Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Evropske lige  (Posjeta: 1965 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
Evropske lige
« : Siječanj 04, 2011, 18:24:58 poslijepodne »
Svedska liga

19:04  Plannja-Jamtland(+15.5)    pick   H1    odds:1.91    Pinacle Sports  6/10

U pitanju je mec Svedske lige izmedju domacina Plannja i gosta Kamtlanda. Za mnoge prosjecne kladionicare Svedska kosarkaska liga potpuno je anonimna ali oni koji i malo prate kosarku u Evropu uvidjece ce da se Svedski kosarkaski timovi polako probijaju i na evropsku scenu (Norceping uspjesno igra Eurochelenge) a i formiranjem Balticke lige Svedski klubovi od naredne sezone imacu veci broj klubova jer Norceping i tamo igra sasvim zapazenu ulogu.  A sada malo da opisem ove timove ,Plannja je tim iz grada Lullea koji je prosle sezone igrao u finalu play off i izgubio od Norcepinga 4-1 dok je Jamtand proslu sezonu zavrsio na poslednje mjestu sa veoma nesrecnim skorom. Sada se ova dva tima ponovo susrecu u ligi i Plannja je apsolutni favorit jer su vezali 2 poraza i komplekse ce lijeciti na nemocnim Jamtlandom. Srecno

95:84   ::)
« Zadnja izmjena: Siječanj 05, 2011, 15:41:56 poslijepodne ToTo »
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

ToTo

• SuperTip legenda
Odg: Evropske lige
« Odgovori #1 : Siječanj 04, 2011, 18:31:11 poslijepodne »
Baltic league
19:00  Norrkoping-Siauliai pick 1      odds:1.79         10bet     5/10

Evo i pominjane Balticke lige gdje igra Svedski klub Norceping ,odnosno i sampion Svedske... Norceping je sampion Svedske i ove godine igra u Eurochelenge cupu gdje su izborili 2 fazu a svakako ostace upamcene sjajne partije protiv Turk Telekoma gdje su sa 2 pobjede trasirali put ka narednoj fazi. Turk je izuzetno nezgodan protivnik samim tim sto u njemu igra i Sani Becirovic tako da to uopste nije bila neka slucajnost ili pobjede nad nekim slabim Turskim timom. Norceping igra i u Baltickoj ligi gdje zeli sto bolju poziciju kako bi naredne sezone i drugi Svedski klub igrao ovu ligu. Trenutno su na 9-om mjestu i imaju skor 5-5 ali igra Norcepinga se uglavnom zasnima na pobjedama na domacem terenu pa i ne sumljam da ce ova utakmica za trenera Norcepinga biti od presudne vaznosti. Siluai ima problema u klubu sa finansijama,zadnji mec u Baltickoj ligi su dobili, psiholski pritisak je oslabio jer posle 3 poraza konacno su vezali pobjedu  i sigurno da ce igrati malo opustenije u ovom mecu. Srecno

101:82   8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 05, 2011, 15:42:30 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Siječanj 05, 2011, 12:19:32 poslijepodne »
Jadranska liga

20:15        Zadar   -Cedevita     pick 1   odds   1.97    Pinacle   8/10

Susret dva tima sa podrucja Hrvatske, Zadar je vec mnogima poznat kao negostoljubiv domacin, necu komentarisati duele protiv Srpskih timova jer u tim duelima se na kakvom su civilizacijskom nivou navijaci Zadra. Cedevita je realitivno novi tim na podrucju Hrvatske ,iz predgradja su Zagreba i ove godine imaju zaista jak tim predvodjen strancima Dryperom i nekoliko iskusnih igraca iz domace radinosti. Zadar je trenuno na 13 mjesto i svakako da mora traziti u ovom susretu pobjedu dok je Cedevita trenutno na 4-tom mjestu i mogu biti zadovoljni ucinjenim u 2010 godini jer pored NLB lige plasirali su se i u 2 fazu Eurocupa. Zadar takodje igra jedno Euro takmicenje a to je Eurochelenge i takodje se ja mislim plasirao u 2 fazu. Strucni stab Zadra reagovao je na ovoj maloj pauzi i potpisao ugovor sa novim igracem,to je Chester Mason ,bivsi igrac Sirokog koji je ujedno bio i MPV ovog takmicenja prosle sezone pa se sigurno radi o kvalitetnom igracu.Sve u svemu ,kvota na Zadar dosta velika,Cedevita je ispunila bonus na gostujucim terenima pobjedom na vrucem terenu protiv Igoke-e tako da ovom mecu mogu pristupiti relativno opusteno i koji god rezultat da bude nece im biti smak svijeta.Srecno

87:81
« Zadnja izmjena: Siječanj 06, 2011, 10:13:26 prijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Siječanj 05, 2011, 16:05:12 poslijepodne »
Grcka liga
16:00  Aris-Marusi    pick  1    odds  1.20    10/10   Expekt

Evo jedne sigurice za danas,pocinje za sat vremena i sastaju se Aris i nekadasnji ucesnik Eurleague Marussi. Oba tima imaju identicni skor 5-4 ,i nalaze se na sredini tabele.Aris ove godine igra dobro , briljiraju i u Eurocupu gdje su se plasirali u drugu fazu i izvukli su relativno laku grupu pa ih ocekujem i u 1/8 finala. U grupi su sa Budevlikom,Gotingenom i Le Manom,sa svima su favoriti i bilo bi iznanadjenje da se ne plasiraju dalje.Marusi je nekadasnji ucesnik Euroleague i pamtimo ga po dobrim igrama u Top16 gdje je bio u grupi sa Panatom i Partizanom i doduse on je izbacio Panatinaikos onom pobjedom u Atini . Medjutim stvari u tom klubu dosta su se promijenili ,finansijska kriza naisla je u zao cas i raspordat je skoro citav taj tim,sada su prinudjeni da budu samo jedan prosjecan Grcki klub dok Aris ove sezone ima velike ambicije ,barem za to trece mjesto kao i Evroske uspjehe,prvo su se dogovorili sa bivsim plejmejkerom PArtizana Lafajetom,medjutim iskocila im je bolja ponuda i angazovali su Prokomvog plejmejkera Brouwna. Aris je veliki favorit u ovom mecu i definitivno zasluzuje da se nadje na neki tiket danas.

86:63
  8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 06, 2011, 10:13:02 prijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Siječanj 06, 2011, 13:41:31 poslijepodne »
Italijanska liga
18:15  Scavolinni-Cantu   pick 1   odds  1.90    Bwin   8/10

Evo i ovdje da napisem analizu za ovaj mec. Scavolini se trenutno nalazi u maloj rezultatskoj krizi,posle dobrg starta naisli su na seriju od tri uzastopna poraza koja je pocela porazom od Montepashi Siena a nastavila se preko Motengranara da bi se zavrsila u proslom kolu protiv Brinilia . Medjutim mislim da ce ovu utakmicu Scavoliini iskoristi za prekid ove crne serije jer uprava kluba ove sezone zeli da se obezbijedi mjesto u play offu i  to znacajnije mjesto jer 8-mo mjesto i nije neki uspjeh jer donosi za protivnika vjerovatno Sienu i to je los izbor za bilo koji Italijanski klub.
Cantu je takodje jedan od boljih klubova Italijanske lige ali ovaj klub takodje ima nekih svojih problema kao na primjer gostujuci tereni,igrali su Eurocup i ispali u konkurenciji Galatasaraja,Groningena i Panioniosa u grupu u kojoj su jednostavno morali da budu makar drugi ali ipak sva tri poraza na gostujucim terenima uzela su maha . Glavna rola u timu Cantua je Amerikanac Mike Green i Srbin Vladimir Micov kojeg navijaci Buducnosti pamte po dobrim igrama u plavom dresu.MOj predlog je Scovallini za danas.

76:75
« Zadnja izmjena: Siječanj 07, 2011, 10:02:50 prijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Siječanj 06, 2011, 13:45:56 poslijepodne »
Italijaska liga
18:15   Varese-Sasari(+7.5)   pick  H1    Stan James   odds   1.73     7/10

Takodje jos jedan zanimljivi mec danas u Italijanskoj ligi,ekipa Varesea je ove sezone pocela kao pravo pozitivno iznenadjnje medjutim posle su zaredjali seriju od cak 4 poraza i mislim da ce veceras sav ceh da plati jadni Sasari,novopridosli tim u Italijanskoj ligi. Da se razumemo Varese prosle sezone nije bio strah i trepet za nikoga ali ove sezone uz par pojacanja iteakkao su namucili mnogo jace klubove od Sasarija ove sezone. Sanjaju mjesto i pla off-u i ako ga zele ovakve utakmice se moraju dobijati. Navijaci Varesea su nezadovoljni posebno posle poraza u zadnjem kolu od Bielle gdje su vodili i +11 ,a u finishu meca cak i +5 ali su uspjeli da izgube taj mec u samom finishu serijom Bielle. Moj favorit svakako je Varese sa cistom pobjedom 10/10 a u hendikepu 7/10 jer nikad se ne zna kako ce domacin odigrati u ovoj ligi.Srecno

84:91
« Zadnja izmjena: Siječanj 07, 2011, 10:03:17 prijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #6 : Siječanj 07, 2011, 12:16:22 poslijepodne »
Jadranska liga
17:00 Buducnost-Partizan    pick   2     odds   1.75    William Hill     6/10

Veoma cudna i nepravedna odluka celnika NLB lige koji su odredili danasnji dan za utakmicu dva tima koja dolaze iz drzava u kojim se danas uveliko proslavlja najradosniji hriscanksi praznik Bozic. Ipak necu misliti da se radi o nekoj namjernoj podvali nego cu toome pridodati mec izmedju Gran Kanarie i Buducnosti koji je bio odlozen u Eurocupu. Sada nesto o utakmici ,za mene Partizan je favorit u Podgorici, iako Buducnost jos uvjek nema poraz na domacem parketu ali ipak mislim da Partizan ima dosta jaci i kvalitetniji tim,koji se polako ali sigurno uigrava, to su dokazali i u Zagrebu koji je takodje bio neugodan teren i pocistili Cibonu sa 30-ak razlike . U Podgorici ce Partizan igrati kao pred svojim navijacima jer za razliku od Kragujevca na primjer Podgorica je citava Crno Bela i ocekuje se puna dvorana Grobara koji ce zauzeti skor citavu jednu stranu dvorane. Da stvar bude gora za Buducnost je i to sto se ocekuje nevidjena buka u uvjek mirnoj i pozorisnoj atmosferi u Moraci jer Buducnost nema podrsku organizvanih navijaca a i ostali gledaoci nisu navikli na neko navijanje se na aplauze posle postignutog kosa.
Jos jedan peh za Buducnost je mozda i neigranje najboljeg igraca Vladimira Dragicevica koji prosecno postice 16.6 poena po utakmici i to zbog navodne povrede ramena,nije trenirao na zadnjem treningu a u svim Crnogorskim medijima osvanula je informacija da je potpisao za BEsiktas i da vec sjutra debitiuje za taj klub.Ostaje da vidimo da li je ovo sve novinarska laz ili ce Dragicevic smosti snage i poceti utakmicu, u kojoj ocekujem prvi poraz Buducnosti na domacem terenu

61:65 8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 08, 2011, 08:57:46 prijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #7 : Siječanj 08, 2011, 09:44:24 prijepodne »
Balticka liga
18:00    Siluai-Ventspils    pick    2     odds   2.08     NordicBet     6/10

Balticka liga ove sezone ne poprima tako veliko interesovanje gledalaca prvenstveno zbog toga sto su glavni promototeri ove lige istupili ove sezone,naravno rijec je o Zalgirisi i Lietvos Ritasu koji ove sezone igraju mnogo popularniji i kvalitetniji Promo Cup (CSKA,UNIX,Prokom...) .Sada je Balticka liga veoma interesantna za manje klubove poput Ventspilsa koji je nesumljivo trenutno najjaci tim ove lige. Nalazi se trenutno na 2-om mjestu sa skorom 9-3 ali nijedan tim nije odigrao kompletno svoje meceve pa pozicija na tabeli zna i da zavarava. Ventspils i Siulai su stari rivali iz ove lige,posebno rivalstvo poceto je tokom prosle ligaske sezone a doslo do usijanja na utakmici za 3-ce mjesto u prosloj sezoni kada je Siulai dobio veoma cudnom odlukom sudija ,a Ventspilsov kos u poslednji sekund za pobjedu je posle razmatranja ponisten. Imaju mnogo motiva igraci Ventspilsa u ovom mecu jer bi ovom pobjedom prakticno izbacili Siluaua iz borbe za play off ove sezone. Ventrspils je jedan dobar tim, igraju Eurochelenge ove sezone i neprikosnoveni su u tom takmicenju zavrsili su na prvom mjestu i sada u novoj grupi imaju pozitivan zrijeb NIrceping,Benfika i GRavelin pa mislim i da u tom takmicenju ciljaju samu zavrsnicu. Sto se tice Siluaua u finansijskim su problemima  u Eurocupu su zavrsili sa skorom 0-6 , dok u ovoj ligi ne igraju bas dobro.Moj favorit je Ventspils. Srecno

89:86 :'(
« Zadnja izmjena: Siječanj 09, 2011, 10:12:53 prijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Siječanj 08, 2011, 20:22:46 poslijepodne »
Francuska liga
20:00   Poitiers-Chalon/Saone    pick   2      odds   1.80    bookie  Ladbrokes  stake 5/10

Francuska liga je u pitanju koja i ove godine donosi dosta uzbudjenja i neizvjesnosti, trenutno na tabeli Francuske lige vodi ekipa Roana sa skorom 10-3 jer je sinoc izgubila u gostima od Asvela pa bi pobjednik ovoga duela izbio definitivno na celo tabele barem do sledeceg kola.Mislim da je to silna motivacija za igrace,rukovodstvo gostujuceg tima koji zaista igra inpresivno i prije svega veoma napaljeno , u proslom kolu bukvalno su pregazili aktuelnog sampiona Francuske i ucesnika Euroleague ove sezone ekipu Chloea,rezutat je bio 92-69.
Sada Chalon/Saone gostuje ekipi Poitersa koja je prosle sezone bila u gornjem dijelu tabele ali su rasprodali tim ,igrali su kvalifikacije za Eurochelenge ali vec u 1 kolu su ispali i to govori kakve su im ambicije ove sezone. Poiters je odlicna prilika za gostujuce kosarkase da izbiju na prvo mjesto ,samim tim jer je domacin u doljnjem dijelu tabele sa svega 3 pobjede. Moj favorit su naravno gostujuci kosarkasi koji bi ovom pobjedom "ovjerili" pobjedu protiv Cholea i tek ovom pobjedom bi ta pobjeda dobila na znacaju.

70:61 :'(
« Zadnja izmjena: Siječanj 09, 2011, 10:13:18 prijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #9 : Siječanj 09, 2011, 11:26:41 prijepodne »
Italijanska liga
18:15 Virtus Bologna-Lottomatica Roma    pick  1    odds    1.75      bookie    Intwerpen    8/10

Da ,da ovo je definitivno derbi dana u ovom kolu Italijanske lige,sastaju se dva tima koja uoci ovog kola imaju isti skor pobjeda i poraza 6-7 , mislim da je Virtus Bologna favorit jer je to jedan izuzetno dobar i dobor ukomponovan tim koji je samo usao u seriju poraza od cak tri meca.Ambicije ovog kluba su svake sezone sve vece i vece ,ove su to naravno kao i sto svaki tim uoci starta prizeljkuje play off.Prvih 8 ekipa nastupice u play off-u a ako zelite da izbjegnete Montepashi onda se morate potruditi da budete makar 7-mi. Zato je ovo veoma bitan mec za Virtus jer razlika izmedju vrha tabele i sredine nije tako velika. Sto se tice Lotomatike nju ova liga prakticno i ne zanima ,vazne su im pobjede kod kuce, a u gostima igraju rastereceno sto naravno moze da bude mac sa dve ostrice.Stvar je u tome da Lotomatika ima A licencu za Euroleague i bilo da zavrsi prva ili osma ,svejedno ce nastupati u Euroleague, sto za neke druge timove nije slucaj ,kao na primjer za MIlano,koji svake godine mora da igra makar finale play off-a da bi se nasao u Euroleague . Lotomatika u Euroleague svoj mec igra vec za 10-ak dana i to bi mogao biti kljuc uspjeha Virtusa u ovom mecu.Sve u svemu srecno.

87-79    8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 10, 2011, 17:56:54 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #10 : Siječanj 09, 2011, 11:31:13 prijepodne »
Turska liga
15:00   Banvitspor-Bornova Bld. (+17.5)    pick  H2    odds    1.85    Gamebookers    7/10

Banvitsport je vec svima dobro poznati Turski klub, ove sezone igrali su Eurocup i ispali u konkurenciji Unixa,Le Mana i Oldenburga... U Turskoj ligi trenutno su na 4-tom mjestu sa skorom 11-2 i nalaze se u izuzetnoj seriji pobjeda. Sto se tice Bornove ona je trenutno na 11-om mjestu sa skorom 5-8 i nalazi se u serii od cak 4 poraza. Uoci ta 4 poraza ovaj tim stajao je veoma dobro na tabeli,ima kvaliteta makar za gornji dio tabele i samo je pitanje vremena kad ce ovaj tim opet da zaigra dobro.Ja se nadam vec u ovom mecu u kojem je hendikep zaista visok jer Banvit nije tim koji voli toliko da ponizava svoje protivnike a i vjerujem u dobru partiju Bornove.Srecno

92-74 za pola kosa mamicu im
« Zadnja izmjena: Siječanj 10, 2011, 17:57:23 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #11 : Siječanj 10, 2011, 18:09:18 poslijepodne »
Italijanska liga
20:15 Enel Brindisi-Biella   pick 1    odds   1.85    Bwin    8/10

Veceras ce se odigrati i poslednji mec 14 kola Italijanske kosarkaske lige i sastaju se domaci tim Brindisi i gostujuci Biella. Moram priznati da Biella neocekivano stoji visoko na tabeli i ocigledno da ta pozicija zavarava jer trenutno su 7-mi sa skorom 7-6 a vezali su dvije vazne pobjede,prva u gostima protiv Varesea a druga kod kuce protiv jake Virtus Bologne . Biella je dugogodisnji ucesnik prve lige i ovaj tim pamtim po dobrom jos od prije 3-4 sezone kada su igrali tadasnji ULEB cup , tada je Biella bio dobar tim koji je te godine izborio play off sa dobre pozicije,medjutim u zadnje 2 sezone Biella pripada doljnjem domu ekipa Italijanske lige pa su samo dno dotakli prosle sezone kada su zavrsili na pretposlednjem mjestu i jedva se spasili ispadanja. Sada stoje dobro na tabeli i moraju svi u klubu biti zadovoljni.Sto se tice Enel Brindisija to je novajlija u ligi i prve sezone svakako je cilj opstati u ovoj zaista teskoj ligi , ocekivano su sada na dnu tabele sa skorom 3-10 ali ono sto treba da raduje da su te 3 pobjede zabiljezili na domacem terenu gdje igraju stvarno dobro a i publika ovog simpaticnog kluba daje svoj doprinos. Zato ocekujem jos jednu dobru partiju domaceg tima koju je ovu utakmicu stavio pod MUST WIn jer Biella nije tako jak klub kao sto tabela pokazuje.Kvota je odlicna i vrijedi pokusati.

91:82    8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 11, 2011, 18:07:23 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #12 : Siječanj 10, 2011, 18:14:06 poslijepodne »
Jadranska liga
20:15  Crvena Zvezda-Buducnost    pick 1     odds  1.75   Expekt    7/10

Duboko poljuljana Buducnost koja je u poslednjem kolu porazena od Partizana u punoj Moraci sada gostuje jos jednom Beogradskom klubu koji je gladan pobjeda,posebno kad se uzme u obzir da igraju na domacem parketu i da su zaista napeti posle poraza od Nimburka u poslednjem kolu.
Buducnost ove sezone igra fantasticno,doduse ispali su iz Eurocupa ali ambicije u tom takmicenju nikada nisu bile velike.Treba istaci da ni ambicije u NLB ligi takodje nisu visoke jer Buducnost ovo sto radi poklapa se sa konsatacijom svomogucnost, nisu se uopste pojacali ove sezone ,cak su i prodali par igraca a doveli neke mlade nade poput Dubljevica,Scekica i Kadzulisa. Tim koji u sred sezone prodaje svog najboljeg playa Romi i koje je na pragu transfera najboljeg igraca Dragicevica svakako ne zasluzuje da se nadje na Final 4 . Dok Zvezda ipak nesto pokusava kako bi se spasila ispadanja iz lige, Amerikanci definitvno nose ovaj klub i mislim da ce Dragicevic i Scekic imati velikih problema protiv Marsha veceras. Crvena Zvezda je favorit i ovo je takodje utakmica koju moraju pobjediti.Srecno

63:55   8)
« Zadnja izmjena: Siječanj 11, 2011, 18:07:50 poslijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #13 : Siječanj 12, 2011, 17:07:58 poslijepodne »
Spanska liga
20:30  Granada   -Unicaja     pick   2     odds    1.57    Bwin

Ucesnik Top 16 Eurolegue ove sezone Unikaha ide na vruci gostujuci teren kod Granade gdje ce pokusati da pobijedi i prekine seriju od 2 poraza ,a u slucaju gostujucih terena cak 3 poraza. Za tim renomea jedne Evroligaske ekipe moraju pobijediti ovaj mec i unijeti pozitivnu energiju u timu jer pcoetak druge faze Euroleague je tako blizu. Medjutim zadnja 2 meca bila su izuzetno teska pa se Unikahi moze i oprostiti taj skor pod uslovom naravno da trijumfuje ovdje i opravda ulogu favorita.Porazeni su Juventuda u gostima i od Barselone na svom terenu.
Sada gostuju protiv poslednjo plasirane Granada i pobjeda je imperativ. Jer Granada je ove sezone kod kuce gubila i od mnogo slabijih ekipa od Unikahe poput Valjdaolida i Lagun Aro , U medjusobnim susretima poslednjih pet utakmica pobijedila je Unikaha tako da je Granada jedan od redovnih musterija Unikahi . Prosle sezone u gostima Granadi Unikaha je slavila sa svega 7 poena razlike a ja se nadam da se barem upola ponovi mec kao prije 2 sezone kada je rezultat bio Granada-Unicaja Malaga 51:93 .Utakmica pocinje u 20:30 i Srecno.
69-73 :)
« Zadnja izmjena: Siječanj 14, 2011, 10:28:40 prijepodne ToTo »

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #14 : Siječanj 12, 2011, 17:18:04 poslijepodne »
Njemacka liga
19:00  Phoenix Hagen(+8.5)-Alba Berlin     pick   H2     odds  1.95    8/10       Pinnacle Sports

Zaostali mec Njemackog prvenstva je idealna prilika za Albu da se dohvati 2 mjesta koje bi donilo mir u ekipi jer mnogo se u poslednje vrijeme u Njemackoj pricalo o Albi ,a narocito posle poraza od Bamberga -52 cini mi se. Sada gostuju u Hagen protiv domace ekipe Phenix koja mora da bude zadovoljna sa dosadasnjim skorom jer uopste to nije neki pretjerano kvalitetan sastav .Trenutno su 14-ti sa skorom 7-11 a u poslednja 2 kola pobijedili su Tubingen i Giasen i mogu da pjevaju posle toga , jer protiv Albe nemaju sta da treze jer ce Alba ovdje traziti jednu ubedljivu pobjedu ,mozda i sa preko od 20 poena razlike. Phenix se prosle sezone jedva spasio ispadanja i to zahvaljujuci pobjedom u poslednjem kolu u gostima protiv Paderborna . Ove sezone u Njemackoj ligi Bamberg je stvarno dominantan ali svakako da Alba vreba iz prikrajka mozda cak i cekajuci play off zeli da pokaze da je ona i dalje najbolji tim Njemackog prvenstva.Mec pocinje u 19:00 i siguran sam da Alba dobija ovaj mec ali sasvim je realna mogucnost da Alba trijumfuje u ovom mecu sa makar 10 poena prednosti.Srecno
92-86 luzeri
« Zadnja izmjena: Siječanj 14, 2011, 10:29:19 prijepodne ToTo »