Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: NBA  (Posjeta: 4217 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

tb_bucc

• SuperTip legenda
NBA
« : Prosinac 14, 2010, 01:01:40 prijepodne »
GL

tb_bucc

• SuperTip legenda
Odg: NBA
« Odgovori #1 : Prosinac 14, 2010, 01:21:50 prijepodne »
Napisao sam gore u takmicenju analizu za memfis over, a ovde pisem... (ukratko)

Miami - New Orleans, tip: New orleans -11.5 @1.92 3/10, expekt

dakle, ovde igram h2 jer zaista mislim da je ovo veliki hendikep.. ceo net i svi ljudi na forumima igraju h1, ali ja nesto nisam ubedjen u to. majami igra odlicno ove sezone i trenutno ima skor 17-8.. imaju niz od 8 uzastopnih pobeda, od cega su 5 na strani.. u zadnje 3 utakmice su bukvalno pregazili protivnike
NO je odlicno zapoceo sezone, ali je u zadnje vreme u dosta losoj seriji.. pobede jednu utakmicu pa izgube 2 i zbog toga u zadnjih 10 utakmica imaju skor 3-7. sinoc su u gostima izgubili od slabasne filadelfije 88-70, a vece pre toga su izgubili od oklahome kod kuce 97:92..

h2h
odigrali su ove sezone jednu utakmicu (na terenu NO) i domacini su pobedili 96-93
prosle sezone su odigrali 2 meca i oba su dobili domacini.. NO 95-91 i MIA 102-101

nemaju znacajnijih povreda, jer su svi igraci duze povredjeni i nemaju mnogo utakmica ove sezone
ja ocekujem jednu utakmicu sa malim brojem poena jer su obe ekipe pre svega orjentisane na odbranu... mislim da je 11.5 previse i igram ovo za mali ulog

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Prosinac 14, 2010, 15:07:16 poslijepodne »
Napisao sam gore u takmicenju analizu za memfis over, a ovde pisem... (ukratko)

Miami - New Orleans, tip: New orleans -11.5 @1.92 3/10, expekt

malo je falilo.. NO je odlicno igrao prvo poluvreme, ali su u drugom pali.. u 4/4 su postigli samo 9 poena ???

FT 96-84

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Prosinac 14, 2010, 17:46:23 poslijepodne »
kad smo vec kod NBA, bas sad uplatih jedan tiket (ne pratim NBA al nema veze)  ?n|

01:00 A.Bargnani (Toronto) (21.5)   tip: manje    koef:1.85
01:00 A. Iguodala (phil.) (14.5)  tip: manje  koef:1.85
01:00 K. Bryant (La lakers) (27.5)   tip: manje  ?n|    koef:1.85
01:00 Charlotte-Toronto     tip:1/1    koef:1.80
04:30 Golden State-Minnesota   tip:1   koef:1.65

i dodao sam eurocup (Galatasaray (140,5) manje i Paok (153.5)  manje )
 ea;t
Betting | Free picks | Tipser competition | Bonuses | www.Mne-picks.com

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Prosinac 15, 2010, 00:58:10 prijepodne »
samo ukratko:

New Jersey Nets - Philadelphia 76ers tip:1 @2.00 bet365 4/10

ne razumem ovoliku kvotu na NY i ceo dan pada na philu... nema povreda, obe ekipe ne igraju nista posebno tako da mislim da ce ovde odluciti domaci teren.. NY je zadnju utakmicu igrao sa LA lakers-ima i izgubio je 99:92.. par minuta pre kraja su uspeli da povedu, ali kao i uvek na scenu stupa kobe koji resava utakmicu.. u zadnjih 10 utakmica imaju samo 1 pobedu.. phila igra malo bolje i u zadnjih 10 ima skor 5-5, ali su zato u gostima ocajni i imaju skor 1-10 (jedino su uspeli da pobede NY 07.11. ).. odigrali su jednu utakmicu ove sezone (na terenu phile) i pobedila je phila 102-86.. ja znam da je NJ u losoj formi, ali protiv LA-a su pokazali da mogu mnogo vise i trebali bi veceras da prekinu los niz

Detroit Pistons - Atlanta Hawks tip: 2, @1.51 expekt 5/10

duel dve potpuno suprotne ekipe.. detroit igra ocajno, dok je atlanta "on fire" i u zadnjih 10 ima skor 8-2.. izgubili su samo u gostima od majamija i san antonija... imaju jednu bitniju povredu (Joe Johnson, jedan od boljih) ali on nije igrao na zadnjih 7 utakmica. atlanta je mnogo bolji tim, vec su pobedili u medjusobnoj utakmici ove sezone (kod kuce) i veceras ne bi trebalo da imaju problema

Denver - Orlando, tip: 2 @1.8 4/10 expekt

acelahc je gore sve napisao, ja samo dodajem da je billups (denver) povredjen i nece veceras igrati.. on je dosta bitan igrac za domace i gosti bi trebalo da pobede veceras u jednoj dosta neizvesnoj utakmici

GL

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Prosinac 15, 2010, 15:35:01 poslijepodne »
ocajno sinoc.. ove 3 pala, a ja iskusno izbegnem charlote koji je dobio i izbegnem LA >:(

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #6 : Prosinac 18, 2010, 01:27:45 prijepodne »
bas me nesto nece kad pisem ovde, ali od veceras ce biti drugacije xD

kratak sam sa vremenom tako da idu samo one najvaznije informacije

phila i charlotte bas lose igraju zadnjih par utakmica tako da bi altanta i LA trebali lagano da pobede.. LA je u sjajnoj formi, dok atlanta posle 2 poraza u gostima zeli pobedu pred svojom publikom.

kod atlante me birne to sto je pod znakom pitanja Jamal Crawford
http://www.covers.com/pageLoader/pageLoader.aspx?page=/data/nba/players/player542879.html

dobro je sto je kod bobcats-a povredjen Gerald Wallace
http://www.covers.com/pageLoader/pageLoader.aspx?page=/data/nba/players/player543619.html

la je dosta popravio svoju igru, bynum se vratio i igra sve vise.. acelahc je gore napisao analizu i ja je podrazavam..
atlanta igra dobro kod kuce, a charlotte je sinoc ocajno odigrao protiv memfisa u gostima.. mnogo su pravili gresaka u napadu i mislim da veceras nece biti nista bolji

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #7 : Prosinac 18, 2010, 14:02:28 poslijepodne »
prosli atlanta i LA ;14va

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Prosinac 19, 2010, 19:10:40 poslijepodne »
19:00, Toronto Raptors - L.A.Lakers, tip: Kobe Bryant under 25.5 , @1.9, bet365, 5/10

nema potrebe da je sada izmisljam toplu vodu i da pricam koliko je brajant dobar igrac i koliko on znaci ekipi LA-a... njegov prosek ove sezone je 26.1 PPG, a na zadnjih 10 meceva je 5 puta isao preko ove granice koja je danas ponudjena... medjutim dosta lose je odigrao zadnji mec protiv phile u gostima i postigao je samo 9 poena.. on ima problema sa prstom i sutirao je 3/8 za 2 poena i 0/3 za 3 poena.. igrace veceras, ali i dalje nije resio taj problem tako da je pitanje koliko ce igrati..

posto se ocekuje veceras lagana pobeda LA-a uz ne bas veliki broj poena mislim da trener nece puno forsirati Bryant-a... imace sigurno 10ak suteva na kos, ali nece pogoditi sve tako da ne bi trebalo da prebaci ovu granicu

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #9 : Prosinac 19, 2010, 22:58:02 poslijepodne »
Bryant 20 poena... proslo ;14va -:232

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #10 : Prosinac 22, 2010, 01:20:51 prijepodne »
tip za dubl:

Charlotte - Oklahoma tip: 2 @1.37 expekt

charlotte dosta lose igra ove sezone i prema ljudima koji rade na americkim televizijama oni su razocarali ove sezone jer trenutno imaju skor 9-18... pocetkom sezone su igrali dobro, ali u zadnjih 10 kola imaju skor 3-7 (kod kuce 6-6)... trenutno su u seriji od 3 poraza, sva 3 na gostovanjima i mora se priznati da su na sva 3 gostovanja bili autsajderi.. ipak i dalje je neshvatljivo kako su sinoc izgubili od washingtona 108-75. sut iz igre 28/62 uz 27 izgubljenih lopti.. oklahoma je sinoc izgubila kod kuce od phoenixa, ali su pre toga imali 5 pobeda.. igraju fino ove sezone i ne bi trebalo da imaju problema sa charlotte...

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #11 : Prosinac 22, 2010, 12:10:59 poslijepodne »
tip za dubl:

Charlotte - Oklahoma tip: 2 @1.37 expekt

FT 81-99 -:232 ;14va

mrbojan

• SuperTip legenda
« Odgovori #12 : Prosinac 22, 2010, 15:54:23 poslijepodne »
 Moracu da obratim paznju i da prepisem po koji par od tebe TB i od ACE-a, ovaj mesec ste pokidali sa basketom! Nadam se da ce serija dobrih tipova da se nastavi!  ;)

HaRe

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #13 : Prosinac 22, 2010, 18:19:05 poslijepodne »
Odlični su, što jest jest. :su/

Ja nešto u posljednje slabo malo igram NBA. Odigrao onda jednom hendikep na New York protiv Miamija i pao katastrofalno, i onda se dvoumio da idem i sljedeću tekmu hendikep na Washington protiv LeBrona i društva, ali ne odigrah a dođe. >:(

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #14 : Prosinac 23, 2010, 01:37:09 prijepodne »
taman sam zaboravio taj hendi na NY protiv majami i ti me ponovo podsecas ;p/ ;D

za veceras sam pored onog sto sam napisao u takmicenju odigrao i:

San Antonio - Denver tip: 1 @1.28 .. gore sam igrao h1, ovde igram cisto keca.. ne vidim kako bi ovo moglo da padne

Washington Wiz. - Chicago Bulls tip: 2 @1.63

kvota lagano pada na dvojku.. valjda su shvatili da je ono bila velika kvota.. chicago je sinoc pregazio philu kod kuce iako im vec duze vreme ne igra noah (operacija) .. rose i ostali su odigrali fantasticno... dolaze u goste washingtonu koji je najgori tim istoka i posle odlaska arenasa mislim da nema sta da traze do kraja sezone

2 moguce iznenadjenja:

L.A.Clippers - Houston tip: 2 @2.00
Boston Celtics - Philadelphia 76ers tip: h2 (boston -9.5) @2.00

ova iznenadjenja igram za dosta male uloge, SA cisto keca kombinujem sa chicagom, a h1 ide u singl

srecno