Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: 06/2012 - Kosarka  (Posjeta: 511 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Catalonec4ever

• SuperTip profesionalac
06/2012 - Kosarka
« : Lipanj 04, 2012, 16:30:07 poslijepodne »
20:30 Pesaro - Armani Milano under 157 points @1.90 - Expekt, 8/10

4ta utakmica u ova serija, Armani Milano vodi sa 2-1. Posledni mec je dobio Pesaro sa 85:77, odlicna partija za domaci tim. Sad, nalazi se u must win situacija jer sa evenutalni poraz danas, serija je zavrsena sto bih znacelo mesto u finalu za Armani. Do sad, Pesaro je prikazao odlicne igre u play-off runde, osobeno kao domacini, ocito da domaca publika ima veliki uticaj u njihove duele. Kod kuci igraju prilicno agresivno, vecinu svojih meceva su zavrsavale sa veliki broj poena a domacini su bili oko 80+. Protivnici nisu imali drugo resenije za takvu igru osven da se sto prije adaptiraju na vakav nacin igra a to je znacelo takodje veliki broj poena za gostina. Megutim, odlucio sam za under opcija u ovaj duel iz par bitnih razloga. Vaznost ovog duela je prevelika za oba tima. Ne ocekujem da krenu agresivno i napadacki nego da vise razmislaju o defanzivi, sto je mnogo logicnije, osobeno domacinki tim. Ne vidim razlog zasto bi neko od oba tima povukao korak rizika tu. Po meni, ova granica je vrlo moguca za preskok od oba tima megutim u ovakva teska situacija gde je nezahvalno birati pobednika a koeficienti rapidno padaju i raste u obe strane u toku dana, ocekujem jedna bez rizicna igra sa obe strane i velike defanzivne nadmudruvanja oba trenera.
Sretno !
MG PREMIUM PICKS ONLY FOR:

http://mgpicks.com/wp/

Come and check our quality !!!

querky

• SuperTip Extra
Odg: 06/2012 - Kosarka
« Odgovori #1 : Lipanj 07, 2012, 12:13:00 poslijepodne »
7.6.

Zanimljivo ce bit veceras...  vrijedi pokusat na Boston , tip 1 ..kvota je oko 2.00... Pierce, Garnett, Rondo odlicno igraju , a i jaca im je ekipa od Miamija gdje samo James i Wade vuku... Neka veceras bude 4-2 i da da se pridruze Oklahomi u finalu  ;)

Čika Crni

• SuperTip legenda
    • Email
Odg: 06/2012 - Kosarka
« Odgovori #2 : Lipanj 07, 2012, 17:34:15 poslijepodne »
Thursday, June 7, 2012
TD Garden (Boston, Mass.)

02:30  Boston Celtics-Miami Heat(ML), tip 2, @1.80, Pinnacle Sports, 5/10

Večeras se u Bostonu igra šesti meč u seriji između domaćih Celticsa i gostujućih Heata...
Možda i odlučujući meč u seriji koji može da odluči učesnika velikog finala u kojem je od sinoć Oklahoma koja čeka pobednika ovog duela.
Miami je poveo  dva nula u seriji ali su Celticsi sa tri vezane pobede došli na samo korak od finala.Mislim da je večerašnji okršaj presudni jel ukoliko gosti večeras pobede teško je očekivati da Celticsi mogu do novog trijumfa u Miamiu jednostavno ja mislim da večeras gosti pored svega mogu i moraju do pobede jel ipak su kvalitetniji tim od Bostona kojem niko pred pley of nije davao nikakve šanse za prolaz ali veoma iskusni tim je ipak došao mnogo dalje od očekivanog.
Glavni igrači zelenih igraju odlično Rondo,Pirs ali je impresivno koliko je Garnet pružio odlične partije u pley ofu dali će večeras doći do izražaja fizička sprema gostiju koji ipak imaju daleko mlađi tim.
Sa druge strane Miami koji je došao na rub eliminacije a za njih sve osim prstena je katastrofa jel od tima sa takvim zvezdama se samo to i očekuje.
Mislim da se Miami opustio posle dva nula i dali su šansu Bostonu koji je to iskoristio posebno su zanimljiva dva duela u Bos. gde se igralo na koš više iako je to igra koja više odgovara Miamiu ipak je te pobede odneo Boston.
Mislim da ih je i povratak Bosha na prošlom meču malo poremetio jel su dugo bili bez njega ali da im večeras upravo on može biti ta prekretnica u meču jel L. James  mora konačno pokazati da može kad je nasjpotrebnije da odigra sjajan meč jel je upravo zbog prstena i došao u tim dok se i od D. Wada očekuje mnogo bolja igra.
Ovo je možda i poslednja prilika Miamiu sa pomenutom trojkom superstarova da dođu do titule jel u protivnom očekujem totalno rasulo i verovatno trejdovanje igrača.
Ja mislim i pored mojih svih simpatija prema Celticsima da večeras ipak gosti dobijaju ovaj meč i uzimam pobedu Miamia na meču...  8)