Fortuna Dusseldorf – TSV 1860 Munchen 25.10.11

fortuna

Što se tiče današnjeg dana idemo na stadion ESPRIT arene gdje će domaća ekipa  Dusseldorf u ovoj Cup utakmici dočekat momčad 1860 Munchen. Domaća momčad se trenutno nalazi u ekstremnom pobjedničkom moralu.

Fortuna Dusseldorf u ovom trenutku je u seriji a gdje naravno uključujem i prošlu sezonu u seriji od neporaženosti od preko dvadeset redovnih utakmica. Što se tiče te statistike treba napomenut da je momčad trenera Norbert Meiera izvanredna u domaćim utakmicama gdje u ovoj sezoni imaju nabolji omjer od čak 6 pobjeda bez ijedene izgubljene utakmice u kojima su zabilježili gol razliku od 19 postignutih i svega 6 primljenih golova i u kojim utakmicama je briljirao napadač Sascha Rosler koji je postigao preko 7 golova za svoju momčad. Pomenuti trener Norbert Meier je najavio male promjene u svojem sastavu u odnosu na prošlu utakmicu u ligi gdje će vjerojatno u ovom susretu biti malo više istureniji Sascha Rosler zajedno sa Thomasom Brokerom koji su se pokazali kao idealan tandem u napadnom dijelu.

Što se tiče gostujuće momčadi oni su u ligaškim utakmicama na startu sezone zabilježili prvi poraz protiv ekipe Braunschweig koja ih je savladala sa 3:1 rezultatom i po meni je to bilo sasvim dobro iznenađenje na samom startu sezone. Međutim da nije sve crnu u momčadi potrudili su se Kevin Volland i Stefan Aigner koji su sjajnim partijama u svojoj momčadi i gdje je prvi postigao preko 7 golova u dosadašnjim susretima ipak uspjeli da ovu momčad vrate na put pobjeda pa su tako u narednim susretima vezali čak 3 uzastopne pobjede međutim određene povrede u momčadi koje su zadesile trenera Reiner Maurera ipak vratile u problemima koje su započele na samom startu pa su tako u posljednjih 4 kola uspjeli uzet svega jedan bod. {forum} Što ih je trenutno plasiralo na 9 mjestu tabele. Ova momčad na gostovanjima ima jedan od najgorih učinaka gdje u dosadašnjih 6 utakmica imaju svega 1 pobjedu i čak 5 poraza sa gol razlikom od 9 postignutih i 14 primljenih golova. U ovom susretu neće biti defanzivca Necata Ayguna i Schwarza Benjamina također defanzivca ove momčadi što će itekako predstavljat problem za ionako slabu obrambenu liniju gostujuće momčadi.

Što se tiče ovog susreta mišljenja sam da su domaćini u prednosti nad gostujućom ekipom mada s obzirom da u ovim Cup utakmicama treneri često prave određene rotacije ja sam se odlučio za izbor zbroja golova u kojem mislim da će biti više od 2,5, pa sretno svima tko odigra ponuđeni tip.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Bet365 @ 1.70