BlackJack

Svaki igrač ima jednog protivnika. Taj protivnik se nalazi u djelitelju ( računalu ). Igra je još poznata po nazivima 21 ili ajnc. Svaki igrač koji je za stolom dobije dvije karte. Cilj igre je da igrač ima veći zbroj karata od djeljitelja, a da ne prelazi 21.

BLACKJACK PRAVILA

Naravno prije same igre mora se staviti ulog. Svaki igrač za stolom dobiva dvije karte, djelitelj stavlja na stol jednu kartu licem prema stolu, a drugu da igrači mogu vidjeti koju ima. U cilju svakom igraču je da bude šta bliže zbroju karata 21, a da ne prijeđe taj broj. Igraču kojem zbroj karata prelazi 21 je automatski izgubio. Igrač koji pobjedi djelitelja isplatu dobiva u omjeru 1:1. Svi brojevi na kartama vrijede onoliko koliko na njima piše.

Osim dečka, dame i kralja koji vrijede 10. Te također asa čija vrijednost ovisi o nizu okolnosti. Ako je zbroj karata 10 i manje onda je asova vrijednost 11. Ako je vrijednost karata 11 i više onda je vrijednost asa 1.

KORIŠTENJE SISTEMA/ ILI NAČIN IGRANJA

 Na ekranu imate stol. Na stolu su ulozi postavljeni od najmanjeg prema najvećem. Prvo klikem na žeton na kojem je označena vrijednost birate koliki ćete ulog stavit. Zatim klikom na Deal dobit ćete dvije karte koje ćete vi moći vidjeti. Dijelitelj će vam iznijeti svoje dvije karte, jednu lice prema stolu, no drugu ćete moći vidjeti. U daljnjoj igri imate četiri opcije- Hit, Stand,Split i Double.

VRSTE OKLADA

 –         – SPLIT

Igrač koji dobije dvije iste karte ima ih pravo razdvojiti. Te time sa svakom kartom igra ( jedan igrač igra kao dva ). No, također trebate završiti s jednom rukom da bi mogli početi s drugom, a zatim ruke završava Djelitelj. Isto tako možete ako dobijete opet iste karte možete opet razdvojiti, u svemu tome vas jedino može spriječiti ako nemate dovoljno za ulog na sljedeće oklade.

  – DOUBLE DOWN

U slučaju kad imate karte kojima mislite da možete pobijediti djeljitelja onda odigrate double down, šta u prijevodu znači duplanje. Time udvostručujete okladu te imate pravo na samo još jednu kartu. Napomena je na to da Double Down možete napraviti samo samo prve dvije karte.

 – SURRENDER

Surrender je opcija koju nemate svugdje. Možete ju odigrati samo nakon prve dvije karte. Ono šta je važno u surrenderu je da igrač dobiva natrag plovinu od uloženog.

 – HIT

Hit označava potražnju igrača za još jednom kartom.

 – STAND

Igranjem Stand-a igrač odustaje od dodatnih karti. Svaki igrač napravi stand, a rezultat ovisi o zbroju karata.

INSURANCE

Ukoliko djeljitelj ima kartu koja je naravno krenuta licem prema gore asa sumnjajuči na to da je u igri BlackJack igrač može uložiti iznos do polovine početnog uloga. To se također naziva osiguranje. Postoji više ishoda ovakve igre. Ako dijeljitelj ima BlacJack dužan je igraču dati u omjeru 2 na prema 1 iznos osiguranja. Onaj igrač koji nema BlackJack trenutno gubi igru. Ako igrač ima BlackJack dobiva isplatu u omjeru 3:2. Ako i djeljitelj i igrač imaju BlackJack automatski dobivate Insurance okladu. Te je naravno početna oklada izgubljena ( poništena ).

STRATEGIJA I SAVJETI

Imate veliku prednost nad djeliteljem ako imate as u prve dvije dobivene karte. Te također uvijek radvojite aseve i 8-ice, ne obračajući pažnju na djeliteljevu kartu koju vidite.

Djeljitelj nema izbora koliko igrač. On mora vući kartu na zbroju 16 ili nižem. Ostati na mekih 17 te ostati na jakih 17 ili više.

Potrudite se da naučite pravila igra i nečete biti nesigurni te ćete se znati snači u svakoj situaciji u kojoj se nađete.

Statistike dana

Aston Villa je neporažena u 10 od posljednjih 11 utakmica u engleskom Championshipu.

1X @ 1.4 na Bet365

U 5 od posljednjih 6 susreta između St. Truidena i Club Bruggea zbroj golova je bio veći od 2,5.

više od 2.5 gola @ 1.75 na Bet365

U posljednjih 7 gostujućih utakmica Las Palmasa u Primeri zbroj golova je bio veći od 2,5.

više od 2.5 gola na Bet365

Top kladionica