Atletico de Madrid – Levante UD 20.11.11

atletico madrid

Moj sljedeći izbor iz današnje dnevne ponude je duel u Španskoj primera ligi gdje će na stadionu Vicente Calderon domaća momčad Atletico Madrid dočekat ekipu koja je u određenom padu forme Levante.

Što se tiče trenera Gregoria Manzana i njegove momčadi Atletico Madrid mogu slobodno istaći da je njihova igra kako na domaćem tako i na gostujućim terenima veoma čudna gdje su na svojem domaćem terenu mnogo efikasniji u odnosu na gostovanja koja su ih trenutno plasirala na 11 mjestu tabele sa ukupnim omjerom od 3 pobjede i 4 poraza sa zabilježenih 4 remija i sa jednakim omjerom golova od po 14 datih i primljenih. Kada igraju na svojem terenu oni imaju veoma dobar učinak jer u dosadašnjim susretima ova ekipa nije doživjela poraz što će uveliko biti ohrabrujuće za ovaj susret. Trener domaće momčadi Gregorio je najavio određene promjene u svojem sastavu ali mislim da one neće biti posebno dramatične i mislim da bez obzira na to što u ekipi neće biti Diego Coste i Antonio Lopez, ova ekipa ima neke veoma dobre igrače koji itekako znaju važnost ovakvih susreta u kojima će sigurno učiniti sve kako bi ostvarili što bolji učinak pred duel sa ekipom Real Madrida u narednom kolu. U ovaj susret trener Manzano će imat kompletan tim na raspolaganju sem pomenutog dvojca kojeg će sigurno zamjeniti 23-godišnji Adrian i veoma opasni Falcao.

Kada je u pitanju gostujuća momčad onda moram istaći da su igrači Levante u posljednja nekoliko susreta koja su imali donekle posustali sa pružanjem utakmica kao što je to bio slučaj u prijašnjim duelima pa su im dva poraza od Osasune i Valencie donijela da se trenutno nalaze na četvrto mjesto. Ova ekipa je po meni a i mnogim španskim nogometnim stručnjacima napravila jedno veliko iznenađenje na početku primera lige gdje su trenutno prvoplasiranu momčad Real Madrida uspjeli savladat sa minimalnim rezultatom od 1:0 što je za sve bilo jedno nevjerojatno iznenađenje kola. Tom pobjedom i ostalim koje su uslijedile ova jedna veoma da kažem siromašna ekipa je u jednom trenutku zauzimala prvo mjesto tabele međutim kako je sezona odmicala tako su i njihove partije donekle počele formom opadat mada s obzirom da u ekipi vlada neka vrsta harmonije i jedinstva nebi me čudilo da se ova momčad nađe među prvih deset na kraju sezone. Trener Juan Ignacio Martinez u ovom susretu će imat kompletan tim na raspolaganju tako da domaćini opet imaju neke šanse za povratkom na prethodne pobjedničke staze.

Ovaj susret će biti veoma interesantan jer se sataju dvije momčadi koje na domaćem i gostujućim utakmicama igraju veoma čvrsto mada zbog određenog pada forme ekipe Levantea mislim da bi domaćini trebali doći do svoje četvrte pobjede na svom terenu a za što nam Unibet kladionica nudi plaćanje od cijelih 1,60 što je sasvim dovoljno za uzimanje pa sretno svima tko isprati ovaj par.

Preporučena kladionica za ovu okladu je: Bet at Home @ 1.60