02:30, Dallas Maver. - Toronto Raptors, tip: under 203, @1.92, expekt, 4/10
dugo sam se razmisljao sta da napisem za veceras.. denver u hendikepu deluje dobro, ali je pitanje da li ce carmelo da igra.. boston mi je nesto sumnjiv, a miami je mec za gledanje.. odlucio sam se za ovaj mec iz nekoliko razloga
dalas ovaj mec docekuje kao 2. u zapadnoj konferenciji sa skorom 24-5.. zanimljivo je da dosta bolje igraju u gostima nego kod kuce gde imaju skor 13-4.. u gostima imaju skor 11-1 i jos jedna pobeda im fali da izjednace rekord, a jos 2 da ga obore.. u zadnjih 10 meceva imaju skor 9-1, a jedini poraz doziveli su kod kuce od milvokija, iako se tada dosta igralo na dalas... mnogi su ovaj tip imali samo zbog uslova, a oni su izgubili posto su na poluvremnu imali +9.. trenutno su u seriji od 5 pobeda, a vezali su 3 gostovanja.. sinoc su igrali sa oklahomom u gostima i pobedili su 103-93.. mec su prelomili tek u 4/4.. na 8 min do kraja oklahoje vodila 84-83, ali onda su totalno stali i pustili dalas da napravi dosta dobru seriju i da pobedi.. na pocetku meca se povredio Nowitzki, ali su oni i pored toga uspeli da pobede.. na vecerasnjem mecu pored Nowitzki-og nece moci da racunaju na Brian Cardinal (15 meceva, 1.7 PPG).. Nowitzki ove sezone igra odlicno i ima 24.1 PPG uz 7.4 RPG
toronto igra lsoe ove sezone i trenutno su 12. na istoku sa skorom 10-20.. cele sezone imaju problema sa povredama i gotovo nijedan mec nisu odigrali u kompletnom sastavu.. u gostima imaju skor 3-11, a na zadnjih 10 imaju skor 2-8.. gledao sam ih sinoc posle memfisa, dobro su krenuli i posle 1/4 su vodili 24-16, ali su dosta lose odigrali drugu i trecu cetvrtinu i zasluzeno su izgubli... za veceras nece moci da racunaju na:
Elliot Williams i Greg Oden (duze su povredjeni), dok su pod znakom pitanja Brandon Roy, Marcus Camby i Joel Przybilla
h2h
ove sezone nisu odigrali nijedan mec, a prosle su odigrali dva. na terenu dalasa je bilo 129-101.
veceras ocekujem jedan mec sa malim brojem poena, posto je kod domacih povredjen novicki, a i gosti imaju problema sa povredama.. granica ceo dan pada, tako da ovo uplacujem za manji ulog
srecno