Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: maj mesec 2012  (Posjeta: 444 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

rockytomas

• SuperTip legenda
maj mesec 2012
« : Svibanj 11, 2012, 08:18:20 prijepodne »
Sport:Kosarka
Liga:Hrvatska A1 liga
Vreme:18:00
Događaj:Svjetlost - Split
Tip:1
Kvota:2.05
Kladionica:Mybet

Mec Hrvatske kosarkaske lige u kome u se u 14 kolu regularnog toka sastaju domaca Svjetlost i gost Split
 pre svega ne pratim tu ligu ali mi je paznju na taj mec skrenuo jedan prijatelj iz Hrvatske , kvota je u pocetku online bila oko 3 ali je u vecini blokirana a verovatno ce u lokalnom biti u ponudi ali sa manjom kvotom , online mybet je ima u ponudi a iako bas nevolim da otvaram nove naloge ipak sam to ucinio i uplatio ovaj par za koji mislim da ce proci lako jer gosti koji su treci , pred play off zele da odmore igrace , prva Cibona ima 28 iz 14 meceva , Cedevita 23 iz 13 Igra sa zadnjim Zabokom
Split 22 iz13
Zagreb 22 iz 14
Svjetlost sesta sa 16 bodova
dakle nista ne znaci Splicanima ovaj mec i igrace bez sedam igraca iz prve postave
nema Vujcica, Subotica Mimice koji su udarne igle, nema Katica, Dijana, Reinholta, Madunica
dok ovde na sajtu imamo info od naseg clana za Svjetlost
,,prica sam sa igracem broda oni ce igrat full sastav idu dobit ovo.. Split bez sedam igraca bi treba biti lak plijen...,,
inace jos jedna zanimljivost koja mi je privukla paznju je H2H od sezone 2009/2010 svaki put je pobedio domacin

http://www.betexplorer.com/basketball/croatia/a1-liga/nextmatch.php?matchid=1120074

evo i moje uplate , ogranicenje im je 10 na singl ili tiket