Engleska – Španjolska 12.11.11

admin Tipovi 497 pregleda
england

Što se tiče mojeg sljedećeg izbora za današnji dan, tu sam se odlučio za prijateljski susret između dvije možda i najjače sile na nogometnoj sceni,mada iskreno nisam ljubitelj prijateljskih susreta ovaj je dosta velik da ga ne ispratim a riječ je o duelu domaće momčadi Engleske i prvaka svijeta selekciju Španjolske.

Domaća selekcija kako to inače biva su jedni od glavnih kandidata da se nađu u samom finalu sledeće godine u Ukrajini i Poljskoj ali da bi to i dokazali već sada će morat pokazat svoje umjeće da mogu biti jedni od glavnih selekcija na spomenutom takmičenju a njihov prvi test su ni manje ni više nego Španjolci. Vijest da Wayne Rooney neće moći pružiti svoj doprinos na Euro 2012 godine u prva tri susreta je itekako tri lava dovela u hendikepiranoj fazi ali ipak smatram da oni u svojim redovima imaju itekako dobre igrače koji mogu zamjenit pomenutog napadača.Selektor Fabio Capello je već najavio da  napadača Manchester Uniteda neće koristiti protiv Španjolske, tako će vjerojatno šansu dati nekim drugim napadačima koji bi mogli pokazat svoje vještine.Tri lava će biti u ovom susretu bez Stevena Gerrarda i Ria Ferdinanda dok što se tiče John Terrya on je upleten u spor oko rasizma koji je imao sa Ferdinandovim mlađim bratom tako da bi i on mogao biti van terena. Englezi nemaju neki dobar omjer sa Španjolacima zapravo oni su na posljednja tri susreta doživjeli poraze na kojima nisu uspjeli postići niti jedan gol a kada se uzme izostana nekih igrača čini mi se da se opet nalaze u teškoj situaciji.

Španjolski selektor Vincente Del Bosque je za ovaj susret najavio najjači mogući sastav koji će putovati u  Englesku na ovaj prijateljski susret. Kada pogledamo neka od imena koji igraju za ovu Špansku selekciju onda možemo vidjeti David Silvu, Fernando Torresa, Pepe Reina, i Juan Mata svi ovi igrači su dio engleskih klubova koji itekako poznaju način i mentalitet domaćina te će ta spoznaja itekako pomoći u ovom prijateljskom meču. Španci su istina favoriti u ovom susretu samo za mene ostaje pitanje koji će sastav izvesti Vincente Del Bosque a ponekim predviđanjima spominje se da će David Villa predvoditi napad ove ekipe naravno Juan Mata je po meni mnogo više opasniji kada je u pitanju njihov napad jer smo mogli vidjeti da ovaj napadač u Chelsea je konačno počeo opravdavat svoju uloženu cifru koje je klub dao za dvođenjem u svoje redove. Kao formacija se spominje da će Del Bosque vjerojatno izać sa tipom 4-2-3-1 u kojem će Villa imat glavnu riječ u napadnom dijelu ekipe ali ipak ostaje da vidimo do samog početka susreta tko će uzet glavnu palicu napadača.

Određeni nedostatak pojedinih igrača u domaćoj momčadi će sigurno pridonijet donekle lakšoj pobjedi gostujuće ekipe što je i moja konačna odluka, pa sretno svima tko isprati ovaj susret.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Bet at Home @ 1.90

Statistike dana

Aston Villa je neporažena u 10 od posljednjih 11 utakmica u engleskom Championshipu.

1X @ 1.4 na Bet365

U 5 od posljednjih 6 susreta između St. Truidena i Club Bruggea zbroj golova je bio veći od 2,5.

više od 2.5 gola @ 1.75 na Bet365

U posljednjih 7 gostujućih utakmica Las Palmasa u Primeri zbroj golova je bio veći od 2,5.

više od 2.5 gola na Bet365

Top kladionica