Chelsea – Manchester City

U današnjem kolu Engleske Premier lige sastaju se Chelsea i Manchester City u utakmici koja može već sada odlučiti kome će pripasti titula prvaka. Trenutno je na prvom mjestu Chelsea sa čak 5 bodova više, te bi današnjem pobjedom mogao osigurati jako veliku prednost uoči završnice sezone.

Chelsea u ovu utakmicu može ući malo opuštenije od “Građana” jer su u zadnja dva kola izborili dobre rezultate i povećali bodovnu prednost u odnosu na konkurenta. Tako su u zadnjem kolu na gostujućem terenu ostavrili impresivnu pobjedu protiv Swansea od čak 5:0. Dok su u kolu ranije pobjedili Newcastle sa 2:0. Danas je mali hendikep za domaćina, neigranje prvog strijelca Diega Coste, te prvog asistenta Fabregasa, no vjerujemo da če to Mourinho već nekako nadoknaditi.

City je zaredao nešto lošije rezultate zadnje vrijeme, te im današnji derbi dolazi u nezgodnom trenutku. Danas imaju priliku ponovno se uključiti u borbu za naslov. Dobra vijest za “Građane” je svakako povratak Aquera nakon ozljede, no i dalje nema Yaye Tourea bez kojeg je obrana vrlo propusna. Što smo vidjeli i u zadnje dvije utakmice u kojima su osvojili samo bod.

Moramo napomenuti kako su se Pellegrini i Mourinho do sada susretali 11 puta. Mourinho je sakupio čak 7 pobjeda, dok Pellegrini samo 2. Danas očekujemo na početku vrlo izjednačenu utakmicu, no nakon prvog pogotka, otvranje suparnika i više golova. Stoga bi trebalo probati oba daju gol, kao i više od 2.5 gola.

 

Nogomet, Engleska Premier League,  Chelsea – Manchester City 18.30h (31.1.2015)
više od 2.5 gola @ 2.00
oba daju gol @ 2.00

Oklade uplati na kladionici Bet365, a više saznaj klikom na link.