Bet365 klađenje  Expekt

Više o Bet365 kladionici - Saznaj više o Expekt kladionici

Supertip forum

Autor Tema: PES 2011  (Posjeta: 1686 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
PES 2011
« : Listopad 28, 2010, 17:44:50 poslijepodne »
vaša iskustva i dojmovi, nakon izlaska novog PESa

meni najbolji dosad ;)

ovaj stvarno treba znati igrati, prije nekome daš prvi put i zna se dodavat i sve jer je većinom automatski, a sad treba malo više znanja

mrbojan

• SuperTip Extra
Odg: PES 2011
« Odgovori #1 : Listopad 28, 2010, 18:04:18 poslijepodne »
ae da prenesem i ovde svoje inpresije o novom PESu, prvi fudbal koji mi se zaista dopada i u kome treba malo ukljuciti mozak... Kod PES 09 vec sam bio na pragu prelaska na FIFU posto vec godinama PES menja samo malo okruzenje i prebacuje igrace iz jedne u drugu ekipu. PES 10 je bilo osvezenje u delu oko maksimalnih performansi igraca ako ih ne postavis na pravo mesto i jos nekoliko zanimljivih promena, a PES 11 me je oborio s nogu na prvu i to u trenutku kad sam po navici pritisnuo samo X i mislio da ce lopta da ode do najblizeg saigraca a ona je odletela u aut!!!  ??? Nije mi dugo trebalo da se zaljubim u ovu igru i slobodno mogu da je proglasim za najbolju "sportsku" igricu koju sam igrao ikada!!!!

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
« Odgovori #2 : Listopad 28, 2010, 18:07:03 poslijepodne »
da da da, koliko sam samo ja lopti na početku u aut izbacio i gledam, ništa mi nije jasno, ali sad mi je to super, jer je prije pun o više o sreći ovisilo, 1-1, a sad znanje igra dobru ulogu, samo malo taktiku još nisam skužio, ali balanced i igraj  ;)

mrbojan

• SuperTip Extra
« Odgovori #3 : Listopad 28, 2010, 18:14:37 poslijepodne »
Lagano PES postaje kombinacija managera( milion podesavanja pre same utakmice) i samog fudbalskog znanja! Samo jos malo da dovedu u red fudbalere koji mogu da prodju celu odbranu i to kad im je raspolozenje na nuli a o tome kada su na crvenom ne smem ni da pricam!  :-X

mika

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #4 : Listopad 28, 2010, 19:31:23 poslijepodne »
najlošiji do sada ., neda mi se trosit vrijeme i zivce na ovu igru
Ne zavisi od tebe ho?žeš li biti bogat, ali zavisi od tebe hoćeš li biti sretan.

mrbojan

• SuperTip Extra
« Odgovori #5 : Listopad 28, 2010, 20:11:52 poslijepodne »
najlošiji do sada ., neda mi se trosit vrijeme i zivce na ovu igru

:o  :o  :o
Zasto je najlosiji?!
  :o  :o  :o

frenky

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #6 : Listopad 29, 2010, 14:51:21 poslijepodne »
kako i miki , tako i meni mom frendu . zao mu je sto je kupio orginal igricu , jer ovakvo sranje dugo nisam igrao... a fifa je puno bolje ocjenjena od ovog pesa i mogao bi preci na to , iako ovo igram od Iss 1,2,3 pa onda pes 4,5,6 itd.   ( vec 10 godina ) , ali stvarno nesto tako lose nisam ocekivao

mrbojan

• SuperTip Extra
« Odgovori #7 : Listopad 29, 2010, 23:11:40 poslijepodne »
drugari kad vec kazete da je lose, dajte neko obrazlozenje zasto vam se ne svidj.... neki konkretan razlog, grafika, kretanje igraca ili nesto deseto!!! Voleo bi da cujem sta vas odbija od ove igrice!

frenky

• SuperTip Junior
  • **
« Odgovori #8 : Listopad 30, 2010, 12:23:45 poslijepodne »
jedino kaj je dobro je grafika  ( a vidim da se tebi svida sto loptu mozes dodat u aut --> bravo frende ) ; a detaljnom analizom mogao bi nedostatke i mane nabrajati u nedogled , ali evo nekih : Igra jako frustrira , kretanje igraca neprirodno , ako uspijete izaci na gomana 1:1 i na 16-18m jedva stisnete tipku za pucat ( 1/4 suta ) - hoće li lopta završiti na cesti kraj stadiona ili će odletjeti lijevo /desno, a najveći koeficijent bi stavio da će u golu završiti ,  on  9 od 10 puta opali 20m iznad gola  - neprocjenjivo , prije bi golman takav sut ulovio ( 1/4 power ), ali sada je najteze pogodit okvir gola iako su igraci u " crvenoj  formi ¨i na samom pocetku utakmice , zatim igrači na svaki odbijanac forsiraju nekakve ''Škarice'' (i kad su 30m od gola) koje su sve samo to nisu i uvijek završe 20m iznad gola...., suci NIKAD ne pustaju prednost, AI protivnika nije dobar, dapace cesto se mice i radi nelogicne poteze npr. s jednim igracem napadam obrambenog i pridem mu na 5m i on loptu napuca u korner ili  aut , a ima jos  3 obrambena za dodat i golmana, ka d smo vec kod golmana ; golman izlazi na centaršut ko moja mama ili radi paradu ko neki umobolnik ili ne može uhvatiti jednostavnu loptu upućenu u njega već je odbija prvom napadaču na nogu...O animacijama u PES-u neću puno govorit,u ovogodišnjog verziji dodani su svega 1-2 animacije više i to je to.Kao da se na tome štedilo.Što se tiče atmosfere,PES još uvijek izgleda kao lutkarska predstava gdje se vide marionete i ljudi koji njima upravljaju.Dosta neživo i neimpresivno a velikim dijelom se to može "zahvaliti" animacijama i fizikom igrača.Igrači djeluju sporo,nemotivirano,tromo... ko da su došli umorni s posla na teren , komentatori su od prošlog nastavka naučili čak 2-3 nove rečenice , ja znam da neka djecica vole PES od ove godine jer vise nece gubit 3-6 razlike u svakoj tekmi

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
« Odgovori #9 : Listopad 30, 2010, 14:24:50 poslijepodne »
baš suprotno, ne slažem se, mislim da se baš to popravilo, da netko ko nezna igrat sad će tek izgubiti puno više od nekoga ko zna igrat, jer prije je samo stisnuo X i dodavao se koliko hoće i to gotovo uvijek u noge, da prvi put primiš gamepad u ruku, bunker i dodavanja, izgubit ćeš 1 max 2-0, dok sad nećeš iz kaznenog sigurno izać, al neka, svakome po volji

kad si sam toliko protiv PES-a novog zašto pišeš komentare sa drugih magazina? mogao si nešto svoje napisati, zar ne? a evo i ostalih komentara:

- Iako težina zna malo frustrirati, činjenica je da se puno više veselite kada zabijete gol
-  više nema igrača-boga, kao što bi bili recimo Messi ili C. Ronaldo, koji, zahvaljujući svojoj brzini i vještini driblanja, mogu prijeći sve od centra do protivničkog gola
- Treba pohvaliti i AI obrambenih igrača, koji neće, kao prije, pomalo tupasto zajedno krenuti prema lopti i ostaviti protivničkim napadačima puno praznog prostora, već će posvećeniji biti čuvanju napadača i prisiljavanju istih na pogreške
- za svaku pohvalu je brojnost te uvjerljivost animacija
- igra je franšizin veliki korak prema realnosti i pomak od pomalo arkadnog nogometa i golijada koje smo imali priliku gledati u prošlim nastavcima
- PES 2011 je bez dvojbe najkvalitetniji nastavak serijala u proteklih par godina i jako velik korak unaprijed

uvijek imaš FIFU kao alternativu, pa igraj to ako neznaš PES  ;)

eagle

• Međunardno Natjecanje Foruma
  • SuperTip legenda
« Odgovori #10 : Rujan 24, 2011, 14:36:35 poslijepodne »
Koja je min konfig. za pes 2011?

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
« Odgovori #11 : Rujan 25, 2011, 08:12:50 prijepodne »
2GB Ram, 512 grafa, 3ghz procesor  <p&

eagle

• SuperTip legenda
« Odgovori #12 : Rujan 25, 2011, 17:17:52 poslijepodne »
ne moze 2.1 ghz?

t0mA

• Administrator
  • SuperTip legenda
    • SuperTip.Net
    • Email
« Odgovori #13 : Rujan 25, 2011, 17:36:23 poslijepodne »
ako je jako dobra grafička gurat će ga, ali možda će zezat povremeno  :o

eagle

• SuperTip legenda
« Odgovori #14 : Rujan 26, 2011, 14:06:32 poslijepodne »
Graficka je smece, intel gma 4500mhd.  :'(

Moze se neka starija verzija igrati sa ovim, tipa 2002 ili 2003?