Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Analize utakmica za 12.2012.  (Posjeta: 1039 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

HaRe

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
Analize utakmica za 12.2012.
« : Prosinac 01, 2012, 01:40:57 prijepodne »
 :su/

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
Odg: Analize utakmica za 12.2012.
« Odgovori #1 : Prosinac 02, 2012, 03:02:08 prijepodne »
2:30 San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies(+10.5) tip:H1, kvota:3.3,ulog:2/10

Spursi su svoju turneju po istoku zavrsili na nesvakidasnji nacin,trener Popovich odlucio je da gostovanja Miamiju postedi Duncana,Parkera,Ginobilija i Greena,a s obzirom da su povredjeni u tom momentu bili Leonard i Jackson u tekmi protiv Miamija je imao na raspolaganju ukupno devet igraca.. Nakon meca dao je sledecu izjavu:
"To je najbolje za nasu momcad. Svaka organizacija vodi brigu o svom kalendaru utakmica i mi smo se odlucili na ovakav potez s nadom da cinimo mudru, a ne macho odluku. Mozda nam ona ponudi priliku da se lakse suprotstavimo Memphis Grizzliesima u subotu."
Taj potez Popovicha je izazvao mnogo bure,ali ce se sve zavrsiti sa kaznom od "samo 250 000 dolara"... Ipak i bez glavnih zvezda tima ufurane zvezdice Miamija su na jedvite jade uspele da dodju do pobede i to na samom kraju meca...Veceras ce da bude druga prica,tj Spursi ce biti skoro kompletni, izostace jedino Jackson,dok su oni koji ce podneti najveci teret u vecerasnjem mecu imali dovoljno vremena da se odmore... Veceras je za Spurse bino da razigrau vanjsku liniju jer da ce Duncan da odradi svoj deo posla u to ja mislim niko ne sumnja...Ako veceras Parker svoj deo posla odradi kako treba gostima se ne pise dobro,mada ce veceras imati dosta zeznut posao u odbrani jer play Memphisa Conley igra fantasticno...Rudy Gay ce najverovatnije biti briga Leonarda,a ukoliko on ne bude dovoljno spreman za taj zadatak onda ce to biti Ginobili koji lagano podize formu (na oko 12 poena je u proseku u poslednje vreme)...
Memphis je dobro odradio seriju domacih utakmica,porazeni su samo u prvom mecu od Denvera,a nakon toga su nanizali cetri pobede.Njihov trener  Lionel Hollins pred nocasnji duel izjavio je:
"Cijelu sezonu igramo jako dobro kod kuce. Ovo je bila duga domaca serija i vrijeme je da krenemo u goste. U gostima nije jednostavno igrati kao pred svojim navijacima gdje imas dodatnu inspiraciju. Vidjet cemo sto ce se dogoditi veceras."
Na zadnjem mecu nije nastupao Tony Allen zbog povrede prepona,a ukoliko veceras ne bude spreman bice to za njih veliki hendikep jer igra fantasticnu odbranu. Jos veci problem gostu ce veceras predstavljati psiholoska barijera jer igraju protiv tima kojeg su na njegovom terenu pobedili samo u jednom od prethodnih 15 duela u regularnom delu sezone...
Oba tima su fantasticnoj formi,ali mene su dve stvari naterale da igram na pobedu Spursa,a to je fantastican medjusobni omer na svom terenu i to sto sam oduvek bez obzira koliko to za NBA smesno zvucalo Memphis smatrao "domacinskom" ekipom...
Srecno ako neko prati...
Nema velike ljubavi bez velike radosti,ali i bez velike patnje.E, to vam je Crvena zvezda.Ima da se radujes do neba,ali sekiracija ti ne gine.

noja

• SuperTip legenda
    • Email
« Odgovori #2 : Prosinac 02, 2012, 15:24:55 poslijepodne »
nesto me cudi  da je tako visoka kvota na susret Igokea -Partizan 1  @2.25.Mislim  da c  toneugodni domaini dobiti!
S U P E R   T I P  . N E T

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #3 : Prosinac 02, 2012, 15:26:34 poslijepodne »
17:00 Crvena Zvezda(-19.5)-Siroki Brijeg tip:H1 (pobeda Zvezde sa 20 i vise poena razlike) kvota:3.00, kladionica:William Hill, ulog:4/10

Danas u 17 casova u hali Pionir ove godine izuzetno jaka Crvena Zvezda docekuje Siroki Brijeg. Zvezda nije najbolje usla u ovu sezonu,dozivljeni su neki neplanirani porazi,ali dolaskom Vukoicica ovaj tim Zvezde je postao masina koja melje protivnike.Dovoljno je pogledati ovaj niz:

Posljednji mečevi: CRVENA ZVEZDA
28.11.12 EUR Sassari-Crvena Zvezda    94 : 97   
24.11.12 LEA Cibona-Crvena Zvezda     63 : 71   
21.11.12 EUR Crvena Zvezda-Sassari  116 : 104   
18.11.12 LEA Crvena Zvezda-Krka 79 : 61   
14.11.12 EUR Cajasol-Crvena Zvezda    93 : 95   
11.11.12 LEA Partizan-Crvena Zvezda    78 : 92   
07.11.12 EUR Crvena Zvezda-Orleans    93 : 73   
03.11.12 LEA Crvena Zvezda-Szolnoki  103 : 74   
27.10.12 LEA Skopje-Crvena Zvezda      60 : 75

Poslednjom pobedom u gostim protiv Dinamo Sassarija obezbedjen je prolaz dalje u eurokupu i sad sve snage mogu da se usmere na regionalnu ligu. Osnovni cilj crveno belih ove sezone je da se obezbedi ucesce u euroligi sledece sezone,da li preko ABA lige ili eurokupa manje je bitno...Posto za vodecim dvojcem trenutno Zvezda kasni dve pobede mora da nastavi sa pobedama. Nakon pobede u Italiji,a pred mec sa Sirokim Vlado Vukoicic je izjavio:

"Već se prave kalkulacije tko su ti timovi s kojima ćemo možda imati probleme ili nećemo, odnosno neke pobjede se već unaprijed upisuju. Ekipa Širokog se unaprijed otpisuje, a to nije dobro.Analizirajući njihovu igru i pripremajući svoj tim rekao sam da je ovo za nas jedna od važnijih utakmica. Sve što smo uradili, mislim pri tome na pobjede u gostima, na neki način neće vrijediti ukoliko to ne bude ovjereno protiv Širokog."

Vukoicic smatra da ce u danasnjoj utakmici najvecu pretnju za Zvezdu predstavljati centar Planinic i odlican suter Sirokog Sutalo. Moje je misljenje da ekipa ciji je reket popunjen sa Brownom,Katicem,Savovicem,Mitrovicem,Simonovicem pa cak i sa Scottom nema razloga za brigu. Sta tek reci o bekovskim pozicijama? Trositi reci na Rakocevica bilo bi bespotrebno, Nelson me iz utakmice u utakmicu sve vise i vise odusevljava,a tu je i u ofanzivi sve bolji Vuk Radivojevic cije sposobnosti u odbrani su dobro poznate svima... Jednostavno ovo je tim koji se moze nositi i sa najjacim timovima Evrope,a kojem jedna ekipa Sirokog u prepunom Pioniru ni u ludilu ne moze da predstavlja problem.
Na drugoj strani Siroki je u proslom kolu ostvario ubedljivu pobedu kod kuce nad Splitom,jednostavno tu noc sve sto su sutnuli Sirokobrijezani je uslo. Krilni centar Boris Barac je nakon pobede nad Splitom i pred gostovanje u Beogradu izjavio:

"Dobro smo analizirali igru Splita, dobro se pripremili, a znali smo da nas šut jednom mora krenuti. Otvorilo se sve. Već u prvoj četvrtini utakmica je rezultatski bila završena. Kasnije je bilo sve lako. Igramo možda protiv najjače momčadi. Izuzetno su jaki napadački. Zabijaju po sto poena ne samo u ABA ligi nego i u Eurokupu. Jako teško ih je braniti. Pogotovo su ubitačni kući. No, poznajemo mi dobro atmosferu u Pioniru. Nedavno smo protiv Partizana odigrali dobru utakmicu. Ne idemo s bijelom zastavom. Pokušat ćemo iznenaditi Zvezdu"

Sportski se nadati,ali mislim da je njihov pokusaj da danas iznenade Zvezdu jednak pokusaju da BiH postane vodeca ekonomska sila u Evropi...Na cetri gostovanja u ABA ligi Siroki je doziveo sva cetri poraza:

Posljednji mečevi: SIROKI
17.11.12 LEA Radnicki-Siroki  73 : 59   
27.10.12 LEA Cibona  -Siroki  69 : 63   
14.10.12 LEA Partizan-Siroki  65 : 62   
03.10.12 LEA Skopje  -Siroki  63 : 59

Realno gledano tri sasvim ocekivana poraza,dok mislim da su protiv MTZ-a jednostavno morali bolje...Nisu specijalno efikasni na gostovanjima,najvise poena su ubacili Ciboni (63),ali su se dobrom odbranom spasavali poraza. E tu lezi razlog za moj danasnji tip...Da igraju ne znam kako dobru odbranu oni danas Zvezdu ne mogu da spuste ispod 83-84 poena,ako ne i vise,a s obzirom na njihov kosgeterski ucinak u gostima ako se moja predvidjanja ostvare njima danas ne gine poraz od 20 i vise poena razlike...
Sta reci na kraju osim "Jos jedna pobeda i titula..." :)
Moj tip pobeda Zvezde sa 20 i vise poena razlike!!!
Nema velike ljubavi bez velike radosti,ali i bez velike patnje.E, to vam je Crvena zvezda.Ima da se radujes do neba,ali sekiracija ti ne gine.

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #4 : Prosinac 02, 2012, 15:27:14 poslijepodne »
nesto me cudi  da je tako visoka kvota na susret Igokea -Partizan 1  @2.25.Mislim  da c  toneugodni domaini dobiti!

Pusti ce njih Dodik...

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #5 : Prosinac 02, 2012, 20:13:33 poslijepodne »

20:00 Armani Milano-Sassari tip:over175.5,kvota:3.4,ulog:2/10,kladionica:William Hill

Iskreno na ovaj tip sam se odlucio gledajuci ekipu Dinamo Sassari u duelima sa Beogradskom Crvenom Zvezdom. Ekipu da igra brzu kosarku odavno nisam gledao,jednostavno svaki napad zavrsavaju nakon 8-9 sekundi i to u velikom broju slucajeva sutevima za tri poena...I ne samo da oni ne trose ceo napad vec jednostavno svojom igrom teraju protivnike na neverovatno brzu igru,maltene trci i pucaj. Desavalo im se u ta dva meca protiv Zvezde da ih u pojedinim momentima ne ide sut,ali onda bi u dva ili tri minuta sa 3-4 vezane trojke sve to nadoknadjivali...U zadnjih deset meceva Dinamo je cak sest puta isli preko ove pomalo za evropske uslove neverovatne granice.

Posljednji mečevi: SASSARI
28.11.12 EUR Sassari-Zvezda   94 : 97 
25.11.12 LEG Sassari-Cremona 80 : 78 
21.11.12 EUR Zvezda -Sassari  116 : 104 
18.11.12 LEG Varese -Sassari    85 : 84 
14.11.12 EUR Orleans-Sassari    88 : 75 
11.11.12 LEG Sassari-Avellino   102 : 81 
07.11.12 EUR Sassari-Cajasol     87 : 84 
04.11.12 LEG Sassari-Brindis      78 : 90 
28.10.12 LEG Pesaro -Sassari 90 : 100 
21.10.12 LEG Venezia-Sassari 92 : 93

Na drugoj strani Milano ne igra bas u toj meri efikasne meceve:
Posljednji mečevi: ARMANI MILANO
29.11.12 EUR Caja Laboral -Milano   64 : 62 
25.11.12 LEG Montegranaro -Milano    76 : 82 
22.11.12 EUR Armani Milano-Cedevita  75 : 60 
19.11.12 LEG Cremona   -Milano        59 : 78 
16.11.12 EUR Anadolu Efes -Milano   77 : 71 
11.11.12 LEG Milano    -Venezia    100 : 105 
08.11.12 EUR Milano   -Olympiakos    71 : 84 
05.11.12 LEG Siena     -Milano    66 : 71 
01.11.12 EUR Zalgiris   -Milano    92 : 87 
28.10.12 LEG Milano    -Reggiana   66 : 78

Dakle samo dva puta u zadnjih 10 meceva Milano je igrao tekme sa preko 175 poena...Ipak nisu imali priliku da igraju mec sa ekipom kakva je Sassari..
Jednostavno ovo na kraju krajeva i nije tip zbog igre Milana vec zbog neverovatne igre koju forsira Sassari...Ocekujem jos jednu ludu tekmu u kojoj ce Milano da se upusti u trku sa Sassarijem,a takva igra moze lako dovesti do prebacivanja ove granice...

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #6 : Prosinac 03, 2012, 15:06:49 poslijepodne »

Pusti ce njih Dodik...
Ipak neće, razgoropadio se i Mile. :D

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #7 : Prosinac 03, 2012, 16:50:50 poslijepodne »

Pusti ce njih Dodik...
Ipak neće, razgoropadio se i Mile. :D

Jos ce u evroligu da ih uvede  :o

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #8 : Prosinac 03, 2012, 17:52:27 poslijepodne »
18:00 Olympiakos-Aris TT Bank(+15.5) Tip: 1pH1, (Domacin ce na poluvremenu voditi vise od 15 razlike), Kvota: 1.85, Ulog: 7/10

Mislim da ovde nema sta mnogo da se pise. Olympiakos se jednostavno zeza sa ostatkom lige,odigrali su sedam meceva,imaju svih sedam pobeda uz kos razliku +190 s tim da su u gostima igrali protiv Panathinaikosa gde su slavili sa samo cetri poena razlike i to je osnovni razlog zasto kos razlika nije jos drasticnija. Kod kuce su docekali Kavalu (113:62),Dramas (103:67) i Paok (89:64). Uglavnom zavrse posao u prvom poluvremenu,a kasnije "odradjuju" posao,tako su protiv Kavale imali +39 na poluvremenu,protiv Dramale +28 dok su protiv Paoka koji je ipak ozbiljnija ekipa "samo" +6...
Danas im dolazi u goste Aris koji je katastrofalan ove sezone sa skorom od dve pobede i cetri poraza.U seriji su od tri vezana poraza i danas ce biti sigurno cetvrti,samo je pitanje sa kojom razlikom. Moje je misljenje da ta razlika nece biti ispod 30 poena,ali ipak se odlucujem da igram prvo poluvreme jer se bojim da igraci Olymiakosa nakon rasturanja protivnika u prvom poluvremenu ne smanje gas u drugom.
Toliko sam siguran u ovaj tip da idem sa maksimalnim ulogom.
Srecno ako neko prati!!!

Snoop

• SuperTip Extra
    • Email
« Odgovori #9 : Prosinac 03, 2012, 19:21:56 poslijepodne »
Austria:ABL
UBSC Graz-Oberwart

Doma                OS     P     I         UK            B
UBSC Graz          3      2    1     241:248       4
Oberwart            4     1     3    266:275       2

U gostima        OS      P     I         UK            B
UBSC Graz         5      1     4     411:441      2
Oberwart          4       3     1    319:314       6

Forma               OS      P    I        UK             B
UBSC Graz          5      0    5     396:459       0
Oberwart           5      2    3     365:358        4

Povijest medjusobnih susreta:
15.01.12   ABL   UBSC Graz   Oberwart   78 : 87
29.10.11   ABL   Oberwart   UBSC Graz   89 : 79
30.01.11   ABL   Oberwart   UBSC Graz   81 : 72
22.11.10   ABL   UBSC Graz   Oberwart   82 : 72
11.04.10   ABL   UBSC Graz   Oberwart   53 : 70
07.03.10   ABL   Oberwart   UBSC Graz   89 : 68
20.12.09   ABL   UBSC Graz   Oberwart   79 : 95
03.10.09   ABL   Oberwart   UBSC Graz   82 : 72
25.01.09   ABL   UBSC Graz   Oberwart   67 : 73
08.11.08   ABL   Oberwart   UBSC Graz   79 : 52
15.12.07   ABL   Oberwart   UBSC Graz   109 : 48
06.10.07   ABL   UBSC Graz   Oberwart   57 : 73

Graz trenutno 9. ekipa lige docekuje sedmoplasiranog Oberwarta. Graz je osvojio do sada 6 bodova , ali u zadnje vrijeme im ne ide dobro , pa su vezali 5 uzastopnih poraza. Oberwart je do sada osvojio 8 bodova  , ni oni nisu puno bolji ali nemaju tako dugacak niza poraza. U medjusobnim duelima nadmocniji je Oberwart pa se nadam da i danas mogu do pobjede.

19:00 UBSC Graz-Oberwart 2 @ 1,90 DOXXBet

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #10 : Prosinac 04, 2012, 00:43:56 prijepodne »
04:30 Golden State Warriors-Orlando Magic+2.5 tip:H2 kvota:3.3 ulog:2/10 kladionica:BET365

Pre svega svoj tip temeljim na sinocnoj partiji nepredvidivog Orlanda…Kako drugacije opisati ekipu koja je sinoc uspela da razbije zahuktale Lakerse u sred Staples Centra sto im je tek druga gostujuca pobeda u sezoni...
“Nakon što smo prelako izgubili tri susreta u nizu, siguran sam da naši navijači nisu očekivali da baš u Staplesu slavimo. Ovo je za njih. Sjajan je osjećaj, ovo će nam ubrizgati ogromnu količinu samopouzdanja “  rekao je Afflalo koji je sinoc sa 30 poena bio najefikasniji u redovima Orlanda. Vrlo dobro ga je ispratio Davis sa 23 poena I 12 skokova,a odlicni su bili I Vukcevic I Nelson. Orlando idalje nije kompletan jer su van stroja Al Harrington I Hedo Turkoglu… I bez njih dvojice,ovo je tim koji kad ima svoje vece moze mnogim pomrsiti racune…
Na drugoj strani Golden State Wariors je ove godine odlican u jednom elementu koji ih nije krasio otkako ja pratim NBA,a to je defanziva. Kad se pogledaju skok, ukradene lopte i blokade dolazi se do zakljucka da su oni u tom elementu cetvrta ekipa lige!! Veceras kao I u ostatku sezone na parketu nece biti Brandon Rush I Andrew Bogut dok je pod znakom pitanja Richard Jefferson….
Medjusobni omer je debelo na strani Orlanda sto bi trebao da bude plus za ovu opkladu,ali treba biti realan i reci da je to bilo vreme kada je u Orlandu gazda na terenu bio Dwigt Howard,koga su sinoc posteno naljutili nanevsi mu poraz u prvom odmeravanju snaga sa bivsim klubom...
Sve u svemu Orlando mislim da moze veceras ostati neporazen,ali ipak uzimam ovaj mali hendi za odlicnu kvotu…Nije za nekog prevelikog uloga,ali ako je Orlando mogao sinoc da iznenadi Lakerse ne vidim nijedan razlog zasto ne bi veceras dosta losiju ekipu...

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #11 : Prosinac 05, 2012, 00:37:29 prijepodne »
02:00, Houston Rockets - LA Lakers, tip: Bryant više od 27.5 poena, @1.85, 3/10, WWin

Večeras će veoma zanimljivu utakmicu u Houstonu odigrati domaći Rocketsi i gostujući Lakersi. Houstin trenutno ima skor 8-8, dok su Lakersi na iznenađujućih 8-9, uz najnoviji poraz od ove sezone prosječnog Orlanda na svom terenu. Houston je solidan na svom terenu gdje imaju skor 6 pobjeda i 3 poraza, a posljednjih pet mečeva pred domaćom publikom riješili su u svoju korist. Lakersi van svog terena imaju samo jednu pobjedu iz pet mečeva, tako da će im biti sigutno veoma teško večeras. Kad se doda u obzir činjenica da večeras Lakersi igraju bez Gasola, onda će ekipa Mika D'Antonija imati veliki izazov. Ove sezone su se ove dvije ekipe sastale jednom i slavili su Lakersi na domaćem terenu rezultatom 119:108. U tom meču je Bryant dao 22 koša, igrao je solidnih 35 minuta i imao je čak 11 asistencija. U toj utakmici je odlučio razigravati svoje saigrače, a večeras pitanje je da li će to raditi s obzirom na činjenicu da neće igrati Gasol, a od ranije nema Nesha i Blakea. Kobe će morati večeras uzeti dosta šuteva i nadam se da će proći granicu od 27.5 poena. Minutaža će mu sigurno morati ići preko 40 minuta, a do sada je u 17 mečeva na 9 išao preko ove grane. Očekujem isto i večeras, jer će sav teret biti na njemu zbog izostanaka u timu.
« Zadnja izmjena: Prosinac 06, 2012, 16:54:37 poslijepodne Hare88 »

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #12 : Prosinac 06, 2012, 00:59:06 prijepodne »
04:00 Sacramento Kings-Toronto Raptors Tip:(alternative total points) over 202.5, Kvota:2.6,Ulog:3/10, Kladionica: William Hill

Kingsi ce u svojoj Sleep Train Areni docekati ekipu Toronta, bice ovo duel dve ekipe koje su u prilicno losoj formi, i jedni i drugi imaju skor od dve pobede i osam poraza u zadnjih deset utakmica... Sta reci o Kingsima? Igraju jednu od najlosijih sezona u zadnjih deset godina...Sa samo 4 pobede i 12 poraza nalaze se na zacelju Pacific divizije,a uz to po svim statistickim parametrima u dnu lige...Podatak da imaju najmanje asistencija u ligi treba da zabrine njihovog trenera Smarta koji verovatno ima najtezi posao od svih trenera u NBA ligi. Ima na raspolaganju tri neverovatno talentovana igraca,koji definitivno imaju neki problem u glavama. Pa da krenem redom… Thornton,covek koji jednu utakmicu unisti protivnika,a u naredne dve unisti svoj tim. Stigao iz Hornetsa nakon sasvim dobre rookie sezone. Razmenili su ga zbog konstantnih problema koje je pravio kako na terenu,tako I van njega. Ovo mu je treca sezona u Kingsima I umesto ocekivanog napretka brojke su mu u padu..Drugi u ovom fantasticnom triu je Evans koji je nakon titule najboljeg debitanta krenuo u suprotnom smeru od onog koji su predvidjali strucnjaci. Igrac sa ovakvim spojem brzine I snage jednostavno mora da pokazuje vise od onoga sto trenutno pokazuje…Doduse tek su mu 23 godine,vreme je pred njim…Brojke su mu u konstantnom padu kao I kod Thorntona,a isto kao I prethodniku disciplina mu nije najjaca strana,proslavio se snimkom kako bezi od policije… I za kraj poslastica…DeMarcus Cousins,decko je definitivno jedan od najtalentovanijih visokih igraca koji su se u zadnje vreme pojavili u NBA, ima izuzetan osecaj za igru,tehniku za centra na zavidnom nivou,ali je narodski receno “posebna biljka”… Jednostavno ukoliko ga gledate dve utakmice zaredom ne bi pomislili da se radi o istom igracu…U jednoj je totalno nezainteresovan,ne ide na skok,u odbrani maltene ne ucestvuje,a vec u narednoj pokazuje toliku zelju da se stekne utisak da moze sam pobediti protivnika…Sve to naravno zacini sa ponekim glupim faulom I tehnickom greskom…Malo je zaista trenutno u NBA pravih,dominantnih centara I ukoliko se uozbilji mogao bi vladati NBA terenima,u suprotnom ce unucima pricati “eh,kakav sam ja igrac mogao biti”… Uz pomenutu trojku od igraca koji odskacu po kvalitetu tu su jos Brooks, Hayes,Salmons i Fredette... Sve u svemu Trener Kingsa raspolaze sa neverovatno talentovanom ekipom,ali uz talent poseduju preveliku kolicinu ega, malo zelje za radom i nimalo discipline...U ofanzivi su jos I solidni ove godine,ali neozbiljnost u defanzivi ih kosta boljeg plasmana…Resenje za ovaj tim bi bilo po meni ili da angazuju nekog dokazanog trenera ili dobrog psiijatra…Treceg nema…
S obzirom da nemam mnogo vremena da pisem o njihovom protivniku veceras reci cu samo da oni drze zacelje u Atlantic diviziji sa svega 4 pobede I 14 poraza. U zadnje vreme uspeli su da pobede samo Phoenix,dok su pre toga imali sest vezanih poraza..
Moj osnovni razlog za ovaj tip jeste mec izmedju ova dva tima pre nekih mesec dana koji je zavrsen 118:112! To je bilo uzivanje u kosarci,sto je jedan moj frend prokomentarisao “zaigrali se klinci”…Neki osecaj mi kaze da bi veceras moglo nesto slicno da se desi,zato idem na malo vecu granicu od one koju nudi vecina kladionica…
U medjusobnim duelima cesto su isli preko ove granice,tacnije od prethodnih pet duela  cak cetri su isla preko..Nadam se da veceras nece biti izuzetak…

HaRe

• SuperTip legenda
« Odgovori #13 : Prosinac 08, 2012, 01:01:25 prijepodne »
03:30, Oklahoma City Thunder (-4.5) - Los Angeles Lakers, tip: 1, @1.55, 4/10, bet365

Lakersi su i večeras bez Gasola tako da će njihova rotacija biti znatno oslabljena, još kad se uzme u obzir da neće biti ni već duže vremena povrijeđenih Nasha i Blakea. Bryant je uspio da obori rekord  kao najmlađi igrač sa 30.000 koševa u historiji NBA lige, prošla dva meča je postizao 39 i 29 poena, a pitanje je da li će to tako biti i večeras, jer igraju protiv veoma ozbiljnog protivnika, izuzetne timske ekipe Oklahome. Oklahoma je trenutno na 15-4, dok su Lakersi čak sa negativnim omjerom 9-10. Thundersi igraju odlično na svom terenu uz sedam pobjeda i dva poraza. Lakersi će biti motivisani, jer ih je Oklahoma prošle godine izbacila u Play-offu, ali Durant i društvo su sigurno "nameračeni" da opet dobiju Lakerse, koji ove sezone imaju dosta problema te se pronalaze u igri, a već su smijenili jednog trenera. Mislim da je Oklahoma na svom terenu veliki favorit protiv Bryanta i njegove družine, hendikep od 4.5 koša razlike je mislim ostvariv za domaćine te ja uzimam tip da Thundersi pobjeđuju Lakerse sa minimalno pet koševa razlike. Oklahoma je u punom sastavu.

nisterlo

• SuperTip Junior
  • **
    • Email
« Odgovori #14 : Prosinac 08, 2012, 01:10:34 prijepodne »
01:00 Indiana Pacers-Denver Nuggets tip: Denver Nuggets alternative total points Over(99.5), kvota:2.5 ulog:8/10 Kladionica: William Hill

Denver Nuggetsi su u izuzetno losoj seriji na gostovanjima,imaju cetri vezana poraza i veceras protiv Indiane ce pokusati da prekinu taj niz... Za sada imaju ukupan skor od devet pobeda i deset poraza....U zadnjih deet meceva imaju cpet pobeda i pet poraza,s tim da su svih tih pet poraza doziveli u gostima...

Posljednji mečevi: DENVER NUGGETS
06.12.12 NBA Atlanta Hawks-Denver Nuggets    108:104 
04.12.12 NBA Denver Nuggets-Toronto Raptors 113:110 
01.12.12 NBA Los Angeles Lakers-Denver Nuggets   122:103 
30.11.12 NBA Golden State Warriors-Denver Nuggets   106:105 
27.11.12 NBA Utah Jazz-Denver Nuggets    105:103
26.11.12 NBA Denver Nuggets-New Orleans Hornets 102:84 
24.11.12 NBA Denver Nuggets-Golden State Warriors   102:91 
22.11.12 NBA Minnesota Timberwolves-Denver Nuggets  94:101 
20.11.12 NBA Memphis Grizzlies-Denver Nuggets 92:97 
18.11.12 NBA San Antonio Spurs-Denver Nuggets   126:100

Realno gledano svi ti porazi su maltene bili i ocekivani,a niko od protivnika nije uspeo da pobedi Nuggetse sa nekom vecom razlikom osim Spursa i Lakersa dok su Nuggetsi uspeli da slave u Memphisu gde ce retko ko da slavi ove godine...I pored svega toga meni jedan podatak "bode oci"...Na devet od deset poslednjih meceva Denver je uspevao da bude trocifren...Jedino ih je Memphis zaustavio ispod stotke (97),ali taj podatak mislim da nikoga i ne cudi jer Memphisu niko u poslednjih petnaest meceva sto poena nije ubacio.... Zanimljiv je podatak da su jedna od naboljih skakackih ekipa lige sa 48.5 skokova po mecu,a ono sto je najbitnije za ovu ekipu jeste to sto igraju raznovrsno tj imaju cak pet ili sest igraca koji mogu voditi tim,a to je lako vidljivo i po statistikama igraca. Gallinari i Igoudala su najbolji strelci ekipe, krilni centar Faried je odlican,a napreduje iz meca u mec,trenutno je na proseku od oko 13 poena i 11 skokova..Lawson je mozda malo podbacio u dosadasnjem delu sezone kad su poeni u pitanju,ali polako se i on budi...Medjutim on ima preko 7 asistencija po mecu i 2 ukradene lopte... Centar McGee je ocajno usao u sezonu,ali je iz meca u mec sve bolji tako da je sad vec na proseku od 10 poena po mecu i 5.8 skokova i skoro dve blokade... Kada se nabrojanim dodaju i veteran Miller sa 9 poena i 5 asistencija po mecu i Brewer sa 10 poena vidi se kakva je sirina petorke i klupe Nuggetsa i koliko je ovu ekipu tesko zaustaviti ispod 100 poena...
Jos je jedan zanimljiv podatak,a to je da je Denver u sedam prethodnih medjusobnih duela Indiani uspevao da ubaci preko 100 poena...Ne vidim nijedan razlog da veceras bude drugacije...O Indiani necu reci ni rec,jer ovo nije tip na njih vec na vecerasnjeg gosta...