Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: NBA  (Posjeta: 4435 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

tb_bucc

• SuperTip legenda
Odg: NBA
« Odgovori #15 : Prosinac 23, 2010, 12:13:22 poslijepodne »
SA dosao cist kec

Cikago pobedio

Houston pobedio

Phila pokrila hendikep

4/4 -:232 ;14va

jedino me obori SA h1, a to sam ubacio u takmicenje ;p/

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #16 : Prosinac 29, 2010, 01:01:22 prijepodne »
02:30, Dallas Maver. - Toronto Raptors, tip: under 203, @1.92, expekt, 4/10

dugo sam se razmisljao sta da napisem za veceras.. denver u hendikepu deluje dobro, ali je pitanje da li ce carmelo da igra.. boston mi je nesto sumnjiv, a miami je mec za gledanje.. odlucio sam se za ovaj mec iz nekoliko razloga
dalas ovaj mec docekuje kao 2. u zapadnoj konferenciji sa skorom 24-5.. zanimljivo je da dosta bolje igraju u gostima nego kod kuce gde imaju skor 13-4.. u gostima imaju skor 11-1 i jos jedna pobeda im fali da izjednace rekord, a jos 2 da ga obore.. u zadnjih 10 meceva imaju skor 9-1, a jedini poraz doziveli su kod kuce od milvokija, iako se tada dosta igralo na dalas... mnogi su ovaj tip imali samo zbog uslova, a oni su izgubili posto su na poluvremnu imali +9.. trenutno su u seriji od 5 pobeda, a vezali su 3 gostovanja.. sinoc su igrali sa oklahomom u gostima i pobedili su 103-93.. mec su prelomili tek u 4/4.. na 8 min do kraja oklahoje vodila 84-83, ali onda su totalno stali i pustili dalas da napravi dosta dobru seriju i da pobedi.. na pocetku meca se povredio Nowitzki, ali su oni i pored toga uspeli da pobede.. na vecerasnjem mecu pored Nowitzki-og nece moci da racunaju na Brian Cardinal (15 meceva, 1.7 PPG).. Nowitzki ove sezone igra odlicno i ima 24.1 PPG uz 7.4 RPG
toronto igra lsoe ove sezone i trenutno su 12. na istoku sa skorom 10-20.. cele sezone imaju problema sa povredama i gotovo nijedan mec nisu odigrali u kompletnom sastavu.. u gostima imaju skor 3-11, a na zadnjih 10 imaju skor 2-8.. gledao sam ih sinoc posle memfisa, dobro su krenuli i posle 1/4 su vodili 24-16, ali su dosta lose odigrali drugu i trecu cetvrtinu i zasluzeno su izgubli... za veceras nece moci da racunaju na:

Elliot Williams i Greg Oden (duze su povredjeni), dok su pod znakom pitanja Brandon Roy, Marcus Camby i Joel Przybilla

h2h
ove sezone nisu odigrali nijedan mec, a prosle su odigrali dva. na terenu dalasa je bilo 129-101.

veceras ocekujem jedan mec sa malim brojem poena, posto je kod domacih povredjen novicki, a i gosti imaju problema sa povredama.. granica ceo dan pada, tako da ovo uplacujem za manji ulog

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #17 : Prosinac 29, 2010, 13:34:26 poslijepodne »
02:30, Dallas Maver. - Toronto Raptors, tip: under 203, @1.92, expekt, 4/10

FT 76-84 ;14va

mrbojan

• SuperTip legenda
« Odgovori #18 : Prosinac 30, 2010, 15:21:02 poslijepodne »
 :lk) :lk) :lk) :lk) :lk) :lk) :lk)

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #19 : Prosinac 31, 2010, 00:53:49 prijepodne »
03:30, Dallas Maver. - San Antonio, tip: 2 @1.62, expekt, 4/10

duel 2 najbolje ekipe sa zapada i Southwest divizije u kojem se sastaju dallas i san antonio
o dalasu sam pisao pre neki dan i ne zelim da se ponavljam.. na tom mecu sam igrao under (koji sam pogodio) jer su izgubili 84:74 kod kuce od mrtvog toronta.. to je bio veliki sok za sve, pa i za mene jer sam na jednom tiketu imao cistog keca (kvota 1.13).. povreda novickog ih je skupo kostala, pa je sve spalo na samo par igraca.. butler, marion i terry su solidno odigrali, a ostali su bili daleko ispod svojih proseka.. toronto je od pocetka kontrolisao mec i nije dozvolio dalasu da se priblizi... veceras opet nece moci da racunaju na Dirk Nowitzki, a pod znakom pitanja je Caron Butler (27 meceva, 14.9 PPG):
Butler injured the ring and pinkie fingers on his shooting hand during Monday's win over the Thunder and managed to play through the pain Tuesday against the Raptors. He is expected to play Thursday against the Spurs.

u goste im dolazi SA, najbolja ekipa na zapadu koja ove sezone ima odlican skor 27-4... o njima sam skorije pisao, ali mogao bih da dodam nesto.. igrao sam na njih h1 protiv denvera, kada sam saznao da carmelo nece igrati, ali oni taj hendikep nisu uspeli da pokriju.. odmah posle toga meca su izgubili u gostima od orlando koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje.. usledila je lagana pobeda kod kuce protiv slabasnog washingtona 94-80, a zadnji mec u prvenstvu su igrali kod kuce protiv LAL i pobedili su 97-82.. kobe je na tom mecu postigao 21 poena, ali je iz igre imao 8/27.. kod domacih su dosta lose odigrali ginobili i duncan.. zajedno su postigli 11 poena, a sut iz igre im je bio 4/19.. medjutim, ostali su odigrali dobro, posebno u odbrani i uspeli su da zaustave LA na 80 poena... veceras ne mogu da racunaju na James Anderson (duze je povredjen i nece se vratiti bar do sredine januara)

h2h
ove sezone su odigrali jedan mec, na terenu SA i pobedio je dalas 103-94.. Nowitzki je bio najbolji kod dalas i postigao je 26 poena uz 8 skokova i 5 asistencija
prosle sezone su odigrali cak 10 meceva.. 7 utakmica su dobile domace ekipe, a 3 puta su pobedili gosti. SA je dobio 6 meceva (4 kod kuce i 2 na strani)

ukoliko SA ponovi partiju kao protiv LAL, a dalas odigrala kao protiv toronta pobednik nece dolaziti u pitanje.. Dirk nece igrati, a videli smo na prethodnom mecu da se dalas dosta slabo snalazi bez njega jer je on najbolji strelac

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #20 : Prosinac 31, 2010, 11:34:57 prijepodne »
03:30, Dallas Maver. - San Antonio, tip: 2 @1.62, expekt, 4/10

FT 93-99 ;14va

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #21 : Prosinac 31, 2010, 17:50:16 poslijepodne »
21:00, Chicago Bulls - New Jersey Nets, tip: h1 (+9.5 na New Jersey), @1.92, expekt, 3/10

najvise mrzim kada utakmica pocinje ranije, a ja ne mogu da je gledam.. susret dve ekipe sa istoka koje pokazuju totalno razlicite rezultate ove sezone
cikago je prvi u Central diviziji i 5. na istoku sa skorom 20-10.. u zadnjih 10 kola igraju dosta dobro i imaju skor 8-2.. zadnji put su izgubili 25.12. od NY-a u gostima 103-95.. igrali su veoma dobro u prvom poluvremenu, cak su u jednom trenutku imali +6, ali su losije odigrali drugo poluvreme i izgubili su.. posle toga su odigrali 2 utakmice i obe su dobili... prvo su uspeli u gostima da pobede detroit 95:92 posle produzetka.. kontrolisali su ceo mec, ali su neverovatno lose odigrali 4/4 tj zadnja 2 minuta...

zadnju utakmicu kod kuce, i ujedno u prvenstvu su igrali protiv milvokija i pobedili su 90-77.. odlican pocetak utakmice, 27-15 na kraju 1/4... ocajna su odigrali 2/4 koju su izgubili 30-17, ali su ostatak meca dobro odigrali i pobedili su.. odlicno su odigrali deng i boozer (po 24 poena) i rose (18 poena)

u goste im dolazi NJ koji ove sezone igra dosta lose.. zadnji su u Atlantic diviziji i 13. na istoku sa skorom 9-23.. jedine svetle tacke ekipe su Lopez i Harris koji u proseku postizu 40+ poena, sto je gotovo polovina poena koje NJ postigne.. u zadnjih 10 kola imaju 3-7, a u gostima imaju 3-14.. pre nekih 10ak dana su uspeli da vezu 2 pobede.. prvo su pobedili atlantu kod kuce, a zatim memfis u gostima.. to su bila 2 velika iznenadjenja u par dana.. posle toga su usledila 3 poraza.. na sve 3 su bili autsajderi (kao i na svim mecevima ove sezone): @NO 105-91, orlando 104-88, a sinoc su gostovali oklahomi i izgubili su 114-93.. imali su cak 23 izgubljene lopte na tom mecu. 1/4 su solidno odigrali, ali su ostale 3 lose odigrali.. mnogo lopti su izgubili u 2/4 i tada je oklahoma napravila najvecu razliku.. lopez i harris su postigli po 19 poena, vujacic 11, a ostali su bili ispod proseka

veceras sam na brzinu pogledao meceve i ovaj mi deluje dobro.. vidim da se dosta forsira charlotte over, ali ja njih ni u ludilu necu da odigram po toj granici.. cikago odlicno igra, boozer i rose sve bolje igraju i NJ veceras nema sansi.. malo me plasi sto je ovoliko hendikep pa sam smanjio ulog..

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #22 : Prosinac 31, 2010, 18:20:21 poslijepodne »
21:00, Indiana - Washington Wiz., tip: 1, @1.38, bet365 ulog: 1/10

jos jedan duel ekipa sa istoka u kojem se sastaju indijana i washington
indijana je trenutno 2. u Central diziviji (odmah iza cikaga) i 8. na istoku sa skorom 13-17. u zadnjih 10 meceva imaju skor 3-7 i dosta lose igraju. vezali su 3 poraza, a pre toga su jedva kod kuce uspeli da pobede new orleans 94-93. dosta bolje igraju kod kuce, i u proseku daju nesto vise od 100 poena, a primaju nesto manje od 100 poena. 27.12 su izgubili kod kuce od memfisa 104-90 iako su na tom mecu bili favoriti.. posle toga su opet izgubili kod kuce od bostona 95-83. dobro su zapoceli mec, posebno 1/4 i drzali su se sjajno do kraja 3/4, a onda su 4/4 izgubili 13 razlike.. u ekipi se isticu 2 imena: Danny Granger i Roy Hibbert.. granger je prvi poenter, asistent i ima najvise ukradenih lopti, a hibbert ima najvise skokova, blokova i ima najbolji procenat suta iz igre.. pred vecerasnji mec nemaju problema sa povredama.

washington je 5. u Southeast diviziji i 15. na tabeli istoka tj poslednji sa skorom 8-22.. u zadnjih 10 kola imaju skor 2-8, ali u zadnjih 5 kola imaju cak 2 pobede. prvo su pobedili slabasni charlotte kod kuce 108-75, a zatim su vezali 3 poraza. kod kuce su izgubili od cikaga 87-80, zatim su u gostima izgubili od SA 94-80 i opet u gostima od hjustona 100-93.. moramo im priznati da su imali dosta tezak posao i na sve 3 utakmice su bili autsajderi. najbolji poenter ekipe je Nick Young, a najvise skokova i blokada ima JaVale McGee.. veceras su pod znakom pitanja: Yi Jianlian i Kirk Hinrich.

h2h
preksinoc su igrali na terenu washingtona i pobedili su domacini 104-90
young (wash) je postigao 25 poena uz 9 skokova, blatche (wash) 22 poena, 11 skokova i wall (wash( 10 poena uz 12 asistencija
u gostujucoj ekipi se istakao dunleavy sa 20 poena
mec je bio dosta neizvestan u prvom poluvremnu, ali se washington malo po malo odvojio u 3/4 i 4/4 i uspeo je da pobedi.. indijana je na tom mecu imala cak 17 izgubljenih lopti, naspram 8 washington-ovih

ocekujem jedan neizvestan duel sa ne bas puno koseva.. indijana je lose odigrala pre neko vece, dosta lopti su izgubili, ali mislim da ce veceras odigrati dosta bolje.. ovo igram za dosta mali ulog na nekom tiketu

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #23 : Siječanj 01, 2011, 18:47:21 poslijepodne »
21:00, Chicago Bulls - New Jersey Nets, tip: h1 (+9.5 na New Jersey), @1.92, expekt, 3/10

;p/

21:00, Indiana - Washington Wiz., tip: 1, @1.38, bet365 ulog: 1/10

;14va

Ell

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #24 : Siječanj 27, 2011, 23:23:53 poslijepodne »
Gordon se ozljedio i neće ga biti 3-4 tjedna, veliki hendikep za Clipperse.

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #25 : Siječanj 29, 2011, 00:00:35 prijepodne »
gordon ne igra vec par utakmica  ???

Ell

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #26 : Siječanj 30, 2011, 07:07:17 prijepodne »
gordon ne igra vec par utakmica  ???
Gordon se ne igra od 25.01. Budući da se nisam kladio na utakmicu LAC-Houston dva dana kasnije sam zapazio da se ozljedio.
A prije moga posta on nije igrao dvije utakmice.

Royal

• SuperTip profesionalac
    • Email
« Odgovori #27 : Studeni 27, 2011, 02:22:57 prijepodne »
I konecno  prekina Lockoutoot , se e dogovoreno novata sezona od NBA pocnuva na 26.11.2011 , znaci sepak ke gledame NBA i ovaa sezona :D ?yahoo;

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #28 : Prosinac 27, 2011, 00:08:34 prijepodne »
01:00 Washington-New Jersey

20,5/D.Williams (Washi-NJ Ne) Tip: 2(Više)  @1.85  5/10  Hrvatska Lutrija

Večeras se na otvaranju sezone u Was. sastaju domaći Wizardsi i gostujući Netsi...
Na ovom meču sam se odlčio na igru Over na igrača Netsa D. Williamsa granica je postavljena na prihvatljivih 20,5 poena iako je jutros granica čak bila daleko manja od 15,5 do 18,5(ranije nisam stigao da napišem) tokom dana je stalno rasla a večeras je najniža koju sam našao ova mislim da je i ona više nego dostižna očekujem da bi mogao da ide od 25-30 poena no videćemo...
Više je razloga za ovaj bet prvo Was. nema baš sjajnu odbranu iako ćenjega verovatno čuvati mladi Wall ipak mislim da će ga teško zadržati ispod ove granice...
D.Williams je za vreme lock auta igrao u Turskoj za Bešiktaš i sigurno je zadržao nivo forme na visokom nivou...
Iako su Netsi na kraju godine najavljivali ludilo od tima ništa nema od toga i sve je odprilike spalo na njega i sjajnog . B. Lopez  a upravo je to ono što još ide u prilog ovom piku jel je on u autu do Februara i sigurno je da će Williams daleko više morati da puca i dobiti slobodniju ulogu...
Njegov prošlogodišnji prosek je bio 20,1 i igrao je skoro 38min po meču...
Idem na Over sa srednjim ulogom.... 8)
FT: 23 Poena   Win
« Zadnja izmjena: Prosinac 27, 2011, 10:20:54 prijepodne Čika Crni »

rockytomas

• SuperTip legenda
« Odgovori #29 : Prosinac 27, 2011, 01:47:34 prijepodne »
Kosarka, NBA
04:00 Portland Trail Blazers - Philadelphia 76ers
tip 1
Kvota 1,58 Unibet
Portland je klasicna domacinska ,ekipa dobro su odradili prelazni rok i po svim pokazateljima su jaci nego prosle sezone , Phila je ekipa koja na strani igra slabije a nisu se uopste pojacali u odnosu na proslu sezonu kvota za pobedu u regularnom toku je odlicna a moze se igrati i moneline za nesto manju oko 1,45