Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Evropske lige  (Posjeta: 1967 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
Odg: Evropske lige
« Odgovori #15 : Siječanj 12, 2011, 20:02:48 poslijepodne »
Spanska liga
21:00  Menorca   -Bilbao     pick   1      odds  2.48     6/10 Pinnacle Sports

Jos jedan mec Spanske ACB lige ,mozda i najjace kosarkaske lige Evrope i sastaju se tim kojem vec sada gori pod nogama Menorca i Bilbao koji je redovan ucesnik Uleb odnosno sada vec EuroCupa . Stanje na tabeli pokazuje da je Bilbao favorit,kvota na online kladionicama blago pada a Bilbao je trenutno siguran na 8-om mjestu sa skorom 8-7. Za razliku od Bilbaa u Menorci je sada vec vanredno stanje , tim se nalazi na ivici ponora, na pretposlednjem mestu sa skorom 4-11 ali posebno brine katastrofalna serija poraza koja je krenula posle pobjede nad Saragosom a zavrsila se porazom od Real Madrida,doduse ocekivanog. Mislim da se u tom mecu i Menorca malo uigravala,igraci su se razigrali i izgubili su samo -9. Bilba je tim koji je izuzetno jak na domacem terenu ,tamo je jedva i Barca uspjela da odnese pobjedu iako je citav mec bila u rezultatskom zaostatku. Ali u gostima Bilba je oduvjek poznat kao jedna meka ekipa i svaka ekipa protiv njega ima makar pravo na nadu i sansu za pobjedu pa tako i  Menorca. Vive Menorca je novi tim u ligi i sigurno ne zele da ispadnu tako lako,barem ne bez borbe a i skidanje skalpa jedno kapitalcu dalo bi samopouzdanje igracima Menorce u narednim mecevima.Kvota je odlicna .Srecno

63-71
  :'(
« Zadnja izmjena: Siječanj 14, 2011, 10:28:09 prijepodne ToTo »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #16 : Siječanj 14, 2011, 16:56:54 poslijepodne »
Srpska liga:
18:00    Metalac(+14.5)-FMP Zeleznik      pick    H1      odds   1.85     Unibet 8/10

Evo za danas sam se odlucio za ovaj tip jer mi se cini veliki value u ovom hendikepu i po mom nekom misljenju Metalac ima sanse da se u ovom mecu ravnopravno bori za svaki kos i mozda cak priredi iznenadjenje. Definitivno je jedno sigurno a to je da FMP ima najkvalitetniji sastav u ovoj ligi i trenutno su ubedljivo na prvom mjestu sa skorom 15-0 , njihov danasnji protivnik Metalac je na 3-cem mjestu sa skorom 9-6 ,Metalac je dobro startovao ligu,bio u samom vrhu ali onda je usledio pad sto je dovelo i do smjene trenera u ovom klubu. Kod kuce Metalac igra impresivno i  ima skor od 6-1 i zaista ce biti teska utakmica za obadva tima veceras. FMP-u je cilj naravno da se vrati u Jadransku ligu gdje mu je i mjesto jer ocigledno je da su prerasli ovu ligu. Medjutim to ce biti tesko jer ne zavisi sve od ove Prve lige i te prve pozicije. Prva 4 tima iz ove lige ukrstice se sa Hemofarmom,Partizanom,Radnickim i Crvenom Zvezdom i formirace se Super liga iz koje prva 4 (A MOZDA CAK I SAMO 3 TIMA) izbore plasman u Jadransku ligu.Kazem mozda i samo 3 tima jer se od sad gleda koeficijenat drzava clanica Jadranske lige a Srbija trenutno stoji malo losije zbog odlicne partije Slovenskih klubova u NLB ligi.
Mislim da Metalac ima sanse da zaustavi FMP Zeleznik makar u domenu ovoga hendikepa. Srecno

79:84    8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 15, 2011, 13:26:39 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #17 : Siječanj 15, 2011, 19:29:48 poslijepodne »
Francuska liga
20:30   Nancy-Cholet(+4.5)      pick    H2     odds    1.99    Pinnacle Sports      7/10

Mec Francuske lige i naravno da cu ga okarakterisati kao derbi kola jer sastaju se dvije izuzetno kvalitetne ekipe , ekipa Nansija koja je u pobjednickom nizu od cak 7 meceva i ekipa Cholea koja igra standardno dobro ali je isto kao i Nansi u dosadasnjem toku sampionata zabiljezila i tri poraza, dakle oba tima imaju skor 10-3. Ambicije Nansija su gotovo iste kao i prosle sezone,dakle play off i da se malo znacajnije odigra tu jer su prosle sezone ispali vec u 1 kolu od Gravelina lagano sa 2-0 ,Nansi je takodje ove sezone igrao Eurochelenge i bio u grupi sa jos jednim prvoligasem Francuske Orelanom i zanimljivo cak sa dva kluba iz Belgije Dexia Mons i Ostende a da stvar bude jos zanimljivija oba Belgijanska kluba prosla su dalje i iza sebe ostavile sasvim solidne ekipe Orleana i Nansija. Sto se tice Cholea on je igra zaista znacajniju rolu u Euroleague ali sreca nije bila naklonik njima jer su zbog goreg medjusobnog skora od Litvus Ritasa ispali,imali su 4 pobjede sto je za debitanta super uspjeh.Ambicije Cholea ostaju iste i ove sezone,dakle titula i zato u ovom mecu moraju igrati maximalno ozbiljno jer mnogi kvalitetni timovi lose su poceli poput Orleana,Pao Orteza,Asvela,Le Mana ,Avra i treba ocekivati njihov proboj ka vrhu sto bi dodatno zakomplikovalo situaciju u vrhu.Kvota na Nansi 1.49 i smatram da se ne isplati igrati tu kao siguricu jer mislim da ce Chole u ovom mecu pokusati cak da dodje do pobjede,ipak radi sigurnosti predlazem hendikep da Chole ne izgubi preko granice 4.5 . Srecno

75:85  8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 16, 2011, 13:09:20 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #18 : Siječanj 16, 2011, 13:22:10 poslijepodne »
Njemacka liga
17:00  Alba Berlin   -Phoenix Hagen(+14.5)     pick    H1     odds    1.85    NordicBet    1.85    6/10

Zaista ne razumijem ovaj sistem Njemaca da ponavljaju utakmicu vec sledeceg kola,tako npr Alba igra vec danas novu utakmicu protiv Phenxa ali sada kod kuce.Treba istaci da su proslu izgubili u Hagenu 92-86 u jednoj ludoj utakmicu,gledao sam statistiku i u tom mecu trojke zaista nisu polazile za rukom igracima Albe dok je Phenixu skoro sve ulazilo. Sada se mec igra u Berlinu , Phenix po kladionicama dolazi sa prednosti od 14.5 i samo se nadam da ce Alba pokazati svoje zube jer javnost i navijaci mislim da su izrevoltirani tim poslednjim porazom jer Phenix nije tim od kojeg treba ALBA da strijepi jer se taj tim borio za opstanak u ligi i samo sreca ga je spasila da ove godine ne igraju drugu ligu. Medjutim taj mec treba i psihicki prebroditi,zaboraviti na njega i usresrediti se na ovaj sada jer iako je Alba veliki favorit jako je bitno da trijumfuje ubedljivo u ovom mecu i dokaze da je taj prosli mec bio samo slucajnost.Cinjenica je da Alba ove sezone ima mnogo problema u gostima, imaju skor 4-5 i to je zaista lose za tim koji zeli jedno od prva 3 mjesta uoci play off-a.Posle serije od cak 7 poraza Phenix Hagen je zabiljezio tri pobjede i sada mislim da je toj seriji naravno kraj,Alba veliki favorit ,ostaje da se vidi da li ce opet sama sebi da zakomplikuje zivot ili ce jednom laganom pobjedom ubediti sve da je taj poraz u proslom kolu bio samo puka slucajnost ili jednostavno los dan igraca ALBE.

108-78 8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 18, 2011, 13:17:30 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #19 : Siječanj 16, 2011, 14:57:42 poslijepodne »
Svedska liga
16:04   Norrkoping-Sundsvall    pick  1      odds      1.88     Pinnacle Sports   8/10

Uh,zaista je kladionicama dugo trebalo da se opredele koje kvote da stave na ovu utakmicu,a prvi je izasao Pinacle sa ovom veoma dobrom kvotom koja vuce da se odigra ta pobjeda domacina ,odnosno sampiona Svedske Norcepinga. Stanje na tabeli prilicno zavarava , Sundsvall je trenutno na drugom mjetu sa skorom 17-4 dok je Norceping na 6-tom mjestu sa skorom od samo 12-6 . U Baltickoj ligi stoje lose,za uszastopna tri poraza i zaista bi ova pobjeda protiv ljutog protivnika unijela mir i smopouzdanje u ekipu pred odlucujuce meceve u Baltickoj ligi gdje Norceping zeli da ostvari sto bolji plasman a i naravno pred nastavak Eurochelenge takmicenja. Liga se ne smije zanemariti i zato je ovaj mec pod imperativom pobjede. Sundsvall je prosle sezone ligaski dio takmicenja zavrsio na trecem mjestu ali je u play off-u u prvom kolu ispao od Sallen Basketa odnosno tima poznatijeg kao Uppsala. Mec pocinje u zanimljivom terminu za Svedjane 16:04,imaju oni drugi termin 19:04 i zaista ne znam sta im znaci ova 4 minuta :) .Sve u svemu ko prati srecno.

99-98 8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 18, 2011, 13:17:54 poslijepodne ToTo »

mrbojan

• SuperTip legenda
« Odgovori #20 : Siječanj 16, 2011, 15:28:08 poslijepodne »
Adriatic NLB League
19:00 Crvena Zvezda - Igokea(-4,5)
Tip: 1
Koef: 1,90
8/10
Unibet

Crvena Zvezda je ove sezone je ocajna, po partijama koje pruza ocekuje se njeno ispadanje iz lige. Ako zele da sacuvaju mesto u Jadranskoj ligi moraju da pobedjuju, oni su ove sezone klasican domacinski tim i izvan pionira su odigrali 8 utakmica i isto toliko su poraza zabelezili. Dolazi im idealan protivnik, takodje domacinska ekipa koja je uspela samo jednom da slavi na gostovanju. Zvezdini "klinci" uz pun pionir mogu do nove pobede i da poprave malo utisak. U proslom kolu su savladali veoma jaku Buducnost i mislim da imaju snage da ponove makar slican uspeh protiv daleko slabije Igokee.

FT 72:81

« Zadnja izmjena: Siječanj 17, 2011, 02:17:10 prijepodne mrbojan »

mrbojan

• SuperTip legenda
« Odgovori #21 : Siječanj 16, 2011, 15:46:40 poslijepodne »
Adriatic NLB League
17:00 Cedevita - Partizan(-3,5)
Tip: 2
Koef: 1,90
8/10

Jedan od derbija kola, Cedevita veoma nezgodan domacin i u poslednjih 5 meceva kuci ima samo jedan poraz od Krke i 4 pobede medju kojima je i pobeda nad Union Olimpiom od cak 38 koseva razlike. Gostuje im trenutno tim koji se nalazi u najboljoj formi. Beogradjani su konacno usli u ritam i opet jurisaju ka zavrsnici kao i prethodnih godina. Pravo lice su pokazali na poslednjoj utakmici protiv Krke gde su Slovence ostavili na 43 kosa a uspeli su da ubace cak 93. Posto su u sjajnoj seriji ocekuje se nastavak iste a i hendikep je veoma mali tako da je veoma izvesno da ce Partizan slaviti i sa hendikepom!

FT 88:84
« Zadnja izmjena: Siječanj 17, 2011, 02:17:51 prijepodne mrbojan »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #22 : Siječanj 18, 2011, 13:28:03 poslijepodne »
EuroCup
20:30   Caserta-Galatasaray(+3.5)    pick   H2    odds  1.95   Unibet      8/10

Konacno pocinju i prvi mecevi u Eurocupu u 2011 ,danas na programu 7 meceva i sastaju se Italijanski klub Caserta i Turski Galatasaraj,po kvalitetu rekao bih da je Galatasaraj ovdje malo kvalitetniji jer Caserta je zaista imala veoma uspjesnu proslu sezonu ali bilo je tu dosta odlazaka sto je mnogo uticalo na ovaj klub pa tako u Italijanskoj ligi stoje ispod ocekivanja,trenutno su 7-mi sa skorom 7-8 ,u zoni su play off-a sto njih treba da zanima,sa druge strane Galatasaraj igra jednu po svemu sudeci uspesnu sezonu u Turskoj ligi,u izuzetno paklenoj konkurenciji nalaze se na trecem mjestu sa skorom 12-3 . Caserta je u ovu drugu fazu Eurocupa dosla kao 2-plasirani tim iz grupe u kojoj je ALBA sve pokorila sa skorom 6-0 dok je Galata takodje ima solidan skor od 4-2 ,ta dva poraza dosla su na gostujucim terenima i to 2 veoma tanka poraza u mecevima u kojim je Galatasaraj bio u igri do samog kraja. U grupi su jos Nimburk i  Estudijantes i moze se reci da ovo i nije tako los zrijeb za Turke, tako da mislim da ce u ovom mecu Galatasaraj odmah pokusati da napravi brejk jer ne predvidjam neku uspjesnu pozitivnu seriju caserte u ovoj grupi.

69:69   8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 21, 2011, 18:03:01 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #23 : Siječanj 18, 2011, 13:37:00 poslijepodne »
Eurochelnege
18:00  Prostejov   -Oostende    pick   1    odds   1.50   Bwin    7/10

Kao i do sada kada se igra Eurocup tu je i Eurochelenge, takmicenje koje ima za cilj da podigne takmicarsku formu manjim klubovima Evrope i ovo je vec 2 ili 3 sezone ne znam tacno ali zaista uspjesno malo takmicenje u okviru Fibe. Prostejov je tim iz Ceske,posle Nimbyrka oni su najjaci klub u Ceskoj i ovo takmicenje im je zaista kao svetinja. U prvoj fazi su zavrsili 1 sa skorom 5-1 u jednoj izuzetno paklenoj grupi sa Krkom,Zagrebom i Telekom Bonom. zaista niko nije ocekivao da Prostejov moze dalje iz te grupe ,medjutim oni su sve iznenadili i plasirali se dalje, sto se tice Belgijanskog Ostendea oni su izbacili 2Francuska kluba u grupio u kojoj je bio jos jedan Belgijanski klub Dexia Mons,medjutim OStende u svojoj ligi ne briljira trenutno i zaista ce mu biti tesko na ovom gostovanju u Ceskoj gdje Prostejov igra najbolju kosarku i pun je to tim samopouzdanja kad igra pred svojom publikom. U Ceskoj ligi trenutno su na 2-om mjestu ali imaju jednu utakmicu zaostatka i realno je oceivati da vidimo Prostejova na prvoj poziciji u skorije vrijeme kada se odigraju te zaostale utakmice jer u Ceskoj timovi se dijele na kvalitetne i anti-kvalitetne koji sluze za laksi trening kvalitetnijim timovima poput Novi Jicin,Prostejov,Decin,Pardubice. Sve u svemu po meni Prostejov ovdje veliki favorit iz razloga sto zeli da stigne sto dalje u ovom tamicenju.

66:74  :o
« Zadnja izmjena: Siječanj 21, 2011, 18:03:56 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #24 : Siječanj 22, 2011, 16:46:56 poslijepodne »
Balticka liga
17:30   Valmiera(+9.5) - Ventspils     pick    H2     odds    1.85     Gamebookers      8/10

Dakle necu mnogo filozofirati jer vec sam pisao ovu analizu za jedan sajt i sada samo da prenesm ukratko malo, sastaju se dva tima iz iste zemlje ,dakle dva Letonska predstavnika u Baltickoj ligi, ali razlika izmedju njih je kao nebo i zemlja, Valmiera je ocigledno zalutala u ovu ligu jer ima skor 1-14 , samo jedna pobjeda u ovakvoj ligi gdje svako svakog moze pobijediti je katatrofa. Dok je Ventspils zaista ugledan predstavnik Letonske kosarke,prosle sezone bili su 4-ti u ovoj ligi jer su u borbi za trece mjesto izgubili od Siluialia za samo pola kosa,ali tada je ova liga bila mnogo jaca ,jer su u njoj bili i Zalgiris i Lietvuos Ritas. Jos jedan motiv vise za Ventspils je taj sto su u seriji od dva poraza i sigurno zele da je prekinu jer zele pod svaku cijenu taj Final 4. I dalje je plasman na Final 4 realan jer Ventspils ima 2 utakmice zaostatka za ostalima zbog obaveza u Eurochelenge cupu gdje takodje guraju dobro,jednostavno Ventspils je mnogo kvalitetniji tim i nista me nebi cudilo da ovaj mec zavrsi sa nekom bas ubedljivom pobjedom Ventspilsa.

65-83 8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2011, 09:14:35 prijepodne ToTo »