CSKA Moscow – OSC Lille 22.11.11

liga prvaka

U susret utakmicama Lige prvaka mislim da nas u ova dva dana očekuju veoma neizvjesni susreti a jedan takav je duel između domaće momčadi CSKA koja će na svom terenu dočekat momčad Lillea koja će ovdje pokušat doći do kompletnog plijena a da li će uspjeti u svojoj namjeri ostaje da vidimo.

CSKA Moskva je započeo sezonu na  nevjerojatnoj način, gdje su stvorili veliku prednost na vrhu ruske Premier lige i to u ranoj fazi sezone gdje iskreno svi vjeruju da će konačno uspjeti pobjediti domaće takmičarsko prvenstvo. Međutim, nakon što takmičenje Lige prvaka počelo, ekipa CSKA se veoma teško nosila sa veoma gustim rasporedom igranja utakmica, koji je za njih donekle iznenađenje jer imaju veoma malo dobrih igrača na raspolaganju koje moraju rotirat. Domaća momčad nije započela svoje takmičenje u najboljem svjetlu Lige prvaka pa su tako i na domaćoj sceni malo posustali i gdje sada se nalaze tri boda iza lidera ekipe Zenit. Povratak u momčad Keisuke Honda, Seydou Doumbia, Alan Dzagoev i Vagner Ljubav u napadu će sigurno dati imperativ ekipi u ovom susretu da bi mogli ostvarit plasman u naredni krug takmičenja i mislim da ne bi trebali imat problema barem postići jedan gol gostujućoj ekipi Lillea koji povratkom u momčad kao što sam rekao Keisuke Honda i Sekou Oliseh koji su bili van momčadi će sigurno doprinjeti tom učinku mada ipak treba imat u vidu da u ekipi neće biti Georgi Schennikov, Zoran Tošić, Mark Gonzalez, Tomas Necid i Igor Akinfeev koji su zbog povreda van planova trenera Leonida Slutskia kojem će to donekle predstavljat određeni problem a posebno u obrambenom dijelu ekipe.

Sa svega dva osvojena boda nakon četiri odigrana susreta u Ligi Prvaka, ekipa Lillea ima veoma težak zadatak u kojem će  oni pokušati da osvoje svoje mjesto u nokaut fazi. Međutim, čak i ako su još uvijek bez pobijede u susretima Lige prvaka ove sezone gostujuća momčad ima puno razloga za optimizam s obzirom da su bili bolja momčad u svakoj od svoje četiri odigrane utakmice gdje im je jedino manjkalo sreće koja im je uveliko trebala. Ekipa Rudi Garcie je dominirala u sva četiri susreta ove grupe, ali nisu bili u stanju da se ta dominacija pretvori u očekivan cilj, i to je jedini razlog zašto se trenutno nalaze na donjem dijelu tabele. Unatoč tome što su tri boda zaostatka za drugoplasiranom ekipom CSKA, francuska momčad ne odustaje u borbi za drugo mjesto u skupini, i oni sigurno mogu doći do željnog cilja a posebno nakon dobre utakmice nad ekipom Toulousea. Dok im je u napadnom dijelu Moussa Sow, Eden Hazard i Joe Cole ekipa Lillea bi trebala bit  u mogućnosti postići barem jedan gol u ovm susretu. Benoit Pedretti, Marko Basa i Florent Balmont su upitni za ovaj susret ali Mathieu Debuchy i Eden Hazard će biti na raspolaganju nakon određenog mini odmora kojeg su imali tokom vikenda.

Što se tiče ovog susreta mišljenja sam da će gosti u ovaj duel ući veoma otvoreno jer sve sem pobjede im ne odgovara i stoga imajući u vidu jačinu napada koju posjeduju obje ekipe mislim da bi mogli vidjeti gol na obje strane, pa sretno svima tko isprati predloženi par.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Bet at Home @ 1.70