Bolton Wanderers – Stoke City 6.11.11

bolton

Moj sledeći izbor iz dnevne ponude kladionica je susret u Engleskoj premier ligi između momčadi Boltona i gostujuće ekipe Stoke City koja će ovdje tražiti prekid loše serije a do koje će vrlo teško doći.

Mislim da je ekipi Bolton  jasno da su u ovoj sezoni stvari sasvim drugačije nego li u prošloj sezoni i da će mnogo više morat učinit kako bi izborili opstanak u elitno društvo najboljih ali kako trenutno stvari stoje mislim da su oni daleko od učinka da izbore ponovni opstanak u premier ligu i ukoliko ne promjene ubrzo svoj način igre mislim da su im šanse vrlo umanjene za opstanak Pobjeda nad ekipom Wigan se vjerovalo da je korak u pravom smjeru, ali onda je došao poraza od Sunderlanda i Swansea što je dodatno poremetilo redove ekipe Boltona. Nema sumnje da ova momčad imaju puno više potencijala nego što su pokazuju i da su brojne ozljede koje je ekipu zadesilo uveliko razlog zašto momčad ne mođe da uhvati zalet u malo boljem pružanju nogometnih utakmica, međutim igra na domaćem terenu protiv umorne ekipe Stoke je savršena prilika za kraj jalove serije. Čak i ako je još uvijek veliki broj igrača po povredama mislim da bi ovdje mogli ostvarit dobar odnosno povoljan učinak po njih. Owen Coyle će imati nekoliko važnih igrača koji će se vratit u ovom susretu tako da to može biti samo poticaj koji im je potrebno za povratak u ovoj sezoni. Za razliku od Stoke Citya, koji je imao težak susret u četvrtak,ekipa Boltona su imali određenu pauzu od Nedjeljnog posljednjeg susreta tako da im to daje određenu prednost u ovom susretu. Ricardo Gardner će biti van ekipe zbog suspenzije, ali Kevin Davies i Ivan Klasnić bi se trebali vratiti u početnoj postavi dok su Holden, Alonso, Boyatta, Mears, Lee, Ricketts i Mark Davies svi pod znakom upitnika za ovaj susret.

Što se tiče ekipe Stoke oni su svoj nogometni program započeli prije većeg broja učesnika u premier ligu odnosno njihov angažman na internacionalnoj sceni im je omogućio da se malo bolje pripreme za početak sezone. Tako su puleni Tony Pullisa svoj pohod započeli sasvim solidno gdje su u prvih četiri susreta uzeli solidnih 8 bodova a dok su na UEFA takmičenjima takošer bilježili veoma dobre rezultate međutim posljednja dva susreta su zabilježili poraze koji su ih donekle poremetila mada pobjdea nad ekipom Tel Aviva je sigurno vratila određenu nadu da bi ipak mogli prekinut lošu seriju u kojoj su se našli samo ipak mislim da ovaj susret nije došao u pravi čas jer nemati određene pauze itekako može uticati na postavu koja ionako nije nekog velikog izbora da bi se mogla napravit određena rotacija te se tako odmorili pr igrača i mislim da će trener momčadi Stoke ovdje zaigrat sa postavom kao i protiv navedene momčadi Tel Aviva. Ryan Shawcross i Marc Wilson su pod znakom upitnika dok su Matthew Etherington, Jermaine Pennant i Rory Delap vjerojatno van postave za ovaj susret.

Što se tiče ovog susreta moje mišljenje je da bi domaćini ovdje konačno mogli ostvarit pobjedu ali ipak ja ču vam preporučit da odaberete opciju u kojoj će biti više od 2,5 gola,pa sretno svima tko isprati ovaj par.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Bet at Home @ 1.95