Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Analize utakmica za 12.2012.  (Posjeta: 1068 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

HaRe

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
Odg: Analize utakmica za 12.2012.
« Odgovori #30 : Prosinac 29, 2012, 00:52:55 prijepodne »
04:00, Sacramento Kings - New York Knicks, tip: J.R. Smith više od 18.5 poena, @1.85, 3/10, GermaniaSport

Večeras za Knickse neće igrati prvi playmaker ekipe Felton i najbolji igrač Carmelo Anthony. U jednoj takvoj situaciji, pobjeda Knicksa u Sacramentu bi mogla doći u pitanje, ali ono što je izgledno da će J.R. Smith uzeti dosta šuteva u ovom meču. Da bi New York dobio, naravno procenat uspješnosti mora biti dosta veliki,a li J.R. Smith je u dosta dobroj šuterskoj formi u posljednje vrijeme, uzimao je naprimjer dosta šuteva protiv Lakersa u Staples Centru i pogađao je, pa i kada su tu bili Felton i Melo u ekipi. Kao što sam rekao, Smithova forma je u ulaznoj putanji, jer je u zadnja četiri meča čak tri puta imao 20 ili više poena. Mislim da će se igra Mikea Woodsona u odsustvu najvažnijeg igrača i prvog pleja, dosta svoditi na individualne akcije J.R.-a, kao i izgrađene akcije za njega. 19 poena mislim da bi trebao dostići. S druge strane, treba napomenuti da i dalje Kingsi neće moći računati na Tyreke Evansa. Inače, Sacramento je druga najlošija ekipa Zapada sa samo devet pobjeda.

HaRe

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
Odg: Analize utakmica za 12.2012.
« Odgovori #31 : Prosinac 29, 2012, 00:53:11 prijepodne »
01:30, Detroit Pistons - Miami Heat, tip: LeBron James više od 27.5 poena, @1.85, 3/10, WWin

Slična situacija sa J.R. Smithom i New Yorkom se dešava sa Miamijem, jer će večeras ekipa Erica Spoelstre biti bez Dwayne Wade kojeg je NBA suspendovao zbog udaranja Ramona Sessionsa u prošloj utakmici. LeBron, kao LeBron, po meni najbolji trenutni igrač na svijetu, čovjek koji sa svake pozicije može pogoditi, čak i kad uđe u reket može biti dosta dominantan zbog tjelesne građe. Granica na njega je večeras 27.5 poena, a u odsustvu Wade, mišljenja sam da će je prekoračiti. LeBron je dosta puta prekorači i kad je Wade u ekipi, a kamoli ovako. Statistički gledano u zadnjih sedam utakmica, James je išao tri puta preko 27.5 poena, tri puta malo manje, dok je u prošloj utakmici protiv Bobcatsa bio na tačno 27 koševa. Nadam se da se tako nešto večeras neće dogoditi te da će Lebron lagano prekoračiti granicu, protivnik nije nešto pretjerano jak, Pistonsi su trenutno na 12. poziciji Istoka sa 9 pobjeda i 22 poraza. Očekujem od Spoelstre da da Lebronu više od 40-ak minuta na parketu, i sa tim svim preduslovima, vjerujem da James ide na minimalno 28 poena.