samo ukratko:
New Jersey Nets - Philadelphia 76ers tip:1 @2.00 bet365 4/10
ne razumem ovoliku kvotu na NY i ceo dan pada na philu... nema povreda, obe ekipe ne igraju nista posebno tako da mislim da ce ovde odluciti domaci teren.. NY je zadnju utakmicu igrao sa LA lakers-ima i izgubio je 99:92.. par minuta pre kraja su uspeli da povedu, ali kao i uvek na scenu stupa kobe koji resava utakmicu.. u zadnjih 10 utakmica imaju samo 1 pobedu.. phila igra malo bolje i u zadnjih 10 ima skor 5-5, ali su zato u gostima ocajni i imaju skor 1-10 (jedino su uspeli da pobede NY 07.11. ).. odigrali su jednu utakmicu ove sezone (na terenu phile) i pobedila je phila 102-86.. ja znam da je NJ u losoj formi, ali protiv LA-a su pokazali da mogu mnogo vise i trebali bi veceras da prekinu los niz
Detroit Pistons - Atlanta Hawks tip: 2, @1.51 expekt 5/10
duel dve potpuno suprotne ekipe.. detroit igra ocajno, dok je atlanta "on fire" i u zadnjih 10 ima skor 8-2.. izgubili su samo u gostima od majamija i san antonija... imaju jednu bitniju povredu (Joe Johnson, jedan od boljih) ali on nije igrao na zadnjih 7 utakmica. atlanta je mnogo bolji tim, vec su pobedili u medjusobnoj utakmici ove sezone (kod kuce) i veceras ne bi trebalo da imaju problema
Denver - Orlando, tip: 2 @1.8 4/10 expekt
acelahc je gore sve napisao, ja samo dodajem da je billups (denver) povredjen i nece veceras igrati.. on je dosta bitan igrac za domace i gosti bi trebalo da pobede veceras u jednoj dosta neizvesnoj utakmici
GL