 112-91 i sigurno je da puni samopouzdanja čekaju večerašnji meč i sa još jednom pobedom bi sigurno mnogo lakše mogli da pristupe sutrašnjem meču gde gostuju odličnom Portlandu na jednom od najtežih gostovanja.
Zbog sinoćnog meča i verovatno i umora iću malo opreznije sa ulogom ali nadam se da mlada i brza ekipa Den. može i mora da izdrži taj tempo poseduju jak tim sa  D. Gallinarijem,T. Lawson ,Nene,A. Afflalo , T. Mozgov , ako dodam i A. Harringtona i A. Miller  stvarno poseduju sjajnu i klupu.
Sa druge strane Lakersi u L.A. i na strani ove sezone su dva potpuno različita tima svakako je da poseduju kvalitetan tim ali se dosta toga svodi na K. Bryant  koji troši mnogo lopti tu su još P. Gasol i A. Bynum uz D. Fisher  ali mislim da u jednom dosta brzom meču teško mogu večeras da pariraju domaćinu.
Uzimam konačnu pobedu Nuggetsa....  8)
« Zadnja izmjena: Veljača 09, 2012, 00:22:12 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #37 : Veljača 09, 2012, 00:22:36 prijepodne »
Wednesday, February 8, 2012

01:00 Philadelphia 76ers(18-7) vs San Antonio Spurs(17-9)-Money Line Tip: Philadelphia 76ers @1.637 6/10 Pinnacle
    ;proma?s

Večeras se u Fargo Centru sastaju domaći 76ersi i gostujući Spursi...
Fila igra sjajno ove sezone posebno su na domaćem parketu sjajni imaju 13-3 dok na zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 i dve vezane pobede.
Sa druge strane Sparsi isto pružaju dobre partije posebno su kući moćni dok na strani dosta lošije igraju i imaju 4 - 8 i to su popravili u zadnje vreme pošto su u dobroj formi u zadnjih 10 mečeva imaju 7_3 i čak 5 vezanih pobeda.
Meni se Fila strašno sviđa igraju timski bez preteranog isticanja pojedinaca tu su odlični A. Iguodala ,E. Brand ,J. Holiday ,J. Meeks,L. Williams .
Dok je San Antonio u formi ali mislim da je krajnje vremew da izgubi i mislim da je Phil. idealna za to imaju Spursi u svojim redovima odličnih igrača T. Parker ,T. Duncan ,. R. Jefferson dosta iskusan tim koji je dugo zajedno ali i sa dosta igrača u godinama i mislim da će teško izaći na kraj sa brzim igračima File.
Posebno su oslabljeni neigranjem sjajnog Manu Ginobilija koji je povređen.
Mislim da je Fila sposobna da pobedi San Antonio koji mislim da neće izdržati tempo koji bude nametnuo domaćin.
Uzimam konačnu pobedu Philadelphije....  8)
« Zadnja izmjena: Ožujak 03, 2012, 12:44:27 poslijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #38 : Veljača 10, 2012, 19:28:06 poslijepodne »
Friday, February 10, 2012
Air Canada Centre (Toronto, Ont.)

01:05, Toronto Raptors(8-19)-Boston Celtics(14-11)-Handicap  Tip: Boston Celtics -3.5  @1.935  5/10  Pinnacle    ;proma?s

Večeras se u Torontu sastaju diviziski rivali domaći Raptorsi i gostujući Celticsi...
Tor. se uz Netse nalazi na dnu Atlantic Division igraju dosta loše u zadnjih 10 mečeva imaju 4-6  i tri vezana poraza dok kući imaju 3-7 i teško da ove sezone sem borbe na začelju mogu nešto više da pruže.
Posebno igraju loše od kako se povredio njihov najbolji igrač Andrea Bargnani koji je postizao prosečno 23.5 poena tu su još J. Calderon , D. DeRozan,L. Barbosa , J. Bayless (koji je pod znakom pitanja za večeras) tim skromnih mogućnosti.
Sa druge strane slavni Kelti koji  imaju čak 17 titula i ova generacija je posle puno godina donela titulu u Boston 2008 gotovo je isti sastav stim da im je ovo verovatno zadnja sezona u ovom sastavu jel imaju puno veterana. Loše su otvorili sezonu aili imali su mnogo problema sa povredama ali od kako se oporavio P.Pierce igraju sjajno u zadnjih 10 mečeva imaju 8-2 malo me muči što su igrali sinoć i na produžetke izgubili od večitog rivala L.A.Lakersa sa 87-88 nadam se da taj poraz neće uticati na ekipu i da će moći i večeras da pruže dobru partiju i zabeleže sigurnu pobedu jel ipak je Tor. daleko lošiji sastav dok Kelti imaju veoma iskusan tim P. Pierce ,R. Allen ,K. Garnett , . J. O'Neal i sjajni mladi pley R. Rondo .
Posebno je to što Tor. leži Bos. i na zadnjih 10 međusobnih susreta Bos. ima 9-1 dok su pre desetak dana rasturili Tor. sa 100-64 i mislim da bi i večeras trebali da pokriju i hendikep.
Uzimam pobedu Bos. u Hendikepu...  8)
« Zadnja izmjena: Ožujak 03, 2012, 12:44:57 poslijepodne Čika Crni »

betmaster

• tek došao ....
  • *
    • Email
« Odgovori #39 : Veljača 19, 2012, 13:55:51 poslijepodne »
I am 37 years old and I live in Czech Republic. I worked two years as an oddsmaker and analyst in boylesports.  I'm interested in different kinds of sports, but I specialize in selecting football leaguese specially the German, Italian  and French.  Also  I have  excellent results  in selecting  American sports, especially hockey NHL.

Persons interested in my carefully selected types should put money into an account in Skrill (Moneybookers) [ michal.wykrota@gmail.com ] stating in an e-mail address to which statements wait for a week sent types. You can also pay by paysafecard.

Signup includes 2-3 types of carefully selected each day. The cost of subscription is 25 EUR or 35 $ per week. I give sports betting a few hours before the start of matches.

HaRe

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #40 : Veljača 19, 2012, 14:01:43 poslijepodne »
Toma, ukini ovog padobranca.

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #41 : Ožujak 02, 2012, 23:46:46 poslijepodne »
Friday, March 2, 2012 :win:

02:00 Philadelphia 76ers vs Golden State Warriors-Handicap Tip: Philadelphia 76ers -6.5 @1.826 6/10 Pinnacle    ?pogoda.k?

Večeras se u Philad. sastaju domaći 76ersi i gostujući Warriorsi...
Domaća Phila. je 3 tim na Istoku dok je vodeći tim u Atlantic Division sa 21-15 posle sjajnog starta u zadnje vreme su pali u formi i doživeli par poraza u zadnjih 10 merčeva imaju 3-7 i mislim da je vreme da se ponovo vrate u formu i te poraze što su doživeli uglavnom su bili na gostovanjima dok su kući izgubili od šampiona Dal. i sjajne Okla. sa kojom su bili do samog kraja meča u egalu čak su i vodili ali pali u samom finišu.
Filu sam gleda više puta ove sezone i skroz su mi dobri nemaju super zvezda ali su sjajan kolektiv sa čvrstom odbranom i jako uigran tim sve ono što mislim da neodgovara njihovom večerašnjem rivalu sa kojim su ove godine igrali na početku sezone i to u gostima su razneli domaćina sa GS 79 - PHI 107 nadam se da bi večeras mogli da pruže dobru partiju svi bitniji igrači su zdravi tu su A. Iguodala ,J. Holiday ,E. Brand ,T. Young ,J. Meeks...
Sa druge strane Warriorsi koji nisu sjajno startovali ali su u zadnje vreme poravili formu i u zadnjih 10 mečeva imaju 6-4 ali i dalje su tek 12 tim na Zapadu iako svake sezone imaju pley of ambicije teško će i ove im to poći za rukom trenutno imaju 14-18.
Warri. igraju prilično otvoreno i na koš više što mislim da im večeras neće biti lako protiv čvrste File u svojim redovima imaju dobre šutere i od M. Ellis , D. Lee i . S. Currya(koji je povređen i pitanje je hoće igrati večeras) od ove trojke zavisi igra G.S. ako seraspuca Ellis verovatno će ga preuzeti Iguodala jedan od najboljih defanzivaca lige.
Mislim da je domaćin mnogo bliže pobedi i uzimam ih u Hendikepu.... 8)
« Zadnja izmjena: Ožujak 03, 2012, 12:39:17 poslijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #42 : Ožujak 05, 2012, 21:46:00 poslijepodne »
Monday, March 5, 2012    ;proma?s
Pepsi Center (Denver, Colo.)

03:05 Denver Nuggets-Sacramento Kings Tip:Denver Nuggets(-6.5) @1.61 8/10 bet365

Večeras se u Denveru igra meč između domaćih Nuggetsa i gostujućih Kingsa...
Denver je trenutno 8 tim na Zapadu sa skorom od 21-17 bili su i mnogo bolje plasirani ali dosta problema sa povredama ključih igrača u proteklih mesec dana su ih koštali daleko boljeg plasmana. U zadnjih 10 mečeva imaju 5-5 ali i tri vezane pobede posebno je sinoć sjajan trijumf u San Antonio protiv Sparsa od 99-94 evidentno je da kako su se vratili uglavnom svi igrači sa DL liste iako su još dosta igrača vuku povrede.
Imaju izuzetno brz tim koji igra sjajno i kad su kompletni mogu da pobede sve u ligi tu su . D. Gallinari,T. Lawson,Nene , A. Harrington,A. Afflalo,T. Mozgov(pod znakom pitanja za večeras) sjajan sastav samo se nadam da neće trener rešiti da odmori nekog od prvotimaca koji su roviti ako budu igrali u punom sastavu siguran sam da će ubedljivo da pobede Sakramenta pošto je očigledno pored nesumnjivo kvaliteta koji je na strani Denvera da i Den. odgovara igra Sak. kojeg su ove godine u oba duela pocepali-

01/25/12 SAC 93 - DEN 122
01/04/12 DEN 110 - SAC 83

Sa druge strane Kingsi su tek 14 tim na Zapadu sa skorom od 12-25 u zadnjih 10 mečeva imaju užasan skor od 2-8 i tri vezana poraza.
Jednostavno nemaju kvalitetan sastav odigraju ponekad dobro ali mali broj kvalitetnih igrača je njihov najveći problem posebno i igra njihove odbrane koja je užasna i dosta statična.
Tu su trojka koja je nosioc njihove igre T. Evans,M. Thornton ,D. Cousins ...
Jednostavno u ovom meču nevidim kako mogu Kingsi da pariraju domaćinu i uzimam pobedu Den. u hendikepu....  8)
« Zadnja izmjena: Ožujak 07, 2012, 17:09:21 poslijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #43 : Ožujak 07, 2012, 17:09:46 poslijepodne »
Wednesday, March 7, 2012    ?pogoda.k?

01:00, Philadelphia-Boston(18,5 - Pierce P. (Bos), tip Manje, @1.85, 8/10,PSK

Večeras se u Phila. sastaju domaći 76ersi i gostujući Celticsi...
Posle sjajnog starta sezone domaća Phila je upala u krizu rezultata iako je i dalje prva u Atlantic Division sa skorom od 22-17 ali ono što zabrinjava je njihovas loša forma u zadnje vreme na zadnjih 10 mečeva imaju loš skor od 2-8 i dva vezana poraza.
Sa druge strane u goste im dolaze Celticsi koji su im upravo prvi pratioci u diviziji koji imaju 20-17 i u zadnjih 10 mečeva mnogo bolji skor od 5-5 ali i ono što je veoma bitno je da imaju 5 vezanih pobeda i sigurno sa puno samopouzadanja dolaze u goste.
Ja na ovom meču se nebi puno bavio pobednikom meča iako mislim da je domaćin bliži pobedi iako nije u formi ali oba tima gaje sličan stil sa jakim odbranama ali i Boston je sigurno umorniji jel je sinoć imao težak meč sa Houstonom i dobio tek posle produžetka sa 97-92 dok je Fila bila juče slobodna i sigurno je da sa više svežine ulaze u meč.
Ja bi se na ovom meču pozabavio upravo junakom Bostonove sinoćne pobede Paul Pierceom(34g) koji je sinoć najzaslužniji za sinoćnu pobedu postigao je 30 poena i proveo na terenu čak 41 minut iako je njegov prosek na terenu 34.9min.
Ja bi baš večeras igrao da će on postići manje poena od 18.5 je granica koja je postavljena to je u njegovom ovogodišnjem proseku malo ispod pošto prosečno postiže 18 koševa.
Sumnjam da je u stanju da ponovi sličnu partiju kao sinoć jel su prvo ekipe totalno različitog stila dok Hous.igra na poen više i nebrine previše na odbranu sa druge strane Fila je totalno različita ona igra daleko čvršće.
Pored toga večeras će ga čuvati Andre Iguodala(28g) koji spada među najbolje odbrambene igrače u ligi i koji je pored toga da je odmorniji i daleko mlađi i spremniji i sigurno je da večeras Pierceu neće biti lako posebno što se sinoć sigurno istrošio i proveo puno na terenu večeras neverujem da će ići puno preko 30 min. i A.Iguodala na ternu provodi puno vremena tako da kad kog bude na terenu će imati i njega koji provod čak 35.5min i da će se Boston fokusirati na druge igrače i sigurno je da Pierce neće previše pucati no videćemo.
U svakom slučaju mi se ovaj bet čini dobar i vredi odigrati u Hrvatskoj Lutriji je granica na čak 19.5 poena ali i kvota je od jutros pala sa 1.85 na 1.65 ja ću ipak uzeti ovu granicu pa ako padnem za jedan poen neka padnem!!!!
Uzimam Piercea Under 18.5.......   8)
« Zadnja izmjena: Ožujak 08, 2012, 04:25:02 prijepodne Čika Crni »

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #44 : Ožujak 09, 2012, 20:33:59 poslijepodne »
Friday, March 9, 2012
TD Garden (Boston, Mass.)

01:30 Boston Celtics-Portland Trail Blazers(+6.5), tip 2, @1.54, bet365, 6/10

Večeras se u Bostonu u 01:30 po srednje Evropskom vremenu sastaju domaći Celticsi i gostujući Trail Blazersi.
Ove sezone Boston neigra sjajno Iako su drugi iza Philadelphie u Atlantic Division dok su na Istoku 7 imaju skor od 20-18.
Jednostavno ta šampionska generacija je na zalasku karijere sadašnja prva petorka Celticsa Rajon Rondo(26),Ray Allen(36),Paul Pierce(34),Kevin Garnett(35),Jermaine O’neal(34)...tu su još B. Bass ,. A. Bradley ,M. Pietrus ali sve igrači koji nisu kvalitetna zamena tako da Celticsi nemaju dugu klupu.
Sigurno je da dosta stara petorka neračunajući Ronda nemože da izdrži ovakav ritam sezone koja je skraćena i igra se neretko i po tri utakmice u tri dana to je ubitačan tempo koji Celticsi teško prate na zadnjih 10 mečeva imaju polovičan uspeh 5-5. Dok su na prošlom meču doživeli u Philade. protiv najvećeg konkurenta u diviziji pravu blamažu i jedan od najtežih poraza u Istoriji od čak 32 razlike izgubili su 71-103.
Sigurno je da se teško posle takve blamaže mogu psihički oporaviti za dva dana i večeras im neće biti lako da izađu pred nesumnjivo svoj ispunjen do poslednjeg mesta TD Garden.
Na DL listi su prvi centar Jermaine O'Neal.
Sa druge strane Portland Trail Blazers Ove sezone se od Portlanda daleko više očekivalo počeli su sezonu bili sjajno ali povrede bitnih igrača su ih bili zaustavili trenutno su tek 11 tim na Zapadu ali im osma Minnesota beži samo 2 pobede i sigurno je da ovaj tim zaslužuje mesto u pley ofu. Na zadnjih 10 mečeva imaju 4-6 njihov veliki problem su gostovanja gde imaju 5 - 13 dok su kući sjajni sa učinkom od 14 - 7 konačno je tim sada bez većih problema sa povredama i očekujem od njih bolje igre u nastavku.
Prva petorka Portlanda LaMarcus Aldridge(26),Raymond Felton(27),Wesley Matthews(25),Gerald Wallace(29),Marcus Camby(37) daleko mlađi sastav od Bostonovog i brži što bi mogli možda večeras da iskoriste.Tu su još odlični igrči J. Crawford ,N. Batum. Na DL listi je samo Greg Oden.
Veoma bitan meč za obe ekipe jel bi Boston pobedom zalečio rane za težak poraz od Philad. dok bi Portland pobedom zadržao korak za Minnesotom i pred sutrašnje gostovanje u Washingtonu stekao samopouzdanje.
Mislim da će utakmica biti dosta neizvesna i da u takvom meču gosti imaju šanse igram na Portlanda u Hendikepu jel ako Boston i dobije sumnjam da će to biti sa velikom razlikom.....  8)