Atletico Madrid – Real Madrid

admin Tipovi 117 pregleda

Danas u gradskom derbiju, Atletico dočekuje Real te je u mogućnosti smanjiti svoj zaostatak. U zadnjih 5 utakmica, nakong prošlogodišnjeg finala lige prvaka Atletico je pobjedio čak 3 puta, dok su 2 susreta završila podjelom bodova. Trener domaćina očito je pronašao dobitnu taktiku protiv velikog Real Madrida, te očekujemo da će u pobjedničkom tonu završiti i današnja utakmica.

Griezmann, Mandžukić, Turan, Koke i Gabi su pokazali ove sezone da Atletico može igrati odlično prema naprijed, te da i u utakmica u kojima stvore svega par prilika, zabijaju pogodak. Što danas ne bi trebao biti slučaj, jer će biti puno više prostora za igru, prilika a samim time i pogodaka, jer kada pogledamo kartone i ozljede kod Reala, znamo da danas neće nastupiti: Rodriguez, Modrić, Marcelo, Pepe, Ramos što je prevelik hendikep posebno za zadnju liniju Reala.

Nakon što su u zadnjem kolu na svom terenu pobjedili Sevillu sa 2:1, te današnjim povratkom Ronalda nakon suspenzije gosti se mogu nadati nekom iznenađenju na Vicente Calderonu.

Mišljenja smo da će ovu utakmicu pobjediti Atletico, no i da će napad Reala reći svoje te da će to biti lijepa utakmica sa puno pogodaka.

Nogomet, Španjolska La Liga,  Atletico Madrid – Real Madrid 16.00h (7.2.2015)
više od 2.5 gola @ 1.80 na Bet365
pobjeda domačina @ 2.65 na Bet365

Statistike dana

Aston Villa je neporažena u 10 od posljednjih 11 utakmica u engleskom Championshipu.

1X @ 1.4 na Bet365

U 5 od posljednjih 6 susreta između St. Truidena i Club Bruggea zbroj golova je bio veći od 2,5.

više od 2.5 gola @ 1.75 na Bet365

U posljednjih 7 gostujućih utakmica Las Palmasa u Primeri zbroj golova je bio veći od 2,5.

više od 2.5 gola na Bet365

Top kladionica