Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: Analize meceva za MART  (Posjeta: 1497 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ToTo

• SuperTip legenda
Analize meceva za MART
« : Ožujak 01, 2011, 11:20:45 prijepodne »
Samo napred ,cekamo analize  ?yahoo;
Mi smo Grobari,najaci smo najaci!
moj nick na drugim forumima : montenegro88 i Igor 100% ;-)

tb_bucc

• SuperTip legenda
Odg: Analize meceva za MART
« Odgovori #1 : Ožujak 05, 2011, 00:36:45 prijepodne »
02:30, Milwaukee - Phoenix Suns, tip: 2, @1.72, 4/10 expekt

u poslednje vreme se i ne kladim bas puno tako da igram sa dosta manjim ulozima.. takav ce biti i vecersnji predlog koji ide na tiket sa ny i atlantom..
milwaukee je veoma cudna ekipa... trenutno su 10. na istoku sa skorom 23-36.. povremeno znaju da naprave iznenadjenje, ali u sustini dosta lose igraju ove sezone... kod kuce imaju skor 15-14, a zanimljivo je da su najvece pobede ove sezone imali u gostima (dallas i lal), a kod kuce su od jacih ekipa pobedili dallas. na zadnjih 10 meceva imaju skor 4-6 i bas malo poena pada na tim mecevima. na zadnjem mecu u prvenstvu su uspeli da pobede detroit kod kuce 92-90.. detroit dosta lose igra ove sezone tako da je taj rezultat bio ocekivan. pre toga su kod kuce izgubili od cikaga 83-75.. veceras nece moci da racunaju na:
Drew Gooden (duze vreme je povredjen)
Andrew Bogut (49 utakmica, 12.6 ppg, 11.5 rpg)
Michael Redd (bez utakmica ove sezone)
Chris Douglas-Roberts (34 utakmice, 8.3 ppg, propustio je 8 poslednjih meceva)
Ersan Ilyasova (56 meceva, 9.3 ppg, 6 rpg)
Luc Richard Mbah a Moute (57 meceva, 5.7 rpg... on ce verovatno igrati veceras)

u goste im dolazi phoenix koji je vrlo nepredvidiva ekipa.. igraju promenljivo i ako ih ne krene sut ili nash nema inspiraciju da asistira oni lagano gube.. medjutim, u poslednje vreme su dosta popravili igru, tako da na zadnjih 10 meceva imaju skor 7-3.. u seriji su od 4 gostovanja i imaju 3 pobede.. prvo su pobedili slabasni toronto 110-92, a zatim indianu 110-108 OT.. nakon toga su pobedili new jersey 104-103 ot, a na zadnje mecu su izgubili zasluzeno od bostona 115-103.. veceras nece moci da racunaju na:
Gani Lawal (1 mec ove sezone)
Vince Carter (povredio se protiv bostona i verovatno nece igrati veceras.. 14.1 ppg, 4.2 rpg)
Channing Frye (on ce skoro sigurno igrati veceras.. 12.2 ppg, 6.5 rpg)

h2h
ove sezone su odigrali jedna medjusobnu i phoenix je dobio na svom terenu 92-77

ocekujem jedan dosta neizvestan duel u kome je phoenix blagi favorit.. dosta su podigli formu u poslednje vreme, dok milwaukee ima problema sa povredama i igra lose u poslednje vreme

srecno

tb_bucc

• SuperTip legenda
« Odgovori #2 : Ožujak 05, 2011, 20:19:26 poslijepodne »
02:30, Milwaukee - Phoenix Suns, tip: 2, @1.72, 4/10 expekt

88-102 ?yahoo;

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #3 : Ožujak 07, 2011, 09:17:26 prijepodne »
Statistika nakon prve ndelje 3-ceg mjeseca

tb_bucc
Milwaukee Bucks   88 - 102   Phoenix Suns

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #4 : Ožujak 10, 2011, 17:06:28 poslijepodne »
NBA liga
03:30
Dallas Mavericks   -New York Knicks
tip:Dallas
Kvota: 1.45
Kladionica:5Dimes

Dalas je odlicna ekipa i u zapadnoj konferenciji se drze odlicno i jos uvjek su u prednosti nad Lejkersima zbog te utakmice manje ,zato je ovo veoma bitna utakmica za Maverikse a i dolazi u trenutku kada je zaista pobjeda potrebna jer sinoc je Dallas porazen od Hornetsa 93-92 iako je tokom citavog meca imao vodjstvo i kontrolisao mec,ipak su izgubili ali to ne treba da demoralise igrace Dallasa vec da im da dodatni motiv da trijumfuju veceras nad Kniksima koji igraju u Istocnoj konferenciji i solidni su jer su trenutno na 6-tom mjestu sa skorom 34-29. Za razliku od njih Dallas je drugi u Zapadnoj konferenciji sa skorom 46-18 . Kniksi su u formi,u zadnja tri meca ostvarili su sve tri pobjede ali realno gledano Dallas je kvalitetniji tim i veliki favorit u vecerasnjem mecu!

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #5 : Ožujak 11, 2011, 20:39:09 poslijepodne »
NBA
01:30
Charlote-Portland
Tip:Portland
Kvota:1.57
Kladionica: Centrebet

Za pocetak da kazem da je ovaj tip najtipovaniji tip u Americkim kladionica BetPhenix,The Greek,5Dimes,Bodog.. Sto znaci da je ovaj mec public bet bas kao i juce kao sto je bio Miami-Lakers za pobjedu Lakersa a Majami je taj mec dobio,medjutim ovdje u ovom mecu Portland je favorit jer je kvalitetniji tim,ima dobru igru, seriju pobjeda koju su krunisali pobjedama u gostima protiv Miamia i Orlanda,dvije ekipe koje pretenduju na samu zavrsnicu NBA lige ove sezone. Sada je ovaj utakmica prakticno kruna tj da se potvrdi i treci brejk za Portland a protivnik je taman po mjesri jer Charlote je u velikoj krizi i seriji poraza ,upravo je Portland savladao Charlote na svom terenu jedno 20-ak razlike preije 10-ak dana. Nadam se da ce slicno biti i veceras.

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #6 : Ožujak 12, 2011, 14:51:50 poslijepodne »
Adriatic league
17:00
Cibona-Buducnost
Tip:Buducnost
Kvota:2.13
Kladionica:Unibet

Ukoliko Buducnost pobijedi Cibonu danas u Zagrebu onda ce u poslednjem kolu odlucivati o svojoj sudbini sto se tice Final Foura jer sinocnjim porazom Zagreba u Ceskoj vrata Final Foura za Buducnost sirom su otvorena . Buducnost je vec duzi niz sezona u vrhu NLB lige ali nikako da se kvalifikuje za Final 4 koji bi sigurno mnogo pomogao Buducnosti u zadrzavanju igraca , dolasku novih sponzora,kako bi se Buducnost vratila u nekadasnji vrh gdje je nekad bila. Protivnik danas je Cibona koja je tokom sezone imala dosta turbulencija, velikih finansijskih problema, cak se i spominje da nece igrai Euroleague sledece sezone. Jedini motiv Cibone u ovom mecu je da igra za Zagreb ali i tako nesto bice tesko jer Cibosi su oslabljeni u ovom mecu neigranjem Zubcica,Vrbnca i Rozica, a Giricek ce igrati pod povredom. Sve navodi na pobjedu Buducnosti a vidjecemo da li ce to biti i danas...

Gooty

• SuperTip legenda
« Odgovori #7 : Ožujak 12, 2011, 22:22:13 poslijepodne »
ToTo sta reci osim  ?bravo;
Betting | Free picks | Tipser competition | Bonuses | www.Mne-picks.com

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #8 : Ožujak 16, 2011, 17:36:07 poslijepodne »
NLB liga
18:00
Hemofram-Krka
Tip:Hemofarm
Kvota:1.47
Kladionica:Betsson

Danas u Milenijumu Vrscani sami odlucuju o svojoj sudbini jer nezavisno od rezultata Cedevite ukoliko Hemofarm pobijedi u ovom mecu oni ce biti 6-ti sto je veliki uspjeh i donosi plasman u EuroCup a i donosi poene za Srpske klubove . Hemofarm je u proslom kolu deklasirao Zadar u gostima 71-88 i tako pomogao Zvezdi da obezbedi opstanak u NLB ligi. Krka dolazi na ovaj mec bez nekog rezultatskog inperativa,bili drugi ili treci igrace sa Olimpijom u polufinalu Final Foura jer je Partizan obezbijedio prvo mjesto a 4-to plasirana Buducnost je sinoc odigrala svoj mec i nije ni imala nikakva sanse da stigne Olimpiju i Krku,mislim da veci motiv u ovom mecu imaju igraci Hemofarma i da ce pobijediti a i kvota nije zanemarljiva.

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #9 : Ožujak 17, 2011, 11:21:15 prijepodne »
Dalas-New York Knicks 127:109
Charlote-Portland   97:92
Cibona-Buducnost  70::80
Hemofarm-Krka 73:68

ToTo

• SuperTip legenda
« Odgovori #10 : Ožujak 19, 2011, 14:09:21 poslijepodne »
Baltic league
15:00
Rudupis   -VEF Riga
Tip:Rudupis
Kvota:1.90
Kladionica:Betsafe

Veoma zanimljiv mec bice odigran danas izmedju Litvanske i Letonske ekipe u okviru Balticke lige.Ovo je mec play off-a i Riga je u prvom mecu dobila Rudupis kod kuce sa 91-65. Prikazali su igraci Rige odlicnu kosarku u tom mecu a igraci Rudupisa nisu imali svoj dan i jednostavno su usli u masinu. Rudupis je ove sezone posle Lietvus Ritasa i Zalgirisa definitivno najjaca Litvanska ekipa jer se trenutno nalaze ubedljivo na 3-cem mjestu litvanskog prvesntva sto je veliki uspjeh jer su iza sebe ostavili Siliuali. Riga ima malih finansijskih problema i to me je sprijecilo da ih igram u proslom mecu ,medjutim ocigledno je da bez para oni igraju bolje kod kuce.Ipak na terenu Rudupisa mislim da ce situacija biti mnogo gora za Rigu jer Rudupis svoje najbolje partije pruza uvjek kod kuce.Kvota zaista odlicna i vrijedi pokusati sa ovim mecom jer Rudupis ima sanse u ovom mecu,po meni sanse su 65-35 ,ostaje da vidimo da li ce Riga morati da igra jos jedan mec kod kuce,ja mislim da hoce...