Atletico Madrid – Real Madrid

Danas u gradskom derbiju, Atletico dočekuje Real te je u mogućnosti smanjiti svoj zaostatak. U zadnjih 5 utakmica, nakong prošlogodišnjeg finala lige prvaka Atletico je pobjedio čak 3 puta, dok su 2 susreta završila podjelom bodova. Trener domaćina očito je pronašao dobitnu taktiku protiv velikog Real Madrida, te očekujemo da će u pobjedničkom tonu završiti i današnja utakmica.

Griezmann, Mandžukić, Turan, Koke i Gabi su pokazali ove sezone da Atletico može igrati odlično prema naprijed, te da i u utakmica u kojima stvore svega par prilika, zabijaju pogodak. Što danas ne bi trebao biti slučaj, jer će biti puno više prostora za igru. Samim time i pogodaka, jer kada pogledamo kartone i ozljede kod Reala. Znamo da danas neće nastupiti: Rodriguez, Modrić, Marcelo, Pepe, Ramos što je prevelik hendikep posebno za zadnju liniju Reala.

Nakon što su u zadnjem kolu na svom terenu pobjedili Sevillu sa 2:1, te današnjim povratkom Ronalda nakon suspenzije gosti se mogu nadati nekom iznenađenju na Vicente Calderonu.

Mišljenja smo da će ovu utakmicu pobjediti Atletico, no i da će napad Reala reći svoje. Uglavnom očekujemo da će to biti lijepa utakmica sa puno pogodaka.

Nogomet, Španjolska La Liga,  Atletico Madrid – Real Madrid 16.00h (7.2.2015)
više od 2.5 gola @ 1.80
pobjeda domačina @ 2.65

Kladi se na najboljoj svijetskoj kladionici, a klikom ovdje saznaj više – Bet365